С мартеница на ръчичка,НОЕМВРИЙЧЕ тропа ръченичка

• 16 051
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро,

Ами май съм жива, явно гъбите са били ядливи Grinning. Роси разбира се че от магазин, култивирани печурки, със моя страх не бих си позволила нещо друго Laughing И моля те, няма никакъв проблем то Христо, Христиан, все там, пък и нали все пак е кръстен на дядо си Христо  Wink

Децата цяла нощ кашляха здраво, за пръв път ми се случва и двамата по едно и също време да са болни, обикновенно се заразяват един друг Grinning, през ноща все се ослушвах, не мога да разбера кой кашля, а те се надпреварваха Grinning

За рубриката: Не нямам нито обици на нест. места нито тату. Много харесвам татуировки, но бих си направила единствено временна, знам че ще ми омръзне доста бързо. Whistling

# 241
Добро утро сладурки!
Ето ме и мен отново в час  Joy
позагубих се, ноооо правя пълна промана  bowuu отказвам кърменето и се подложих на
адсото мъчение...ми то по голяма мъка от това едва ли има...
Малката я отказах за 3 мин. /намазах ги с горчилка и край...
идва и ги побутва като им вика "гадоооооо..."
ама мен питате ли ме...вече трети ден съм с почти екплоадирали бомби...наложени със зеле  hahaha
и пия некви хапчета от които ви казвам все едно не съм аз...абе кошмар.
Ей ме и тази нощ не съм мигнала щото ме болят гърдите ужас...
Питах лекарката, тя ми каза споко до няколко дни ще се оправиш, е да ама аз
не се издържам направо... Thinking
та така де...поуплаках ви се...

За рубриката...нищо такова  Wink ама има време   Peace
За пъпчетата...нали бяхме есента в Дания...та ги оставихме пред двореца - да са на мама и тати Принцесите!

Е това е от мен за сега...
Желая на всички ви СЛЪНЧЕВ ДЕН и много   bouquet

# 242
  • София
Добро утро и от мен,

Закарах Стефан на ясла и ще почвам да чистя сбед малко, но първо да ви прочета и да си изпия кафенцето с приятна компания  Simple Smile
Теди, дано по-бързо се оправиш, представям си колко ти е некомфортно, но няма начин.
Биси, направо ми се доядоха гъбки рано сутрин  Laughing Дано бързо оздравяват децата.
Мими22, как е Боян?
Ели, стефан е пил такъв антибиотик, добре му понесе. А за колата автоматик - аз много ги харесвам, много лесно се кара  Peace
Рени, тия хомеопатични са на Боарон, тук в София ги има почти навсякъде, незнам защо така в Търново със заявка само  newsm78
А всъщност при някой друг подействаха ли тия гранулки?
Роси, гимнастика прави Лили, а  Simple Smile И кравата различава. Стефан освен бууууууу и уак друго трудно определя  Laughing
Сладурка, наистина по-големите деца искат повече внимание, особено ако има и по-малко. Таня е така вкопчена в мен. Въпреки че вчера като я чух по телефона и ми заяви, че искала да я оставя в Пловдив докато дойдело време да става ученичка  Mr. Green Като я питах няма ли да и е мъчно и ми вика Не  Shocked Но едва от 2 дни е там, предполагам, че другата седмица ще пее друга песен  Wink

Днес сме на детски рожден ден на едно момченце на 4 г. Много се чудех дали да водя Стефан, тъй като всъщност поканата беше основно за кака му, но ме убедиха, че щяло да има и други малки и да отидем.

За рубриката: Нямам нито обеци на необичани места, нито татуировки.

Почвам да чистя, че то пак обяд стана Whistling

# 243
Гале, аз за 15- не мога. Младен ще си празнува РД на 14-ти в Пловдив и няма да може да ни докара обратно. Нека да е следващата неделя  Praynig

