И както каза и Цецето-няма да ви отразявам всички,защото сте неотразими
Ах не можеш да познаеш кой хакер иска да се вреди на компа 
,за вечеря манджичк анякаква или от нашите или от обяд доста често каквото е останало,м/у храненията парчета хляб(обожава го!),ябълка,банан,жълтък сварен.
,при все,че снощи късно легна,днеска в 8.30 беше станала,взе да "чете"книжки на глас
излязохме,заспа в количката още,та даже не яде,и след около час и половина стана 

Такова безумие и долнопробно поведение може да има само в нашия смотан град,бясна съм 
Ще проверим дали на МТЕЛ хоум бокса е достъпен за нашето населено място и дано намерим решение.Иначе крайната мярка е да закупим оборудване и да хващаме от комшийката и да делим нейният АДСЛ.Оххххх кажете ми в кой век живеем да неможе свободно да си решава човек кога,как и на какъв интернет да е абонат
Оплаках ви се, извинет ме 
Та ако някой се е чудел досега или е бил предубеден към тази марка (както аз бях) - препоръчвам 

Дълъг път ни чака дано са послушни мацките 

Разсмях я просто жената, със самопоставени диагнози. Е, поне до трети курс медицина съм стигнала, на самообучение
. Пък, в момента, не ми се ходи на лекар
Елоком или Адвантан и аз мога да си купя. Но не ми се ще да почвам да я мажа, на сляпо, с кортикостероиди. Но, ако не минава, ще ходим на доктор, разбира се.
- АМ+бисквити, ябълка, телешко със зелен боб и кисело мляко, тиква с прясно мляко, картофи със сирене+АМ
И все пак, дали е редно, постоянно да присъстват в менюто. То и аз, като Канела, уж всеки ден готвя, пък все имам чувството, че яде едно и също. Домати, лук, също почти постоянно слагам...
много ме е страх от Т да му се невиди
Дано е била затоплена само! Мен също ме е страх от температури, но около и над 38 давам температуропонижаващи. Хич, не ми се нравят разните му теории, как трябва да оставя организма да се бори.
Пък и като знам на мен колко ми е дискомфортно, като ме тресе...
. Висока Т над 39 се сваля най-бързо със свещичка Еферелган
. Ми да я махнат тая джаджа
Стела тази вечер беше със същата Т след банята, на мен също ми се стори необичайно топла
Прекрасни сте, ОБИЧАМ ВИ

) да вземем по един лист и всеки да напише плюсовете и минусите на стар/нов апартамент. След което, сравнаваме, преброяваме и в рамките на една седмица да вземем окончателно решение! 

само тогава готвя за Стела 

А за теб една
Лилия на 2 пъти ми е вдигала почти 40градуса , та първо давам Панадол, после увивам в намокрен чаршав с разтвор оцет и вода и накрая давам хексалгина в знак на безсилие
. При такава Т давам Панадол през 4 часа 
. Това си е моя теория. Ще се оправи, но ако много се притесняваш викни бърза помощ или се обади на педито.
Видях, че Сничица ме е изпреварила. Не искам да те плаша, но една приятелка така сина и вдигнал Т и понеже от нищо не се повлияла накрая дала и Хексалгин. И като започнало да смъква та паднала по 36 и се наложило да го затоплят. Препоръчани теми