Впечатления от Amway!

• 247 157
  • 678
  •   1
Отговори
# 465
DanyV ..... Точно това имам в предвид..
Браво на теб...на твоя страна съм

# 466
А това, че Амуей не подлежат на никакъв външен контрол, понеже се разпространяват само от ръка на ръка и са "хранителни добавки" (етикет, който се слага на всеки продукт, за който трябва да се избегне това да доказва, че не е вреден или че действа)  как ги прави по-добри? Фирмата съществува от доста по-малко от 80 години и е доказана само в рекламите си и в речите на нейните дитрибутори.

Цитат
Съставките са естествени продукти. Фирмата има плантации и си ги отглежда сама. Ти сигурно искаш да знаеш от всеки витамин и минерал по колко мг са в едно хапче. Може и да няма такава информация. Направени са балансирани в необходимата доза.
Какви естествени продукти? Плантации за какво?  Някои естествени продукти предизвикват тежки реакции, ако човекът е чувствителен към тях или пие други лекарства. Фразата "балансирани и в необходимата доза" няма никакъв смисъл, след като тя се променя спрямо възрастта и състоянието.Много смешно ми звучи това "Нямам представа какво и колко има, но със сигурност е най-доброто".

# 467
  • Varna
Така...  И аз бях възмутена от българския сайт когато видях ,че витамините нямат състав. И да представител съм на Амуей, но българския сайт все още не е направен добре и има доста недообяснени неща. Аз не бих  използвала и препоръчала на никого витамини или каквито и да е добавки без обяснение от фирмата какво съдържат. Много от съдържащите се витамини и минерали не са за всеки един организъм и ако за един е полезен, то за друг може да нанесе вреда.
 Аз си намерих състава на продуктите в американския сайт, но защо да е така. Ако някой се интерисува може да си го погледне, и все пак Амуей е нужно да довърши и нашия български сайт, за да не стават такива недоразумения.

# 468
  • София
 Gabonchi, как така си намерила в американски сайт? Моля те посочи ми го. И аз търсих, но намерих само ".. количества, клинично доказани, че подобряват...". Знам със сигурност, че продуктите подлежат на постоянен контрол по време на производството.А не да се въведе продукта и години на ред да не се контролира качеството му. Нутрилайт е фирма много преди Амуей. Ако виждате на шишенцата не пише амуей. Основана е 1934г. от Карл Ренборг- прочетете в българския каталог на Амуей. После като виждат успехите на амуей ги влагат в каталога им. Точно кога става това не знам, но ако потърся ще намеря. Аз ползвам продуктите вече 20 години. През това време съм ползвала и на други фирми разпрострняващи по МЛМ. МЛМ не е мръсна дума. С годините се научих, че по този начин се разпространяват само качествени стоки. Ако стоките не са качествени фирмата много бързо фалира. А Амуей не е фалирала. Затова и казах, че не се интересува дали вие ще ползвате продуктите им. Не само не е фалирала, а вече 10 години спонсорира кампания за деца на амуей"One by one". За тези години е помогнала на 11 милиона деца, дарила е 225 милиона долара и над 3 милиона  доброволчески  часа за детски каузи. Спонсорира и спортисти в Америка. Естествено, пак ще кажете, че това са само думи. Затова и пак ще кажа - Амуей не се интересува от негативизма ви. На тях им трябват позитивни хора. А аз съм такава благодарение на многогодишния контакт с продуктите им. А вие колко продукта ползвахте?
 И все пак заради вас ще имам скоро книжка с подробни описания на добавките. Досега не съм продавала, но вие ме амбицирахте. Може да е за добро.

