Впечатления от Amway!

• 248 966
  • 678
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде на път....
Здравейте, искам да попитам, каква сума е необходима за да стана дистрибутор на Amway към настоящия момент?
Благодаря предварително и се извинявам, ако вече е коментирано!
15 лева.  Peace

# 166
Благодаря за бързия отговор Simple Smile Срещу 15 лв каква отстъпка се ползава след това при поръчка на продуктите? А относно варианта да ти направят твой сайт под формата на електронен магазин наясно ли сте как стой въпроса?
Скоро бях на една презентация, но не ми станаха много ясни нещата и затова реших да пиша тук. По скоро ме интересуват възможностите за бизнес. Ако можете да ми дадете повече инфо ще съм ви много благодарна.

# 167
Здравей!
На мен ми предложиха да стана дистрибутор срещу 105лв, като срещу тези пари получавам 30% отстъпка.
Дават ти ценоразпис с 2 цени - по-малката е тази, която трябва да изплатиш след като си продала продукт и тази, на която ти си взимаш продуктите, по-голямата цена е за клиента и ти веднага си прибираш разликата.
Обясниха ми също, че не ти искат реализиран оборот, колкото - толкова. Но ако се върнеш малко назад в темата, момичета обясняваха, че не е точно така.
С друго не мога да ти помогна, защото не бях заитригувана и не запомних, но ако искаш пиши от град си и мога да те свържа с хората, които ми предложиха на мен.

# 168
Как се получава разликата един човек да иска 15 лева, а друг - 10 пъти повече?  Rolling Eyes
И аз имах предложение да стана дистрибутор, но обмислях да го приема не за да продавам, засхтото общо взето няма на кого, а за да пазаря за себе си с отстъпка. Но тогава намерих темата, и видях коментара с начално плащане 105 и се отказах  Laughing дори не питах колко е реално в случая.

# 169
  • Някъде на път....
kalito84, наясно съм с нещата и с електронния магазин. Може да се срещнем и да ти обясня. Peace
hailie, AquaElite, разликите за включване в дистрибуция са различни, защото работят различни екипи, това е. Аз съм към екип в Румъния, включването е 15 лева.  Peace
Усмихнат ден от мен!  Hug

# 170
Здравейте и от мен.
Бих искал да напиша и аз мнението си.
Преди година и половина се запознах с Amway, 6 месеца ги проучвах, четох форуми питах и накрая се регистрирах. И досега нито веднъж не съм съжалявал. Нещата които съм научил за себе си, за хората и за здравето си са незаменими и мисля че не могат да се научат никъде другаде (смятам така защото до момента не ги знаех).
За тези които казват, че това е пирамида, това НЕ  е пирамида, нека обясня малко повече, в Amway може да вземате повече пари от харата, които са ви запознали, а не като във фирмата в която работите и на която служите. В нея вашия началник, бъдете сигурен че взема повече от вас, и че главния директор взема най- много. Това е пирамида. В Amway е  пирамидално единствено разпространението на информацията.
Аз не съм дистрибутор, защото нямам за цел да продам нещо. Дистрибуторите правят дребни печалби и трябва да работят всеки месец за тях. Големия бизнес не е дистрибуция. За повече информация се обърнете, към човека които познавате.
За продуктите, всеки си решава дали му харесват. Лично на мен почти всичко ми харесва, купувам си ги по евтино, по здравословни са и се чуствам добре и пълен с енергия. За тях всеки си преценява.
Моя съвет към всеки е да направи така както го чуства и да си даде шанс. Заслужава си, от всички гледни точки.

# 171
Здравейте,

Регистрирах се само, за да кажа едно нещо. Не оспорвам действието на съответните продукти на марката, но да се говори, че са био е пълна лъжа. С тази дума много се спекулира в днешно време. Ще ви напиша някои неща за състава на този "невероятен" LOC. Ще поясня само, че органичните съединения се разглеждат от органичната химия и представляват въглеводороди и техните производни. Това не означава, че те са био и т.н. Бризантните експлозиви като C4, TNT (ТриНитроТолуен) и други са също органични съединения, но не са био-али-бали Grinning
Та по същество:

1. Cocamide DEA - получава се от реакцията на мастни киселини от кокосовото масло с диетаноламин (само ще кажа, че е установено, че при тестове с плъхове, потиска развитието на мозъка, изключително токсичен за водните организми). Cocamide DEA е алерген и може да предизвика контактен дерматит.