Роси, ами не можеах да си взема  час за доктор тази седмица, то пък и ми дойде и така. Но заминаваме пак утре и ще съм в Пловдив до 15-ти, ако имате път, ще се радвам да се видим. И с Бакши ще се чуя тогава, сега не можахме, защото Младен оправя през цялото време нечии компютър  #Cussing out Много съм бясна и му го казах с подходящо висок тон (Альоша се поразклати лекичко, бяхме на разходка на тепето). Ами писна ми де който хване да му носи компютъра си да го оправя, да му губи времето и най-накрая да прави физиономии, че не било всичко наред. Първо, Младен е програмист и пише програми, определено има разлика между това да пишеш програма и това да настройваш скапан уиндоус. Не е задължително като умееш първото, да се справяш добре и с второто. Второ, има си фирми за тая работа (е, има една малка подробност - там се плаща, нали така, а при Младен е безплатно, щото ни е роднина  Rolling Eyes ). Трето, половината време, в кеото трябваше той да си почива и да сме заедно с децата, него го нямаше, щото беше  забил нос в компютъра. Еми няма да стане вече, или ще се научи да казва не, или ще почне да ми препраща навлеците аз да им го казвам. Той ми се поразсърди и каза, че не мога да го разбера, защото нямам роднини, всъщност имам си достатъчно роднини, за да знам как да отрежа някой, ако ме изнудва по този начин. И като капак на всичко, докато си ги говорехме тия работи, му звънна някаква си, с която бил учил магистратура (той така й не си спомни за коя негова колежка става въпрос), да й помогнел да напише незнамкакво си по дипломната й работа. Не знам дали сте виждали на някой да му излиза пара от ушите, ако бяхте там, щяхте да ме видите. Отказа й, н оне в това въпроса. Не мога да рабера как може хората да са толкова добри (може би всъщност по-точното е мекушави), винаги съм се чудила как е възможно да потъпчеш желанията си и доброто на семейството си, за да правиш непрекъснато услиуги на филанкишията. Не ме разбирайте погрешно, роднината, на който направи услуга е и той добър човек и така нататък, ама нещата си имат граници. Не можеш да си загърбиш семейството, за да правиш услуги на някого.

Гале, по твоята рубрика - аз си нямам обеци даже на ушите, такъв патологичен страх от игли имам. Не исках да се женя заради васермана и не ме питайте как изкарах две бременности, особено с моя отрицателен резус фактор. Дупчеха ме за добър ден всеки месец на консултацията  Sick

Роска, да не би да си имала овулация? На мен веднъж ми се случи такава розова и понеже съм страшла, подпалих веднага на лекар.

Теди, ама ти май много внезапно си отбила. При мен не стана така, не съм пила нищо, не съм ползвала нищо и не съм се подувала. ВИж в кърмаческия, има и едно хомеопатично дето се пие, лецитин, само че не помня цифрата (трябва д апровериш, защото едната цифра е за засилване, а другата  - за спиране на кърмата). ПОмага и чай от салвия (градински чай). Дано се оправиш по-бързо, че това си е опасно. Ако малко изцедиш - 10-20 мл, може да ти олекне.

Ние вчера два пъти бяхме навън. Дани е толкова кротко дете. Седя си аз на пейката, той седи на земята до мен, рови с пръчка. Ако посегне нещо да сложи в устата си, само като му кажа не и веднага го маха. Не бяга, а ходи кротко (то може би е защото още не ходи добре). Абе идилия. Защо пиша това - защото Иво на същата възраст ни беше стопил лагерите от бягане, другите деца седяха и си играеха, а той пробягваше километри и ние мечтаехме за момента, когато ще можем и ние да седнем и да го гледаме как играе на едно място. И трябваше постоянно да махам неща от устата му. Сега мечтата ми е изпълнена  bowuu

Медхен, това лекарство не съм го чувала. Ние пием само Зинат, Сиракол, Флавамед и пръскаме Олинт. Но и не ходим на ясла все още.
За колата - в града не е проблем, удобно е, но внимавай с изпреварването по магистралата. Ускорението е доста по-слабо.

# 244
Добро утро!

Ренка, взех ги от аптеката до светофарите на пазара, там има всичко на Боарон. Сети ли се?

ПОсле пак

# 245
Moмиченца,здравейте Grinning
Аз в голямото междучасие да се обадя набързо.
Децата са добре,а с нашият Интернет нещата не се получават и сигурно скоро няма да имаме.

