Впечатления от Amway!

• 247 140
  • 678
  •   1
Отговори
# 480
Силициев диоксид - Е551
Целулоза - Е460
Магнезиев окис Е 530

Това само на пръв поглед върху състава.
Категорично отказвам да купувам тези скъпи продукти, за да ме тровят/i]

# 481

Както обещах - снимах директно добавките, от които ние приемаме, заповядай!

Скрит текст:
Лецитин Е

Омега-3

Витамини Дейли - витамини и минерали
Първо нарушение: съставът не е изписан правилно, по закон трябва да се вижда оригиналния етикет на производителя + етикет на български. Не искам някой да ми превежда етикета, защото многократно съм се нагледала на безумни преводи, ала на чичко Гугъл автоматичния преводач Mr. Green . Освен това няма смисъл да ми изписват състава като "консервиращ агент, овлажняващ агент, естествени аромати" и прочие. Искам точното наименование на конкретното вещество, ползвано като консервант (примерно), тъй като има колкото вредни, толкова и безопасни вещества, ползвани за консервиране ooooh!  Ето това е пример как Амуей се движат по ръба на закона, възползвайки се от множеството пропуски  вратички в изискванията на закона Tired Outta Joint

# 482
Е, как може толкова безхаберие от страна на Амуей към потребителите.. не знам как ги давате на децата си тези продукти, честно!

# 483
  • София
Ама чакайте сега, да не би да искате да ми кажете, че това което се продава в аптеката има кой знае колко по-различен състав? Това са изкуствени витамини, какво очаквате от тях? Естествените са в плодовете и зеленчуците, не в шишенцата. То на крива ракета и космоса й пречи.От девет дерета вода донесохте за да оплюете амуей - първо нямало състав, после не бил на български, като ви показаха, че има не ви хареса как бил написан.

# 484
  • Някъде на път....
Ама чакайте сега, да не би да искате да ми кажете, че това което се продава в аптеката има кой знае колко по-различен състав? Това са изкуствени витамини, какво очаквате от тях? Естествените са в плодовете и зеленчуците, не в шишенцата. То на крива ракета и космоса й пречи.От девет дерета вода донесохте за да оплюете амуей - първо нямало състав, после не бил на български, като ви показаха, че има не ви хареса как бил написан.

Е как иначе ще си чешем езиците.... Wink
Важното е да има "Против", независимо за какво!  Laughing

# 485
Може ли някой да снима съдържанието на Омега 3,витамин С, селена и В комлекс, защото никъде в сайта не намирам съдържанието им.
благодаря много предварително

# 486
Силициев диоксид - Е551
Целулоза - Е460
Магнезиев окис Е 530

Това само на пръв поглед върху състава.
Категорично отказвам да купувам тези скъпи продукти, за да ме тровят/i]
Напълно отделно от темата за Амуей - не знам да има нещо лошо в целулозата, дори напротив. Недейте да се полъгвате по тъпите вестникарски заглавия, които говрят за "е-тата" като че ли са едно нещо.  И витамин С е Е300. Това е все едно да обединиш всички лекарства или всички гъби. И тъй като мухоморките са лоши, значи и печурките ще те отровят.

Цитат
Ама чакайте сега, да не би да искате да ми кажете, че това което се продава в аптеката има кой знае колко по-различен състав? Това са изкуствени витамини, какво очаквате от тях?
Чудесно, в такъв случай просто да не се рекламират като изключително достижение на науката, а като нормални витамини, продавани на завишени цени Grinning

# 487
  • Някъде на път....
Може ли някой да снима съдържанието на Омега 3,витамин С, селена и В комлекс, защото никъде в сайта не намирам съдържанието им.

Омега-3 съм го снимала и показала, ето:

# 488
Мерси много, за съжаление съдържа соя, макар да се без глутен.
Ако някой може да покаже съдържанието и на другите, ще бъда много благодарна.

# 489

Ами не, не си чешем езиците! Има си правила и закони, според които даден продукт трябва да бъде представен на пазара - с оригинален етикет и изписан пълен химичен състав, отделно етикет на български език, който да не е залепен върху оригиналния (любима "практика" на доста фирми в козметичния и хранителния бранш). Всичко това е, за да можем сами да си направим своя избор, но информиран избор! А не някоя леля от квартала да ми хвали колко полезни и незаменими били еди кои си витамини на еди-коя-си-фирма и били толкова супер, че помагали не само на нея, дъщеря и и внучето и, ами чак и на кучето и, което с удоволствие ги приемало. Или друга да ми обяснява колко универсален бил препарат Х, който освен за измиване на загорели съдове ползвала и да си наторява китките вкъщи, че и дъщеря и си излекувала акнето с него. Хайде, моля ви се, не ядем доматите с колците  Mr. Green Sunglasses Laughing

П.П. Относно Е-тата: да, Е300 е витамин С, но синтетичния такъв Mr. Green Естествения можем да го намерим в някои плодове и зеленчуци, но там няма да се води Е, а чисто и просто естествен витамин С.  Crazy

# 490
В естествения източник няма да се води никак просто защото на никой не отпечатва съдържание на портокалите. Иначе веществото е еднакво и това, че ще го напишат като Е300 не го прави по-вредно, отколкото като го напишат като витамин С.

Иначе това с Лока и мен ме е потрисало, някой в тази тема май го препоръчваше и за пиене...

# 491
...Иначе това с Лока и мен ме е потрисало, някой в тази тема май го препоръчваше и за пиене...
Е, това вече граничи с безумие! #Crazy #Cussing out Sick ooooh!

# 492
  • София

Ина, аз имам вит. С-то и В комплекса, но фотоапаратът ми е счупен и не мога да ги снимам. Ако те устройва, мога да ти препиша съдържанието.  Peace

# 493
Ина, аз имам вит. С-то и В комплекса, но фотоапаратът ми е счупен и не мога да ги снимам. Ако те устройва, мога да ти препиша съдържанието.  Peace

Да, ще бъда много благодарна, или само да проверите дали съдържа соя, мен това ме интересува.
  bouquet

# 494
  • София
Ползвала съм за сега само таблетките за съдомиялна и универсален препарат за почистване (някакъв гел беше с розов етикет).
От препарата съм доволна, смисъл чисти си, ама чак магически не е Simple Smile Таблетките също останах доволна и пак със същото обяснение - измиха си всичко в съдомиялната, нооо блясъка някак си липсваше. А и между другото очаквах една от тавите да лъсне, а не беше така. Смисъл беше си измита, ама чак пък магически да блесне - не Simple Smile
Подариха ми наскоро телчето - още не съм свършила старите, че да стигна до него. Имам и препарата за съдове, чакам да ми свърши стария, че да почна и него Simple Smile
Общо взето това е то.
Иначе като ви чета, май-май мисля да пробвам пастата за зъби Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт