С мартеница на ръчичка,НОЕМВРИЙЧЕ тропа ръченичка

• 16 068
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро,

събудиха се децата в относително добро състояние, на големия още нищо му няма, но малкия е с сополки, а през ноща ми се стори доста топъл, мерих му t -37.8, но може и да не съм я измерила съвсем точно Confused Не му дадох никакво лекарство, а сега няма сякаш, не ме оставя да му я измеря, игрите не чакат Wink

За рубриката на Галаксина: Засега мисля че не бих посмяла да си направя каквато и да е операция, защото ме е страх. След време може и да събера кураж Wink. Иначе и аз бих си сложила малко силикон в бюста, бих махнала коремчето. Целулит нямам, малко стрии от първата бременност останаха, бих ги премахнала. Бих махнала луничките от лицето си.... Абе доста неща бих променила, ако ставаше с магическа пръчка и без пари ( голяма съм скръндза Laughing)

За срещата, иска ми се да е по скоро, но наистина работния ден ще попречи на много хора да дойдат. Нямам никакъв ангажимент на 24, но сякъш по ми харесва през юни...Както решите Hug Hug Hug

# 211
В такъв случай остава а) дата 24 май, когато ще има доста празнуващи абитуриенти, б) дата през юни след 10 юни и в) да го отложим за септември, след сезона с отпуските. Някакви други идеи?

Юле аз съм за Б), мъжа каза, че иска да додйе, без да се уговаряме и да го моля, направо паднах Simple Smile КАза и отсече, че щом аз искам и той ще дойде  Joy Sick душица. Така че ако не ни мине котка път сме на Усоетоо. ухааа/

# 212
Мами, здравейте!

След тези толкова хубави български празници, ето ни вече на линия.
Аз успях да прочета всичко и ще се върна малко назад:

Галакси, клипчето с Ники направо ме разби. Все пак момченцата са си по-щури от момиченцата от самото начало. Аз ако видя Дари така да се хвърли в кошарата, сигурно и аз ще се хвърля след нея, ама от по-височко. Но сигурно се претръпва, като му няма нищо на детето, а напротив – доставя му удоволствие.
Любувам се на маникюра си и по двата начина, напоследък и аз си правя предимно френски маникюр.
А за промяна - ами не бих се подложила на никаква операция, но бих поработила над целулита.
Медхен, успех на новата работа! Надявам се да е много по-добра от предишната и да си доволна.
Ванилия, Дари е с Либеро 6 – от 12-22 кг. Изобщо не влизаме в този диапазон, обаче аз си я завивам старателно от всички страни и лепките почти ги допирам една с друга отпред. Ама спокойно може да си е и с № 5, памперс-гащичките Либеро са ни с № 5. А с такова приучаване към труд, Рони направо си е зет-мечта.
Менюто на Дари обикновено е от детската кухня, но през почивните дни се опитвам аз да й приготвя нещо или вземам готови пюрета. Мога да споделя като по-различно, което й приготвих, варена тиква с пилешко месо. Обаче фино пасирани ги обича, може би защото е с едно зъбче. Дари обожава от готовите пюрета броколи с пуйка на Бебивита и тиква с пуйка на Хипп.
За бебешките мазила бях чела в началото, че зимата се ползва олио, пролетта мляко, после лосион. Обаче последните ми информации са, че олио се ползва само за масаж. И сега след баня си я мажа с тоал.мляко на Нивеа. В началото ползвахме изцяло Бюбхен, обаче от шампоана за коса започна силен косопад, навсякъде по чаршафчетата имаше косъмчета. Мислех си, че е започнала смяната на косичката, но като смених шампоана веднага спря и косопада.
Жуто, забелязвам, че и Дари си игре по-добре сама, ако аз не й се меся в игрите. Но аз не я оставям без надзор или ако съм в друга стая през минута я проверявам. Все може да намери каква беля да направи, да се покатери на нещо, да се удари с играчка или други неща, които рисува моята фантазия. Дари не си гризе ръцете, но в последно време си бута пръстчетата в устата, че биберонът явно не й е достатъчен.
Роси, честита ви градина с черешки и парници с кратуна.
Шлябада, ужасно преживяване сте имали. Като четях се сетих как една сутрин вратата ни бяха обкръжили група полицаи и приканваха да отворим. Докато се разберем, че търсят Иван и са объркали етажа, тях да умра от страх и притеснение.
Абе, с тези деца гладни няма да останем, много се предпочита черпакът май. Аз също замислям прощъпулник и събирам предмети.
Арабела, ваксината и ние не сме сложили. Все чакам да дойде по-добър момент.
Сладурка, чудесно се справя Ивчето с храненето. Дари ще си остане ненаучена, не че не иска детето, ама на мене ми прилошава като се почне цапането. Дари отдавна спи по веднъж на ден, от около годинката.
Рени, и Дари пие много вода, от новородена си пие, а сега особено много, до 600-700 мл, вечер след АМ пак пие доста.
Весето, когато спи и е изпотена, я преобличам. Внимателно махам бодито и й слагам друго, почти не успявам да я събудя, явно спи дълбоко
Хляб не съм давала, давам 2 сухарчета вечер към супата.
Дими, привет!
Креми, ами то сега като се поразрових и прочетох, че отработването ще е на 16-ти и 30-ти май, а не както казаха по медиите – 25.04. и 09.05. Ами то ние и да не работим, повечето мъже сигурно ще са заети в тези дни. Може би наистина през юни ще е по-удачно /план Б/.
Дита, аз мажа при всяка смяна на памперс с крем Нивеа и сме нямали проблеми с никакви памперси. Случвало се е, обаче, 1-2 пъти да почервенее и тогава използвам паста Имазол, доволна съм от нея. Сега покрай празниците и разходките се наложи експресно купуване на памперси и взехме на Памперс Sleep&play. Е, ама на кой му е хрумнало да ги ароматизира тези памперси! На два пъти не я усетих като е акала да го сменя веднага и вечерта беше почервеняла кожичката. Иначе са тънки, мекички и добре абсорбират, ама не ми вършат работа.