Прегръдки на всички Hug

# 246
Жу - аз взех и съм доволна, мисля че нещата се повлияха от хомеоптаията.
Юле - аз съм навита и за по-другата седмица, само незнам дали няма да пътуваме до Ст.З, защото ще имаме още неща за довзимане, няма да може на 1 път да домъкнем багажа. Но не е сигурно, на 28-ми пък се на сватба, така че тогава не ме бройте, ако ще се виждате.
Напълно те разбирам за сърденето, че мъжа ти не може да казва "не"!  Sick Лошото е че дори и роднини, те си мислят, че някой им е длъжен и не се съобразяват с нищо, това че някой си има семейство, трябва и има нужда да си почине и да се отдаде на тях, никой не го//// интересува Simple Smile Неприятно е. С интерес чета как се радваш на 2-то си спокойно детенце. В тези мигове кпнея за 2-ро, но не съм готова още, усещам, че имам нужда от почивка няколко годинки и да се порадвам на малко работа, да се отделя от детенце и после наново пак с бебе.  Crazy Hug
Роска успех днес на полето с кратунките, аз не се вълнувам вече, защото ми олегна в главата мисълта че сме намерили дом и съм по-спокойна.Нормално, аз ти казвам че утре вече ще ме тресе Simple Smile  Rolling Eyes Embarassed Особенно като натоварим багажа и като отпътуваме, ще ми стане странно, аз се знам каква съм фитка заспала.
Дес здравей, поздрави на учениците и да те слушат повече, ще те очакваме с нет скоро. Успех. То и аз в Сф незнам кога ще прекараме, да се надявам бързо да се включим към кабелна и интернет.

# 247
Добро утро Simple Smile
От един час се опитвам да напиша нещо,но дребния само ми дърпа клавиатърата и в знак на протест гаси компа ( от няколко дни се е научил и незнам докога ще издържи компютъра на това постоянно пускане и спиране Simple Smile
Кажете как се пече тиква? Аз не обичам тиква, но имам домашно производство и искам да дам на малкия.
За всички от нас Hug

# 248
добро утро.то вече добър ден.ще ви пиша пове4е като заспим на обяд.минавам само да ви се оплача че вчера пострадах по младостките улици.оставих митко на една приятелка и бързах да отида да си платя булсата.и бързайки не видях 4е една пло4ка не е залепена и потъва и като стъпих в нея кракът ми се изви и аз се стоварих на земята.сега съм с изкълчен глезен който е син и много подут.не мога да мръдна.добре 4е поспахме до 8 тази сутрин.но сега митко е много кисел.а времето на вън е ужастно.исках да ида до магазина да си купя нещо сладко но то ако изляза ще ни отвее вятъра.оставям ви за сега че сме като залепнали един за друг с митко.а имам и чинии да мия.снощи драго готви и сега около пе4ката и мивката е лудница.
до после.

# 249
Здравейте милички Hug,

ПростоАз Васко имаше врязано нокътче на палчето като бебенце и имаше и малко гъбички. Едното беше следствие от другото, но вече не помня кое от кое Blush Та мазах с Канестен (против гъбички и за да омекоти кожата, по предписание на дерматолог) и изваждах леко с моя нокът неговото, също с йод за заздравяване на ноктите, но тогава те бяха много чупливи и бебешки. Като излезе, после режех редовно, но не докрай.
Теди а ти по колко пъти я кърмеше. Наистина май от раз си отбила. И аз уж се пробвам, но съм прекалено жалостива Crazy Той като суче по n на брой пъти на денонощие и аз сега постепенно уж махам всяко кърмене и после го връщам като много ми дожалее, сигурно ще го отбия догодина Crazy. Незнам вече...Ама толкова му е хубаво като си суче, ох голяма мъка ми е честно.  Имам напредък май все пак. Вече през деня държа фронта уж и не давам, вчера го приспах аз за първи път без цица. Сега атакувам нощните. забелязвам, че вече си е голям и си спинка доста по-спокойно, дори като се събуди и проплаче, го гушкам само, дърпа ми блузата, но не настоява много и си заспива. Ох оплаках ви се и аз Sad
Юлче, Рали честити прощъпничета  Heart Eyes
Дими добре дошла, страхотни юначета си имаш Heart Eyes.
Елибързо оздравяване на Лена.
Юлче, Дианка батковците ходеха ли вече на ясла, когато родихте? Аз ви надух главите вече с тази ясла, ама пак да споделя терзанията си  Whistling Чудя се ако сега го пусна сигурно ще ми е трудно с отбиването, заради болестите предполагам ще си иска постоянно, а и нощем. Освен това живот и здраве да дойде момента с раждането, хубаво ли е да на ясла тогава, когато вкъщи има бебче, макар че до есента може и да не боледува вече, знае ли човек Thinking?
Биси бързо оздравяване на момчетата.
Маруся много неприятна случка  Sad Бързо да ти минава Hug
Рали аз я варя, намачквам и добавям малко прясно мляко, но може и без ако не искаш да му даваш, канела и мед. А печената-май беше нарязана и с малко водичка.