# 469
Скрит текст:
Gabonchi, как така си намерила в американски сайт? Моля те посочи ми го. И аз търсих, но намерих само ".. количества, клинично доказани, че подобряват...". Знам със сигурност, че продуктите подлежат на постоянен контрол по време на производството.А не да се въведе продукта и години на ред да не се контролира качеството му. Нутрилайт е фирма много преди Амуей. Ако виждате на шишенцата не пише амуей. Основана е 1934г. от Карл Ренборг- прочетете в българския каталог на Амуей. После като виждат успехите на амуей ги влагат в каталога им. Точно кога става това не знам, но ако потърся ще намеря. Аз ползвам продуктите вече 20 години. През това време съм ползвала и на други фирми разпрострняващи по МЛМ. МЛМ не е мръсна дума. С годините се научих, че по този начин се разпространяват само качествени стоки. Ако стоките не са качествени фирмата много бързо фалира. А Амуей не е фалирала. Затова и казах, че не се интересува дали вие ще ползвате продуктите им. Не само не е фалирала, а вече 10 години спонсорира кампания за деца на амуей"One by one". За тези години е помогнала на 11 милиона деца, дарила е 225 милиона долара и над 3 милиона  доброволчески  часа за детски каузи. Спонсорира и спортисти в Америка. Естествено, пак ще кажете, че това са само думи. Затова и пак ще кажа - Амуей не се интересува от негативизма ви. На тях им трябват позитивни хора. А аз съм такава благодарение на многогодишния контакт с продуктите им. А вие колко продукта ползвахте?
 И все пак заради вас ще имам скоро книжка с подробни описания на добавките. Досега не съм продавала, но вие ме амбицирахте. Може да е за добро.
Пропуснахте само едно "Амин" накрая, за да бъде проповедта пълна! Mr. Green Sunglasses Rolling Eyes

...МЛМ не е мръсна дума. С годините се научих, че по този начин се разпространяват само качествени стоки...
Това пък е просто търкане на клавиатурата и нищо повече Stop По тази логика и козметичните продукти на Орифлейм, Ейвън, ДеШели, Форевър и прочие МЛМ фирми предлагат само и единствено качествени (което трябва да значи минимум безвредни за потребителя) продукти?!! Въпросът ми е риторичен, всички знаем колко вредни съставки се съдържат в продуктите на  гореспоменатите фирми. ooooh! #Crazy Sick

Колкото и кампании в поддръжка на различни каузи да проведе дадена компания, това не прави продуктите и полезни и безвредни за здравето на потребителите! Относно контрола на производствения процес - ОК, всяка една фирма, решила да произвежда хранителни/нехранителни/козметични и пр.продукти трябва да отговаря на определени санитарни норми, за да може да съществува официално и безпроблемно, без да нарушава законите в правния и икономически мир. И ако ще всеки производствен цех да свети до блясък, и целия производствен процес да е напълно автоматизиран, когато се влагат вредни съставки, то готовият продукт ще е безупречен по отношение на хигиенните и производствените норми, заложени в множеството стандарт, но пак няма да е безвреден за здравето на потребителите. Mr. Green Така че няма нужда от проповеди в горния стил! Naughty

И дано българските представители на фирмата обърнат повечко внимание на дистрибуторите си, защото реплики от сорта на "на фирмата не и пука за вашето мнение и негативизма ви" само вредят на уж безупречния имидж на марката и дългогодишната история на Амуей ooooh! Лично аз никога не бих пробвала продукт, представен ми по този начин - "Ти си никоя, наш'та фирма е най-великата и не и пука дали ще си купиш или не от нашите невероятни продукти, ма да знаеш, че само ти ще загубиш от това. Щот наш'та фирма си съществува от десетки години и то не благодарение на твоя негативизъм" Crazy ooooh! ... Защото уважаема госпожо дистрибутор, просперитетът на коя да е фирма зависи не от продуктите, а от доволните клиенти, купуващи и ползващи тези продукти. Търсенето, а не предлагането, правят пазара. Елементарен маркетинг! Амин! Mr. Green Laughing Crazy Party

# 470
DanyV   bouquet

амин

# 471
  • София
Ти си никоя, наш'та фирма е най-великата и не и пука дали ще си купиш или не от нашите невероятни продукти, ма да знаеш, че само ти ще загубиш от това. Щот наш'та фирма си съществува от десетки години и то не благодарение на твоя негативизъм" Crazy ooooh!
Да, точно така е за съжаление. Такава голяма  компания не се интересува нито от мен, нито от теб, нито от България като страна в която да влезе. Затова и продуктите ни идват от Румъния. По същият начин  и друга голяма американска компания -Мери Кей не влезе в България. Преди 15-тина години  идваха продуктите от Украйна. Но ни забраниха да купуваме от там заради данъците. Прекъснах и съжалявам, че съм в България и нямат интереси тук. Някои си доставят от Молдова, но си е ходене по мъките. Та не се обиждайте, на никой не му пука за България, та за нас индивидуално още повече. Ако живеехме още в социализма, който някои от вас не помнят , щяхте да давате на децата си ампули вит. С, но пък може би нямаше да ядем боклуците по магазините и да имаме нужда от хранителни добавки. Майка ми ми даваше рибено масло със супена лъжица. Това имаше в аптеките. И май бяхме по-здрави. А сега стана цяла каламбура да спорим какво да даваме на децата си. Хайде сега посъветвайте ме мене - коя компания е с БЕЗВРЕДНИ ПРОДУКТИ. И ми го докажете. Чакам ви и след това ще кажа АМИН ДАНО!!!

