Можеш и на някоя фирма за поичистване да звъннеш - те си идват с техниката.
Зло да те забрави, мила
Радвам се, че проблемът с джипа се реши! Дано им върнат и лап-топа
Иначе детската им е почти празна, въпреки че е пълна с играчки
и когато е с батко си там, съм спокойна 

Те може и повече да са , ама те зи ми бяха любими
Ама тя този режим си го наложи още на 6 месеца като беше 

Радвай се на децата си, ще успееш и с работата
Ти си упорито, майче и едва ли нещо ще ти се опре 

Перат ги по автомивките, но ги остават да съхнат на слънце, ако има такова 
Имам я със сигурност 
Невероятно е как бързо се променят сладурчетата 
Точно от мен ли
Добре сме направили, че не сме дошли
Лилия е болничка, та щяхме да разболеем и Стелито . Хайде, като се пооправи тези дни времето, може да се видим 

хайде, че ви изпревариха 

Не излезна ли вече от дупката, бе
Моите бременности протичаха почти еднакво 
Никаква , ама никаква мисъл няма днес в главата ми 
Дес, то какво ли има толкова важно да се научи, но се радвам, че ви е интересно
Трябва да ги изпера, за да я снимам с тях, че да не се излагаме
Бих те посъветвала да се ориентираш към търсене на нова работа едва към Септември
Сега започва най-хубавото време за разходки и игри навън с дечицата 
30-тина мами сме все пак 
Ще простирам , естествено
, ще чакам отзиви и за двете ваксини, че и на Мишка трябва април да и бият Пентаксим, а съм решила и Превенар да и бият, но след като направи 2 г
. Но не и Джонсън- особено олиото им, че преди години сестра ми беше взела за племеницата. Точно 1 мин след намазването бебето цялото се изпъпчи ужасно. Аз също го пробвах, мислех, че кат съм вече дърта крава, а не бебе ще е ОК, но и аз се изпъпчих много 

Приятно изкарване 
Браво,голямо раздвижване тия дни 
мНОГО МЕ РАЗВЪЛНУВА,ПРОСЪЛЗИ МЕ МИЛИЧКА!ЖЕЛАЯ ТИ ЛЕКА БРЕМЕННОСТ,БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ И ЕДНО ХУБАВО И ЗДРАВО БЕБЧЕ!!!

А сега взимам на Чико или Хип,също много ми харесват.Косичката я миех до скоро само с Джонсън,но сега взех шампоан за коса на Нивеа,също ми харесва
За дупе нищо не ползвам,Таня не се е подсичала,само 2-3 пъти леееко и се е зачервявало дупето,имам една мостра на Мустела и съм мацвала от него 
Фикс на Маги "Сочно пиле с чесън" 
Преди да родя всяка седмица бях на маникюр,всички много се кефеха на ноктите ми,защото винаги бяха перфектни
,за разлика от сега 

Да е жива и здрава малката Мария и много да ви радва 

УтЮаМ за хапове,айде бай за сега
, а ти и Любо се лекувайте 
, и Стела е със сополи
. Таман щяхме да разменим по някой бацил
Мишка е толкова сладка. И как се справя с ДА и НЕ (Стела само не и няма използва). Посмях се и аз. 
Тя си ни е отличничка, май
и с прохождането беше една от първите. Сладурче, нацелувай я от нас

Чай пие сутрин след закуската около 200 гр., но не винаги и задължително НЕподсладен
), на обяд заспива към 1. Понякога откарва до 3 ч. А вечер заспива към 10, 10.30. Та си спи само веднъж на ден от доста време.
Дайте идеи
Тези кутии на Таш ми харесаха, а и тя си пада по такива неща, но не мога да измисля къде мога да намеря подобно нещо в Хасково и то днес 
, брат му скоро ще се изнесе от тяхната половина на апартамента и сме щели да направим един хууубав ремонт и да си останем тук. От една страна се радвам, защото много свикнах в тази част на града и не искам да се местя. От друга обаче, ми се щеше да е нещо ново най-вече, направено по мой вкус, обзаведено както аз си мечтая....Още повече, че парите за новия апартамент едва ли ще са повече, отколкото за такъв един колосален основен ремонт. И сега съм в дилема
. Да се съглася ли с решението на мъжа ми или да го разубеждавам да направим все пак тази крачка. Ей такива мисли ми се въртят в главата, но стига съм ви занимавала.
Само зачервените и по-едри обриви се виждат. Иначе има още малко, ситни, с цвета на кожата.
, но със същата приятелка имаме и още една подобна случка, на друго място. Само че, него път, ромчето мина и й отмъкна на нея една шоколадова пуричка
/освен ако не мислите да продадете стария и така да купите нов/. Абе вие най-добре си знаете кое си заслужава повече. Понякога старото строителство се оказва по-добро от новото. Но не знам, нямам представа как живеете сега - панел ли е или тухла, квадратурата устройва ли ви, изложение, район, съседи и т.н.....
, пък и съвсем туткава става работата.

Освен през нощта, но и тогава, обикновено, само близва.
.
, и разберете от какво е
Вярно, галимация ще е целият ремонт, но пък после ще си се разполагаш на широко и удобно.
Да не говорим, че тук излиза много по-скъпо - взех 60 мл за 5 лв. и нещо, а иначе 1 голяма бака от 400 грама ми излиза към 20 лева, откакто поевтиня английската лира
Но на много места ги крият и не ги раздават, така че трябва да се пита.
Тия дечурлига на по 3 години програмисти ще ги правим вече 
А ми се искаше и да ви поотразя, но както казва една наша скъпа съфорумка, вие сте неотразими, затова няма и да се опитвам 

. Но пък както казваш сегашното е много голямо. Ние също сме в панелка плачеща за ремонт, но като се сложи дограма и изолация си става супер 
нещо днес не ми е ден.много ми е кофти че съм самичка.сутринта снахата нинка и сватята катюш бяха у нас.децата не извадиха и една играчка да играят освен две колички,но пък бяха много сладки.нинка преследва митко,а той все бягаше. сладури.

И аз съм кибер здравно осведомена и даже си забраних да чета повече, че ще започнат диагнозите.
Познаваме ли го?
Казах вече, че на Суахили и някои други древни езици ника ми се превежда като "Майка на годината", но го повтарям, за да съм сигурна, че си наясно кой ще спечели. 

Препоръчани теми