Целувки за всички болни дечица и тези с прискрипани пръстчета!

Дари вчера се сдоби с второ зъбче, горе в дясно, точно над първото. Снощи пък „изпра” на пералнята, като вътре напъха каквото й падне, затвори вратичката, понатиска малко бутончета и забръмча с устичка.

Изникна ми един въпрос, провокиран от Дита, за Минутките на мама:

Какво направихте с пъпчетата на мъниците?

Лек и хубав ден от нас!

# 213
  • София
Минутките на мама: Какво направихте с пъпчетата на мъниците?

Embarassed Не питай  ooooh!. Разнасям го в дамската ми раничка .  Naughty Да не се чудите после на кой ми се е метнало дИтето - ма мака му - скитня  Laughing.

Аз за срещичката - имах предвид - по скорошна - Пица за елица  Mr. Greenhahaha

# 214
Ах как ме подсети....ами още си стои пъпчето в едно чекмедже. Я дайте идеи какво да го правя, на големия е в една книга-учебник по маркетинг и мениджмънт Laughing. Баща му реши да го прави свой наследник в това Grinning, за малкия може би аз трябва да реша...Според прощапулника ще става лекар....чудя се още за пъпчето Thinking

# 215

Аз за срещичката - имах предвид - по скорошна - Пица за елица  Mr. Greenhahaha

Разбрах те аз. Само че аз не съм налична следващите две съботи и недели  Sad Така че айде да не е 29, но поне да е 22, да мога да дойда. Че това ми е е едно от малкото културни мероприятия без деца.

Гале, аз не бих се подложила, макар че имам стрии. Не понасям да ме боли и затова не бих понесла и подобна хирургическа интервенция без значително основание.

