. Иначе и аз бих си сложила малко силикон в бюста, бих махнала коремчето. Целулит нямам, малко стрии от първата бременност останаха, бих ги премахнала. Бих махнала луничките от лицето си.... Абе доста неща бих променила, ако ставаше с магическа пръчка и без пари ( голяма съм скръндза
КАза и отсече, че щом аз искам и той ще дойде
душица. Така че ако не ни мине котка път сме на Усоетоо. ухааа/
. Разнасям го в дамската ми раничка .
Да не се чудите после на кой ми се е метнало дИтето - ма мака му - скитня
, за малкия може би аз трябва да реша...Според прощапулника ще става лекар....чудя се още за пъпчето

Така че айде да не е 29, но поне да е 22, да мога да дойда. Че това ми е е едно от малкото културни мероприятия без деца.
Ще взема да го метна пред Техническия, хем ми е наблизо, хем нали професор ще го правя
като ходим на консултация тази седмица ще видим какво ще ни изпишат.мислех си за тези дето каза жу и катюш ама още се чудя.защото митко никога не е пил лекарства освен за температура и така.ама ако така продължи не знам как ще издържа.аз принципно си ставам по раничко въпреки че не ми е на сърце.ама няма как да свърша нещо когато митенце е буден.та сега не само че ставам рано но и стоя до към 12-1 за да посвърша нещо.а и с таткото да се видим да разменим по някоя приказка.
Виноват! 
И ще е съвсем малко - така,че да не бие на очи,...ама то аз нищо нямам - като дъсчица съм!

Докато ви изчета и свят ми се зави 
Според вас какъв ще стане- хлебар или лакомия (нещо като депутат;) После взе лекарски слушалки и клещи

, но само с вълшебна причица - пада ми кръвното и ми става черно пред очите само като се сетя за болница и игли - бърррррррррр

Отивам в аптека и искам Цинкова мас, така ли?
От къде се взе това чудо, мажа я, подсушавам я...как стана, не разбрах. 
Иначе бих изтърпяла и с огромно удоволствие всякакви процеудри за премахване на целулит.
Препоръчани теми