За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 1

• 15 797
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Майчета помагайте Thinking Thinking ThinkingСутринта  вдигнах малкия да го извадя от проходилката а той е 10кг и нещо се засуках.Получих силна болка от врата между плешките .Мазах с Финалгон но още ме боли.Някой ако знае нещо да наложа на гърба да ме отпусне че знаете как е с деца newsm12

# 211
  • София
Ако не си кърмачка можеш да пиеш някакви медикаменти. При схващане може да ти направят масаж. Не е хубаво да се прави ако е възпален нерв.
Аз от време на време като се секна се мажа с Финалгон и пия Неуробекс.

# 212
An Mari за Неуробекса не се бях сетила .Благодаря Hug Hug Hug

# 213
Благодаря на Angel_Dust и cerera  бяхте ми наистина полезни! Hug
Искам да попитам още как почиствате нослето на бебчо с тампонче или с бебешка помпичка за нос (разбира се когато има нужда от нея)? Нашата педиатърка не дава да използвам помпичката, щяла да разрани нослето.

Аз след като напръскам със Стеримар изчаквам няколко минути и ако детето не изкиха всичко, използвам клечка за уши с ограничител. За съжаление обаче, при лоша хрема само помпичката за нос помагаше, за да може да диша добре. Не съм питала педиатъра дали да я ползвам, просто трябваше да помогна на детето си да диша и така успях, така че сама прецени...

# 214
аз предпочитам Фастум гел, не пари като финалгона и на мене ми действа добре.

# 215
Бебка започна да се обръща от гръб по корем преди да направи 3 месеца.Сега вече й стана любимо занимание,но иска и да спи така.Аз я обръщам по гръб, тя пак се завърта по корем.Исках да ви питам,откога ще е нормално да я оставям да спи по корем,не е ли много рано?

# 216
Бебка започна да се обръща от гръб по корем преди да направи 3 месеца.Сега вече й стана любимо занимание,но иска и да спи така.Аз я обръщам по гръб, тя пак се завърта по корем.Исках да ви питам,откога ще е нормално да я оставям да спи по корем,не е ли много рано?
След като вече сама се обръща и й е по-удобно по корем,не мисля че има за какво да се притесняваш.

# 217
Майчета помагайте Thinking Thinking ThinkingСутринта  вдигнах малкия да го извадя от проходилката а той е 10кг и нещо се засуках.Получих силна болка от врата между плешките .Мазах с Финалгон но още ме боли.Някой ако знае нещо да наложа на гърба да ме отпусне че знаете как е с деца newsm12
В аптеките продават якия. Лепи се на мястото където ти е болката и си стои там няколко дни. Много съм доволна от тях, тъй като от лекарства при мен ефекта е временен.

# 218
Това е много хубаво да е жизнено детенцето.През деня може, но все пак я наблюдавай,а за ноща може да и сложиш зад гърба възглавничка.Забележи на коя страна се обръща и откъм нея ще сложиш възглавницата,така мисля че няма да може да се обърне по корем . Поне така беше с нашия батко. newsm10

# 219
пу - пу - пууууууууууу тия крусти
точно ни се махнаха и сега пак наново . Оттърване няма  #Cussing out
Кажете с какво да ги махам вече , че не знам

# 220
пу - пу - пууууууууууу тия крусти
точно ни се махнаха и сега пак наново . Оттърване няма  #Cussing out
Кажете с какво да ги махам вече , че не знам
Аз лично,сина ми като имаше крусти,процедирах няколко вечери след баня,като му е поомеканала главичката от водата разресвам с много ситно гребенче.За две-три вечери се изчистиха и оттогава нямаме.С нищо не съм му мазала главата.

# 221
  • от Луната
В аптеките продават якия. Лепи се на мястото където ти е болката и си стои там няколко дни. Много съм доволна от тях, тъй като от лекарства при мен ефекта е временен.
Какво представлява "якия"? Embarassed newsm78 Embarassed

# 222
След като вече сама се обръща и й е по-удобно по корем,не мисля че има за какво да се притесняваш.

Благодаря.  Simple Smile

# 223
Какво представлява "якия"? Embarassed newsm78 Embarassed
Пластир, напоен  с разни лекарства. В момента нямам в къщи за да напиша какво точно съдържа, но това което му е хубаво е, че може да се ползва и по време на кърмене, тъй като действа само локално и не се отделя в кърмата.

# 224
Момичета, ще давам на малката си дъщеря - на 4 месеца е, оризова вода срещу разстройството, което я мъчи от 1 месец  Confused
Това счита ли се за захранване  Rolling Eyes
А мога ли да дам ентерол? Правихме изследване на акото, но беше чисто, личната каза оризова вода.

Общи условия

Активация на акаунт