Пъпа на Иво го метнахме пред Община - Пловдив. На Данката го подмятаме из къщи  Blush Ще взема да го метна пред Техническия, хем ми е наблизо, хем нали професор ще го правя  Mr. Green

Оооо, да се похваля -п акетчето от Германия с дрехите днес ще е в Бг и може би най-късно в петък ще мерим дрешки на Иво Simple Smile

# 216
привет моми4ета.аз съм като болна.митко продължава да се събужда нощем по няколко пъти а сутрин става м/у 5:30 и 6:30.и ставам само аз.таткото и да стане митко реве и иска мама.и сигурно е защото пъпа му е в къщи,ама сега ме сетихте за него и не знам точно къде е.някак си след преместването не съм го мяркала.то през деня спи 1-2 най-много 3 и после ме побърква.стои лепнат за мен.и до тоалетната не може да се иде.  #Crazy като ходим на консултация тази седмица ще видим какво ще ни изпишат.мислех си за тези дето каза жу и катюш ама още се чудя.защото митко никога не е пил лекарства освен за температура и така.ама ако така продължи не знам как ще издържа.аз принципно си ставам по раничко въпреки че не ми е на сърце.ама няма как да свърша нещо когато митенце е буден.та сега не само че ставам рано но и стоя до към 12-1 за да посвърша нещо.а и с таткото да се видим да разменим по някоя приказка.
аз  за националната среща.юни няма да мога освен ако е след 10ти.на 6 сме на сватба,а на 8 сестра ми има юбилей.ина4е съм за около 24 и след 10юни.
за рубриката на галакси:бих си сложила малко силикон но само за повдигане на бюста.и бих си направила корекция на носа.килограмите мога да коригирам с диети и хап4ета както правех след като родих.ще ми се пак да започна да пия .......................а де де забравих им името.ае ей на езика ми е ..................сем и ти ги пиеше.уф как се казваха?още ли ги пиеш?доволна ли си от тях?
отивам да си допия кафето и да пусна една пералня.слънчев ден

# 217
  • София
О божееее - ще ме умориш  hahaha - Днес си тъмно руса! Временно състояние ли е или по принцип.  Аз от както родих ( или по скоро забременях ) съм прикрита блондинка, ако и да съм родена с гарваново черна коса ooooh!

Гале, ич не деяна на болка и ще ходя грозна  Mr. Green .

# 218
 newsm56  Надявам се да не е временно и да потъмнявам все повече  Mr. Green

Всъщност съм с този подпис още от миналата седмица  Whistling

# 219
  • София

Всъщност съм с този подпис още от миналата седмица  Whistling

Embarassed  Flutter Виноват!

# 220
ЕеееОооооо, ние с Ники дружно ходихме на фризьор, мали к'ви сме хубавиии.Той стоя мирно на стола, сложиха му малко наметало и ббббррр с машинката и после с ножичка. После седна мама, той стоически издържа и тази моя прищявка.
Утре си запазих часове за прегледи. и т.н.
Доволна съм.Посвършихме някоя работа. Времето е кофти днес, мрачно и студено, но направихме голяма разходка.
Сега всеки ще си почива в собствена стая/ Simple Smile

Катюш - днес пишеш закодирано.... Simple Smile
Еличка - как сиии? Очаквам да пишеш.
Таш - Очаквай ме
Роси - липсваш ми
Диди - мен не ме е страх като гледам как пада. Свикнах, аи не мога да го спра, затова седя до него и наблюдавам да не стане беля.
Скреч - ??? Хайде, къде си“?
Цеце - милото детенце, Ники така като се сетя не си е прещипвал ръцете, а те са само на вратата.
Рени - вече добре ли сте с Ема?
Просто Аз, взе ли изпитите, кога ти бяха? Как сте с Ная?
Биси - привет!

# 221
Гале миличко,знаех си,че ще се сетиш за мен!!! Изпитите са ми на 14,15,16,17 март - четири поредни дни... ужас. Не мога да се отровя и понеже не мога да ви изчитам не ви занимавам с разни мои неща,че като гледам май само аз съм ви на главата:)
За рубриката - бих си сложила силикон,ако знам,че няма да има проблеми да го ... мачкам Simple Smile И ще е съвсем малко - така,че да не бие на очи,...ама то аз нищо нямам - като дъсчица съм!
Страх ме е от острита на ножове насочени в очите ми( недко примерно жестикулира и не се съобразява,а не че иска да ме коли:) и също така от пространства от които знам,че не мога да изляза (ключа за вкъщи винаги ми е на вратата или в джоба)
Исках да ви питам - запознат ли е някой с проблеми с леко врастнало нокътче на малко дете? Гледам,че на Ная едното и палче е леко зачервено от 2седмици:(

# 222
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Минавам само да ви поздравя на патерици с отминалите празници - Баба Марта, Сирни Заговезни и 3-ти Март. И да ви пожелая да сте здрави.