За Усоето и аз съм за след 10-ти юни. Ама не го оставяйте чак за септември Praynig Нямам търпение вече.
За рубриката на Галаксина-пластична не, не искам Naughty Не че няма какво да се желае, но само да приключа с раждания и кърмения и ще се погрижа за себе си:lol: Поне засега става и без пластична Whistling А циците ми - ихааа много им се радвам, преди ги нямаше хич, ама ще видим по-натам Laughing
Обици освен няколко по ушите си нямам на други места, тату много искам. С мъжа ми щяхме да си правим, ама нещо забравихме. Но пък и мен  ме е страх да не ми омръзне бързо ooooh!

# 250
Дописвам си.

ПростоАз, аз знам за компрес с риванол. Много помага, друг е въпросът как ще задържиш компреса на пръста. Риванолът изтегля ако има гной и мястото не е възпалено повече. Аз не разбрах, на пръстче на ръката или на крака и кое? Нокътчето трябва да се оставя по -дълго в съответното ъгълче, не го режи до дъно и режи право, не заобляй на ъгълчетата. За съжаление техните нокти са още меки и се чупят лесно.

Лилчо, аз лично не виждам смисъл на намаляваш кърменетата отсега. Изчакай малко, след месец-два кърмата ще намалее доста и ще почнат да болят зърната. Тогава ще ти е много по-лесно да отбиеш. Аз кърмих Иво без проблем до края на третия месец от бременността. В началото като теб ми беше мило и свидно да го отбивам, но в края на третия месец вече нямах търпение и се радвах, като почна да пропуска системно. Той се отби сам, остана само на вечерно и сутрешно, после вечер почнах да му давам АМ и накрая той сам престана да иска сутрин.
Иво не ходеше на ясла, пуснах го чак на 2 години (Данката беше на 4 и половина месеца) и то за два месеца се скъса да боледува и да разболява и нас и го спрях. По пирнцип още отначало бях решила, че докато съм бременна и после с малко бебе, няма да го давам - само заради болестите, които би ми донесъл. Това си е лично решение. Имам познати, които си записаха децата на ясла, още докато бяха бременни. Аз пък си намерих кой да ми помага с двамата първите 2-3 месеца. Имай предивд, че без помощ няма начин да се оправиш - дали ще е баба у вас (това беше моят вариант) или ясла, за едното дете ще трябва някой да се грижи. Сама е трудно и в един момент почваш да обезумяваш, особено ако го има елементът с недоспиването. Така че ти си прецени според обстоятелствата.

# 251
Юлче мерси много  bouquet Дано да е толкова безпроблемно отбиването и при нас Praynig Иначе зърната ме болят вече и то доста, незнам защо толкова рано Thinking И аз съм на същото мнение за яслата в тази ситуация, ще помислим още малко Whistling

# 252
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug
 За рубриката - нямам обеци и татуировки на странни места  Mr. Green Не бих си сложила защото често си меня акъла. Временно тату - да, но да си пробивам телесата за обеци - не  Naughty С какво ще ги запълвам дупките после  Wink
За вчерашната - аз съм от противниковия отбор - бих си направила операция, но за намаляване на бюста  Mr. Green След като спрях да кърмя, гърдите ми станаха кльощави и съвсем увиснаха. Друго - носа, че едната ми ноздра е по-запушена; скулите, прасците и оформяне на дупето - бразилско  Joy

Ние отиваме на лекар, че положението много зле при нас. После ще пиша, че и през кухнята трябва да мина.

Ееее Биси, тъкмо се разбрахме да се гледаме тази седмица и гледай какви ги сътвориха дребните  Crossing Arms

# 253

За вчерашната - аз съм от противниковия отбор - бих си направила операция, но за намаляване на бюста  Mr. Green

Ах ти, гадино  Mr. Green

Аз си получих дрешките  bowuu снимах ги и ей-сега ще ги кача. Те са само за Иво и като гледам колко са огромнейши, ще му стават чак другата зима  Crazy

# 254

Общи условия

Активация на акаунт