) съм изумена.Никога не съм си представяла че е толкова сложно и за невежи като мен страшно интересно.Роси много хубаво че ни ограмотяваш,благодаря ти от сърце 

. А и се чудех от клеевата тинктура да давам ли, но накрая реших, че много ще и станат и не сложих
. Днес не съм ви отразявала, че 4 часа ги качвах тия пусти снимки, то блокира, тока спира, Михаела се тръшка да си играем, та само ви четох, но се надявам утре да се включа и в рубриките
. Ич не е честно така. Той сие мой, пък
. 
. Маруся, може да се разходим до ОНЗИ магазин. Нали ти казах, Нина в същото състояние мирясва само на вън като сме . Нещо шаренко да има
. 
, само да я изпапаш. За тялото и главата - къпем се още с бебешки сапун Бочко. Екстра ни се отразява. Бързо се отмива и не люти.
От сега да знаеш графика ти е пълен с дни напред
. 
.
Шегувам се, но наистина не е чак толкова крива и мрънкава и то, ако й се доспи преди обяд, ще е към 11 - 11.30, за кога да я слагам.
Преди няколко дни отидох за малко в кухнята и като се върнах, я заварих, покачена в кукленската количка и се опитва от нея да се качи на дивана /но отстрани, където е по високо, затова я използва/
Абе глупендер е още.
Браво на балеринката, идеални мерки 
Много добре се справи,голяма ми е вече тя
,казва "а-а" и сочи дупето,ако има ако
Толкова метаморфози минава за една седмица примерно...Мнгоо бързо растат и се развиват бе
И освен това днеска се сдоби с една страхотна лилава блуза-туника,само да се постопли тия дни и я слагаме с по-тънките дънки и в прибавка едни страхотни ларедутски боти,мацка ще е!
А майка хич няма да и е в категорията
,време е да се пообзаведа с нещо и аз 
,желая ти успех на новото място!
Айде оправяй се и ти вече...

, от къде ги изкарваш тия истории 
.Много сладък тоя Никич, ама ми е страшно да гледам как се премята в креватчето
.
.Чак толкова ли е зле положението, не можеш ли да го подсушиш малко сама
.Как мина раздялата с колегите, разплака ли се, беше ли толкова очарователна, че сега да съжаляват 6 месеца как са те изпуснали
.
, хайде, не минаха ли вече притесненията, чакаме си те, да знаеш

и интимен гел Genera а също и на една италиянска марка MilMil розово шишенца с бяла помичка, но рядко се намира 
може би лека колстрофобия /дали така се пише
/
Ема докато ме види да нося дрехи за пране и пощурява, тя ги слага в пералнята после ги вади и помага да простираме дрехи и щипки подава, после събираме дрешките заедно и като приключим една доволна физиономия има и браво си прави 
, то на всички ни вратите ни са за един ритник, при нас пък на обяд се звънна и отивам да видя аз през шпионката а Ема по петите ми естествено и гледам някви странни на мангали ги оприличих и аз, викам на Ема "шшшшшшшт" и тя милата обратно в хола и мълчи детето
после разбрах търси ли са ключ за покрива нещо си да правят 
, 19.30 пак пилешка супа и АМ 250мл., горе-долу и това са ни часовете за хранене
че го пусна
, ама аз утре ако не съм с мускулна треска от ходенето по тротоарите пък на 
, а котето мога на скайп да ти го пусна
Ноо..сега вече има детска градина и трябва да се става рано.
И месец и половина да съм болничен. Ужас, направо ме е страх.
А работата ми е свързана с непрекъснато присъствие....тюх, ам амисли ме налегнаха рано сутринта
Препоръчани теми