Впечатления от Amway!

• 248 961
  • 678
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде на път....
......
И според мен е пирамида. Против принципите ми е да плащам, за да работя ooooh! . Иначе, на мен ми казаха 105лв, като може и на вноски hahaha Mr. Green
Е, и на мен ако ми бяха казали 105 лева, и аз бих се отказала, разбира се....
Просто зависи от самите спонсорски екипи, това е.....

AquaElite, ти NUTRILITE™ Biotin C Plus ли си поръчала? Защото и аз мисля да го включа в следващата си поръчка другата седмица.....

# 151
Аз  се включих срещу пакет от 20 лв ( материали -каталози, книжки, ценоразписи). Наистина, не съм регистрирана в румънския им сайт, но пък си пазарувам с отстъпка - около 30%, което аз исках. Ако някой се интересува, мога да му разкажа по-подробно.

# 152
  • Някъде на път....
in@, аз се включих дори за по-малка сума.
Само да вметна, че вече от месец пия NUTRILITE™ Biotin C Plus и съм изключително доволна от резултатите!  Peace

# 153
Само да вметна, че вече от месец пия NUTRILITE™ Biotin C Plus и съм изключително доволна от резултатите!  Peace

А то за какво е?

# 154
  • Някъде на път....

А то за какво е?
Витаминен комплекс за коса, кожа и нокти - http://www.amway.ro/en/product/100305,nutrilite-biotin-c-plus

• Осигурява 60 мг витамин С на 2 таблетки
• Осигурява 450 мкг биотин, витамин В, на 1 таблетка
• Осигурява 500 мг колаген на 1 таблетка
• Съдържа Nutrilite Acerola Концентрат
• Съдържа екстракт от гроздови семена
• антиоксидантни свойства

# 155
 t_ilieva и аз си го взех и пия точно това, но за сега забелязвам подобрения само в растежа на косата. 

# 156
  • Някъде на път....
AquaElite, ноктите са ми по-малко чупливи откакто го пия, косата ми също е по-здрава сякаш, видимо е.  Peace
За кожата все още не мога да преценя дали и как действа.....

# 157
t_ilieva на мен ноктите са ми много меки. Никога не съм имала маникюр, отделят се от горната им част. Мазала съм си с какво ли не, за сега без успех. Надявах се на витамините, пия ги от месец, но не се учудвам, че не помагат. Поне има видим успех при косата, което не е малко, от доста време я чакам да порасне, пак без успех, до сега  Sunglasses

Хвалеха ми и козметичната им серия за лице - гел, тоник и крем мисля че бяха. Възнамерявам да си купя, но 100 лева как се дават за козметика  Crazy

# 158
  • Някъде на път....
AquaElite, и аз в началото бях много скептично настроена към продуктите, защото виждах съвсем лек резултат. Но сега виждам разликата и върху кожата (на тялото имам предвид) и изобщо...
Но аз ползвам и шампоан, и гел-душ и боди лосион. Явно резултата е от комплексното ползване при мен. Има значение.  Peace

# 159
Има значение колко точно си зле... Ако дълго време си имал проблеми, не може да очакваш за 5 дни да изглеждаш прекрасно. Все пак са природни продукти и изисква време.

# 160
Да, аз не очаквам чудо, както написах. За това си пия витамините, и се радвам на бърз растеж на косата  Hug Макар, че като ги свърша в една съседна тема видях едни други такива витамини, мисля и тях да пробвам.
Именно за комплексното ползване ми беше мисълта в предното мнение. Това помага до някъде, но не изцяло.
Моля ако някой ползва сериите за почистване на лицето да каже мнение, заслужават ли си парите?

# 161
Аз, след известно време използване на препарата за съдове и универсалния препарат, мога вече да си изкажа впечатленията. Доволна съм. Особено от препарата за съдове. Още има случаи, в които използвам Доместос и Мелио, но вече е по-рядко.
Най-голям ефект имаше върху ръцете ми, защото съм със студова алергия и зимата ставаше страшно - от студа и препаратите, въпреки че постоянно се мажа с крем, ръцете ми бяха все в рани и ужасно сухи. Сега пак не изглеждаха като от реклама, но беше по-добре.

# 162

Да, съгласна съм, просто трябва да си намериш подходящия човек да ти предложи различните алтернативи, но това го разбрах по-късничко.

# 163
t_ilieva и аз си го взех и пия точно това, но за сега забелязвам подобрения само в растежа на косата. 

Макар, че съм дистрибутор, не бих казала, че продуктите им (визирам балсамът за коса) много ми помогнаха за косата.  В сравнение с тривитаминолът резултатът от балсама е почти незабележим.

# 164
Здравейте, искам да попитам, каква сума е необходима за да стана дистрибутор на Amway към настоящия момент?
Благодаря предварително и се извинявам, ако вече е коментирано!

Общи условия

Активация на акаунт