2. Triethanolamine - органично съединение, което е едновременно амин и триол (тривалентен алкохол, т.е. има три OH групи).  Използва се в производството на цимент (тъпо звучи, но факт), козметиката, аматьорската фотография и други. Алерген. Токсичен. Има направени връзки между образуването на тумори на черния дроб и излагането на това съединение. Инхибира (потиска) усвояването на холина от клетките, т.е. той е цитотоксичен. Съединението е вредно за водни организми.

3. Methylchloroisothiazolinone - Консервиращ агент, който има антибактериално и антимикотично действие. В големи концентрации предизвиква дразнене и химическо изгаряне. Няма данни и проведени тестове за това дали е канцерогенен.  Използва се в шампоани, сапуни, лосиони и т.н. Много от производителите са го изхвърлили от употреба.

4. Methylisothiazolinone - Консервиращ агент с мощно биоцидно действие. Алерген с цитотоксично действие. Има изследвания проведени от MIT (Масачузетския Технологичен Институт) върху това си действие и е открито инвиво, че краткото излагане на култивирани неврони (10 минути) е с летален ефект.

5. Limonene - Неговият D изомер притежава силна миризма на портокали. Може да предизвика кожни и респираторни проблеми. Използва се в козметичните продукти. Биоразградим, може да се използва за биогориво.

6. Citral - в природата се среща в някои растения. Има силна миризма на лимони. Използва се за синтез на витамин А. Биоразградим.

7. Sodium laureth sulfate - повърхностно активно вещество. Използва се при перилните препарати. Евтино вещество, който създава пяна. Предизвиква алергии при контакт с кожата, очите и т.н. Може да предизвиква хронични алергии при дългосрочен контакт. Насърчава се премахването на това вещество от козметичните и миещите продукти.

Поздрави на всички. И умната Simple Smile

# 172
Купих си препарат за почистване на фурната. Ами супер е и изобщо не ме интересува био ли е или химия. Намазах с една четчица и след 15мин забърсах с гъбичка. Ами светна ми фурната! Няма търкане и потене, какво по-хубаво от това  Laughing Пробвах го и на керамичния плот същия ефект.
Белина също си взех, но за нея все още нямам впечатления.
Ще се радвам да споделите за препарата за фаянс има ли ефект, че съм с черни плочи и тоя варовик ме съсипва  #Cussing out

# 173
Изключително съм доволна от Dish drops- препарата за съдове, от 2 години не съм пипнала друг. От L.O.C-а също съм довона с него мия дори и прозорците:)) Харесвам повечето неща на Amway, пила съм и доста от хранителните добавки.

# 174
Текущата тема е в "Красива мама", а не в "Наш дом", където се обсъждат препаратите за съдове, фурни, плочки и т. н.

# 175
Ами тя си започна като тема за козметиката на Amway....

# 176
  • София
От много време ползвам козметиката за лице - почистващ гел, тоник, крем - всичко ми излиза около 200 лв - вярно че ги ползвам една година, но все пак си е множко. Доволна съм много, но какво беше учудването ми, когато се разрових в темата за парабените и колко били вредни. ПРочетох съсава на крема за лица на Амуей и вътре открих и трите вида парабени! Е какво им е био-то тогава на тези продукти?  Иначе съм много доволна, много хубави са и витамините - ехинацеята я ползвам три зими и направо е вълшебна. Спаси ни дори от свинския грип преди години, когато всичко живо около мен беше болно.

# 177
Мила jecky коя серия от козметиката ползваш, артистри, бютисайкъл или тайм дефайнс бъди по- точна какво пише там. Хубав ден ако искаш мога да обясня

# 178
dioni, аз съм дистрибутор отскоро! Ако все още се интересуваш - ще ти обясня!  Peace

Ако все още се занимаваш,бих искала да си купя нещо

# 179
AquaElite, ноктите са ми по-малко чупливи откакто го пия, косата ми също е по-здрава сякаш, видимо е.  Peace
За кожата все още не мога да преценя дали и как действа.....

какво пиеш? от добавките ли?

Общи условия

Активация на акаунт