За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 1

• 15 797
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Искам да ви попитам с какво кремче мажете бузките на бебоците си.Не само като ги извеждате навън.На мойта бузана веднъж я намазах с чико и се обрина,сега се чудя какво да взема.Кожата на бузките и е станала мноого суха. - хип за студено време или линола фет....
но трябва да се маже 20-30 мин преди излизане.

# 91
  • USA, Steak State
Аз ползвам Авено, 20 мин. преди да излезнем:)

# 92
Моля ако някой знае възможно ли е да имаме седмица две като разстройство, по веднъж на ден ака (някой път 2) и ме притеснява дали не е алергия към краве мляко.Има и издуто венче като че ще никне зъбче (още няма) , възможно ли да е от това толкова време да има рядко ако?Много се притеснявам да не е алергия защото и коремчето я боли , но пък няма обриви. Ако някой има подобен проблем нека сподели. Praynig

# 93
Моля ако някой знае възможно ли е да имаме седмица две като разстройство, по веднъж на ден ака (някой път 2) и ме притеснява дали не е алергия към краве мляко.Има и издуто венче като че ще никне зъбче (още няма) , възможно ли да е от това толкова време да има рядко ако?Много се притеснявам да не е алергия защото и коремчето я боли , но пък няма обриви. Ако някой има подобен проблем нека сподели. Praynig

С какво се храни бебето? Сигурна ли си, че е разстройство? И за толкова малко бебе по-добре се консултирай с лекар.

# 94
Храня я с Аптамил от както се е родила.

# 95
  • София
1-2 пъти на ден не е разтройство.
нормално е бебе на мляко да му е рядко акито....ако доскоро си давала капки за колики може да са запичали леко....

# 96
Ами да ти кажа , давах капки наистина малко преди да се разхлаби , но и сега някой път вечер и давам по 5-7 капки (иначе по 15) че ми се вижда че пак като че има колики.
Може ли един мноого глупав въпрос, как точно да различа воднисто ако (растройство) от просто по рядко ако? На нас цвета ни е същия но не е както преди кашсто ами по рядко.Уфф не знам дали ме разбра де. Tired

# 97
Обикновено разстройството има по-остра миризма. Незнам. Но мисля, че не може да се сбърка с нормално изхождане. Бебето как се чувства иначе? Някакви неразположения има ли? Мисля, че нямаш повод за притеснение.

# 98
  • София
ами ако е именно вода.....
а и разтройството е по-често...доста....
да не говорим пък толкова време с разтройство....за да има р-во трябва да има вирусче или бактерийка, т.е. обикновенно има и Т.... и т.н.....
и да миризмата е друга... обикновенно има слуз при остро р-во....

Значи...чела съм че при по-обилно слюнчене, може  да стане леко по-рядко акото...ако от зъбите много се лигави...да кажем би могло....

# 99
Благодаря ви МНОГО Hug Успокоихте ме.Определено не е вода и няма по различен мирис или слуз.Само ме притеснява че наистина малко я боли като че корема (но може и колики да са).Аз звънях на лекарката и и тя каза да пробвам с биогая (за да не сменяме още млякото за да видим дали не е алергия) и ще видим . А и определено имаме доста слюнчоотделяне, постоянно си яде ръцете от едно известно време. Ох, дано наистина проблема е само в моята глава. Mr. Green
Пак ви БЛАГОДАРЯ искрено. Hug  bouquet

# 100
  • София
Биогайа е хубава, но да знаеш, че за да видиш ефект трябва да минат няколко дни....

# 101
И док ми каза така. Наистина може от рязкото спиране на капките да се е отразило на стомаха, защото преди акаше на 2-3 дни а сега ака по рядко и по 1-2 пъти на ден.

# 102
  • София
А с какво ми препоръчвате да намажа сина си преди излизане - крем за вятър и студ или слънцезащитен крем? newsm78

# 103
  • София
за вятър Simple Smile

слънцето като стане горещо, то е против почерняване и изгаряне, освен това пречат на  естественият прием на витД Simple Smile а и за слънцето не се препоръчват под 6месеца....

# 104
  • София
Абе, нямаше ли големи спорове по тая тема (за 6-тия месец)... Още в една от първите теми...

Общи условия

Активация на акаунт