# 472
  • Varna
Не знам дали имам право да сложа линка тук
amway.com
Там  подробно са описани продуктите и тяхното съдържание, но някои опаковки се различават от нашите!

# 473
Цитат
Знам със сигурност, че продуктите подлежат на постоянен контрол по време на производството.
Откъде знаеш? Лично си го виждала или така твърдят от фирмата?
Цитат
Нутрилайт е фирма много преди Амуей. Ако виждате на шишенцата не пише амуей. Основана е 1934г. от Карл Ренборг- прочетете в българския каталог на Амуей. После като виждат успехите на амуей ги влагат в каталога им. осле като виждат успехите на амуей ги влагат в каталога им. Точно кога става това не знам, но ако потърся ще намеря.
Ще ти кажа точно кога Амуей започват да работят с Нутрилайт  - когато основават фирмата си, за да сложат друга марка на Нутрилайт, понеже по това време дистрибуторската фирма на Нутрилайт се разследва за фалшива реклама, за което по-късно е призната за виновна.
Цитат
През това време съм ползвала и на други фирми разпрострняващи по МЛМ. МЛМ не е мръсна дума. С годините се научих, че по този начин се разпространяват само качествени стоки.
МЛМ не е мръсна дума и има добри продукти на МЛМ фирми, но да кажеш, че с МЛМ се разпространяват само качествени стоки е откровена глупост.

Цитат
Затова и пак ще кажа - Амуей не се интересува от негативизма ви. На тях им трябват позитивни хора. А аз съм такава благодарение на многогодишния контакт с продуктите им.
Не се и съмнявам, че на Амуей им трябват позитивни хора, по възможност с позитивно безкритично мислене или въобще без мислене, само с усилен позитивизъм. Въпросът е на мен какви продукти ми трябват. На мен ми трябват продукти с ясен състав, с лесен достъп и легално внасяни и разпространявани.

Цитат
amway.com
Там  подробно са описани продуктите и тяхното съдържание, но някои опаковки се различават от нашите!
Ми не, не са подробно описани. Подробно е взето от уикипедия за какво е полезен всеки витамин. Никъде не пише в какво количество. Или какви са помощните вещества. А тези неща са много важни ако взимаш и други лекарства или витамини или ако имаш алергия. Само трябва да им вярваме, че е в "напълно достатъчно". Ако хванеш дори най-простия витамин в аптеката на него пише колко милиграма активно вещество има, какъв процент от дневната препоръчителна доза и според коя система е, както и какви са добавените вещества. На този пише, макар и по-завъртяно,  "Добър е, вярвайте ми като ви казвам".

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 12:25 от *Coraline*

# 474
  • Varna
Цитат
amway.com
Там  подробно са описани продуктите и тяхното съдържание, но някои опаковки се различават от нашите!
Ми не, не са подробно описани. Подробно е взето от уикипедия за какво е полезен всеки витамин. Никъде не пише в какво количество. Или какви са помощните вещества. А тези неща са много важни ако взимаш и други лекарства или витамини или ако имаш алергия. Само трябва да им вярваме, че е в "напълно достатъчно". Ако хванеш дори най-простия витамин в аптеката на него пише колко милиграма активно вещество има, какъв процент от дневната препоръчителна доза и според коя система е, както и какви са добавените вещества. На този пише, макар и по-завъртяно,  "Добър е, вярвайте ми като ви казвам".
[/quote]

Четете хора ,четете! Моята цел не е заяжднае! Има си го описано кое колко е просто четете! Аз търсех за себе си и реших да помогна цел заяждане или подвеждане нямам!!!Има го и в pdf формат.Може да се изтегли , а може и директно да се види.Просто обърнете хубаво внимание на продукта и какво пише за него!Накрая в повече информация е описано.

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 15:32 от Gabonchi

# 475
  • София
 *Coraline*, май ти си изтърка клавиатурата. И чакам да ми посочиш какво ползваш, което е безвредно.
Много приказки, недоказуеми хули. А аз знам от близка, която е ходила и в плантациите и в заводите им.
Още преди 20 години ползвам вит С,от ацерола с бавно освобождаване, което сега предлагат всички. Пазара е затръстен с добавки и затова не може да избереш. И какво като на Центрум пишеше състава. Обявиха го за вреден за здравето и го иззеха от мрежата. Или може би действаш избирателно. Ти пи ли нещо на амуей, та имаш мнение? Темата е за впечатления от амуей. Аз имам такива, затова пиша от собствен опит, а не тук-там прочела нещо. Амуей е абсолютно конкурентен, затова доста други фирми ще извадят от 100 кладенеца вода за да ги охулят. Бре толкова злоба се изля, като че ли някой ти плаща за това. Чакам лично ти да ми напишеш какво пиеш. Само не ми казвай, че нищо не пиеш. Доста си информирана и знаеш, че без добавки в организма ти само от храната, която в общи линии е само баластра, нищо полезно не постъпва. Може и на лични.
Gabonchi, знам този линк, но там за едни пише за други не. Интересува ме Глюкозамина с босвелия. Почти постоянно на почивки пия това, но от амуей не съм. Искам да знам глюкозамина в какво количество е. Тези дни ще имам една книжка с подробни описания. Ще споделя.

# 476
Цитат
*Coraline*, май ти си изтърка клавиатурата. И чакам да ми посочиш какво ползваш, което е безвредно.
И защо точно чакаш това? С нещо съм ти длъжна или съм твърдяла, че има универсално безвредни хранителни добавки?
Цитат
А аз знам от близка, която е ходила и в плантациите и в заводите им.
Нека да позная - дистрибуторка на по-високо ниво, която е била на обиколка, организирана от Амуей?
Цитат
И какво като на Центрум пишеше състава. Обявиха го за вреден за здравето и го иззеха от мрежата.
И какво - като не го пише имаш някакви гаранции ли?
Да не говорим, че не го обявиха за вреден, а че не са обявили съставка. Но това е отделен въпрос.
Цитат
Ти пи ли нещо на амуей, та имаш мнение?
Не, не пия неща, които се продават по начин противоречащ на законодателството на България. Особено ако става дума за здравни продукти.
Цитат
Амуей е абсолютно конкурентен, затова доста други фирми ще извадят от 100 кладенеца вода за да ги охулят. Бре толкова злоба се изля, като че ли някой ти плаща за това.
На теб ти плащат за "позитивизма ти", разбирам, но недей да смяташ, че всички са така.
Цитат
Доста си информирана и знаеш, че без добавки в организма ти само от храната, която в общи линии е само баластра, нищо полезно не постъпва.
Интересно как половината население въобще е живо тогава. Не ти дължа никакви обяснения. Темата е за Амуей, а не за личната ми диета. Да не говорим, че ниското качество на другите (сигурна съм, че ще докараш вода от дузина кладенци да докажеш, че всеки друг е зле) няма да направи Амуей по-добри.

Габончи, ще погледна линка. Остава въпросът защо трябва да е толкова трудно да се намери.

# 477
  • Някъде на път....
Момичета, на витамините си пише състава им на всяка опаковка.
Ако искате, ще снимам една опаковка и ще ви я покажа - още по-интересно ще стане с изказванията "ЗА" и "ПРОТИВ".  Wink

За протокола:
Аз пия Омега-3, Биотин С, Глюкозамин с Босвелия и Сибирски Жен-Шен.
Половинката пие Омега-3, Дейли (витамини и минерали), Сибирски Жен-Шен и Лецитин Е
Децата дъвчат Мултивитамини, които редуват с дъвчащото витамин С - защото им омръзва един и същи вкус. На големия му давам и Омега-3 от понеделник до петък.
Това е от около 3 години вече. Не съм се вманиачила на тема Amway - просто от 2011-та досега съм доволна от здравния ни статус.  Peace  Wink

# 478
Момичета, на витамините си пише състава им на всяка опаковка.
Ако искате, ще снимам една опаковка и ще ви я покажа - още по-интересно ще стане с изказванията "ЗА" и "ПРОТИВ".  Wink
Ще може ли снимка на пълния състав на витамините, стана ми интересно Simple Smile
Благодаря предварително! Peace

# 479
  • Някъде на път....
.........
Ще може ли снимка на пълния състав на витамините, стана ми интересно Simple Smile
Благодаря предварително! Peace

Както обещах - снимах директно добавките, от които ние приемаме, заповядай!

Лецитин Е

Омега-3

Витамини Дейли - витамини и минерали

Общи условия

Активация на акаунт