А да и много се радвам за Лилчо. Пожелавам ти лека бременност и на есен здрава и красива бебка  Wink

Ние от два дни сме си във Варна. Но Влади прихвана от родата грип-а  Confused Сега ми е със кашлица, температура, а и сополи текнаха. Мрънка и постоянно се разнасяме насам - натам по етажите. И естествено не мога да припаря до компютъра.

Ами това от мен. Че драпа да катерим стълбите.

# 223
Здравейте,момичета  Simple Smile Докато ви изчета и свят ми се зави Wink

ProstoAz, аз слагах Топочин ( по предписание от лекар) вечер след баня .Първоначално го завивах ме с бинт, но е доста неудобно, и малкия само риташе.През деня когато му сменям памперса мажех с йод. Така няколко дни и нокътчето изби и оттогава не го режем плътно, , за да не се забие отново.

На 1-март правихме на Криси прощапулник.Търкулнах питката и тя леко се отклони, но стигна предметите,които бяхме наредили,
но малкия си тръгна след питката, хвана я и седна да се опитва да си отхапе от нея Simple Smile Според вас какъв ще стане- хлебар или лакомия (нещо като депутат;) После взе лекарски слушалки и клещи Simple Smile 

От тези почивни дни малкия съсвем се побърка,дали защото сменихме обстановката ( бяхме на гости в Монтана при нашите) или пък защото около него имаше много хора,а той е свикнал само да е с мам и тати,не знам,но беше ужас - не искаше да яде ( а той е голям лакомник по принцип), тръшкаше се за земята без причина - както се смее и изведнъж започка да крещи да реве . Видях се в чудо, все едно беше някакво друго дете.Сестра ми се шегуваше,че го е обладал дух.По едно време мислехме,че може някой да го е урочасал и да ходим на църка, но мойта баба ми каза някакво стихче и малко се пооправи.

Май върлува някакъв вирус с температура, една приятелка сега ми се оплака,че няма да се виждаме няколко дни, защото малкия е болен. Дано всички малчовци се оправят бързо  Praynig

За рубриката - бих корегирала доста части от тялото си,малко гърдите,малко бедрата,малко дупето Wink , но само с вълшебна причица - пада ми кръвното и ми става черно пред очите само като се сетя за болница и игли - бърррррррррр

# 224
Ихх, още болнички! Confused Хайде, бързо оздравяване! Hug

Жу, аз не смея целите да й ги дам, знам ли дали ще се сети, че трябва да се изсмучат , а не да се гълтат. Embarassed Разтварям ги в много малко водичка и така.

Почивните дни изкарахме добре. С тати вкъщи е много хубаво, макар, че както казва Све - все едно Симона е вързана с ластик за мен - мръдвам до другата стая и точно след 15 секунди  е дотърчала. Laughing Вече се къпя под зоркия й поглед и непреестанното й повтаряне - тяп-тяп! (кап-кап Laughing)тяп-тяп!!И сочи с пръст водата. Заиграва се сама само ако съм в стаята с нея. Сама и да остане я наглеждам през минутка, защото и у дома не е съвсем безопасно. Wink

Иначе от няколко дни се е научила - застава на входната врата и започва да мрънка да излизаме. Това никога до сега не го беше правила. Confused Тези дни добре...ама както го дават да вали, идея си нямам какво ще я правя. newsm78

Мерси за съветите за подсеченото. Hug Отивам в аптека и искам Цинкова мас, така ли? newsm78 От къде се взе това чудо, мажа я, подсушавам я...как стана, не разбрах. Crazy

Рубриката на Галето - ако имам парици веднага слагам силиконец. Както знаете там нЕма никой. Mr. Green След кърменето направо е трагично положението. Дясната ми гърда се изпари от тоя свят. ooooh! Whistling Иначе бих изтърпяла и с огромно удоволствие всякакви процеудри за премахване на целулит.

Айде после пак.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт