Баба Марта е при нас - ЮНЧЕ мартенички весело раздава!

• 21 806
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • гр. Пловдив
Асе, задължително ли трябва да е стъкло?

# 196
  • Пловдив
Асе, задължително ли трябва да е стъкло?
Ами не  Thinking Ама да е по-дълбочка така....  Wink

# 197
  • гр. Пловдив
 Hug

# 198
  • FRANCE
Здравейте и от нас,

Кога е Велигден в БГ? Тук не боядисват яйца, но пък крият шоколоди и шоколадови яйца и децата после трябва да ги търсят. Миналата година Алекс беше малка, но тази година ще има купон, а и тя е върла фенка на шоколада Simple Smile
Иначе и тя е с рана по точно с голяма цицина на челото от падане на теракота. Уж бях до нея....

много целувки на малки и големи

# 199
 Здравейте,
 реших отново да се разпиша за днес. Тази вечер мъжът се върна с изследванията от алерголога и резултатите хич не са добри. От цялата диета, която спазваме, се оказва, че не трябва да ядем още и пиле, козе сирене, пшеница, ориз, ябълки и круши (споменавам само продуктите, които ме шокират, защото ние основно това ядем плюс зеленчуци вече цяла година). Всъщност и от три седмици сме само на хляб и ябълки, защото от зъбите нищо друго не близва. И попарата я ядеше, но нц. А ябълките ги ядем цяла зима, защото той и цитрусови плодове не може да яде, а сега направо не знам. От месата можело да яде - пуешко, патешко, заешко и свинско. Но не трябва да са купени, защото от купените също се изрива. И тук вече става леко проблемно, да не кажа плачевно.
 Добрата новина е, че тези нови ограничения са за три месеца и после пак ще се изследваме. Ще пием и лекарства и ще си третираме домашните микрокърлежчета, мигар поизмрат.
 Извинете ме, че така се наоплаквах, обаче вече сили не ми останаха да го мисля това ядене. Детето уж е здраво, но нищо не може да яде.

# 200
привет мили мами,как сте
ние с Валентинчо се поизгубихме но знаете как,
напоследък съм се запалила по шев и кройка и по цял ден с това се занимавам.
Иначе и ние сме като вас с бели и ежедневието.
Отдавна не съм качвала снимки и гледам че в колажчето в началото сме с бебешка снимчица та качих няколко снимчици по актуални, и може да ни видите . А може ли да ни подкрепите в играта на памперс- т.е братовчера мишо де ето тук : http://pampers.bg/profile/13549 много е сладък вижте го

# 201
  • Варна
Леле, Сашун, горкото детенце! Царевица може ли да яде? Щото моят лакомник напоследък само качамак иска да закусва, та се сетих...

Ето обещаното инфо за лугата:http://www.seastars.hit.bg/index_files/Page532.htm
Баща ми я е купил от санаториума в Поморие.
Много мерси! Остава да намеря как да се сдобия с това чудо без да ходя до Поморие  Thinking.

# 202
Светли,
да, може, само да прояде от тези зъби, защото и качамак не иска. Само ябълки и хляб. От които е алергичен, както се разбра.

# 203
  • София
sachun, ех значи пустите му алергии.  Sad Надявам се да ги израстне по-бързо. Добре де последно време като е ял предимно ябълки правил ли е алекгични реакции?
happywoman, гласувах!  Simple Smile Миналия път участвах в конкурс ама е супер безмислето, за да победиш трябва да зъбереш стотици гласове.  Confused Вече хич не се връзвам на такива щуротии.
eli_ok2, радвам се, че сте добре и дано празненството мине без проблеми.

Да се оплача, че не мога да намеря пантофи на Ели за яслата. Искам тънки, по-отворени, а  в магазините, които ходих няма такова чудо или ако нещо ми допадне, няма нейния номер.

# 204
  • Варна
Здрасти, мацки!

Ние сме ок, да чукна на дърво. Днес съм вкъщи с дребните и посвърших туй-онуй.
sachun, много гадна история с тези алергии. Наистина не остава кой знае какво да хапва  Rolling Eyes. Дано бързо я израстете  Peace.
Гери, Ели е с летните пантофи на "Беко" и съм страшно доволна.
Хепи, и аз гласувах  Peace.
Мадам, на 19 Април е Великден тук. Който пости знае  Mr. Green.

# 205
  • София
Ани, вчера ми едложиха едни пантофки на "Беко", бяха целите от мрежа ама не ми харесаха и ми се сториха много твърди.

Въпрос към мамите, на които малчовците вече ходят на ясла. Колко комплекта блузки+долница имате?

# 206
  • Пловдив

Добро утро дами  Hug

# 207
Добро утро и от мен!
Гери в началото слагах в раницата за ясла по два комплекта.В последствие видях че единия е излишен и сега в раницата носим по 1 анцунг,блузка,боди,чорапки и чорапогащник,и памперси разбира се по 4 но ползват 2-3.Ще прецениш като тръгне,сложи в началото повече и ще видиш колко ще им трябват.Успех с тръгването на ясла.

# 208
Ани, вчера ми едложиха едни пантофки на "Беко", бяха целите от мрежа ама не ми харесаха и ми се сториха много твърди.

Въпрос към мамите, на които малчовците вече ходят на ясла. Колко комплекта блузки+долница имате?
Гери имаме същите пантофи и Ивайла иска само тях да носи.Явно са и най-удобни,а и подметката им е ортопедична.Ася ме насочи към тях и беше права.Мисля,че са удобни.

# 209
Aничка ,Гери благодаря за гласуването,всеки глас е ценен  bouquet
гледам че обсъждате яслите, и на нас в най-скоро време ни предстои но само да оздравеем че напоследък много боледуваме,и то ларингит. Такмо се оправихме и след седмица айде пак и то все по тежка форма преминава.
Силно се моля вече да идва пролетта и да излизаме навън и да се махат болестите,че вече се чувствам като затворник вкъщи,и само филми гледаме на компа с Валето,че и играчки и всичко му омръзва.
ох стига съм се жалвала,напоследък ми е нещо депресивно
айде да идва пролетта и всички да сме весели и здрави мами и дечица сладки  1swing

Общи условия

Активация на акаунт