Какво да ти кажа повече те момичетата са обяснили всичко.
Имаш ли представа от какво е вдигнала Т? Иначе и аз да не се повтарям,те другите са ти казали..остава крачетата да ги увиваш в намокрени тензухени кърпи най-добре,аз добавям и оцет.Ох,то още какво ли ни предстои,ама и аз се побърквам като се разболее и най-вече като вдигне Т,чувствам се толков безпомощна..
И аз въртя,суча и все картофи или ориз има в манджите,разнообразявам само със зелен или зрял фасул.Хляб слагам често в манджите или Ива си го яде отделно,не и го спестявам,още не станала дунда,а пък много го обича.

Колко е слушала Ивчето тогава тая песничка,като омагьосана беше 
!
, или Галаксина да те наричам вече
. После ще се върна да видя въпросите и да отговоря...
Думички почти никакви не казва- само "мама" като така вика и на баща си и още една две " бебе", "баба"... Но много добра комуникация се води с него с показване, всичко му разбирам и той разбира аз какво му казвам и изпълнява.
Върви по напред от батко си в разбирането на игрите, е има кой да му показва все пак 
Когато е болен е друго...тогава може би ще го преоблека, но още не ми се е случвало. Температура е вдигал само сега 38, 5 от шарката. децата май ще са като мен, температура почти никога не вдигам, което не значи че не боледувам, просто този признак го няма...
менюто и при нас зависи от кухнята, а събота и неделя, каквото съм сготвила за цялото семейство, не му готвя отделно, а и не мисля че ще яде нещо различно от нас, като сме всички на масата 

/, изкарахме си супер, децата си поиграха, а ние пихме кафе и ви изклюкарихме
.По-късно може да кача някоя снимка на децата, Александър така се окърши, че сега спи, като пропусна и обяда
.Напротив, казах го в смисъл, че разказваш страхотно.А и на мен ми се случват непрекъснато такива неща
.Специално с циганетата едно тичаше между масите на едно заведение, стигна до мен, изпи ми сока на екс и вика : како, може ли да си пийна
..Но пространството си е пространство!Щом има толкова място, ще можете и да се отделите, докато ремонтирате на части
.Абе, лесно ни е да ти казваме, но вие си знаете 
.Аааа, сигурно му показваш домакинските пособия, дето ги купи 
.До колко градуса може да се вдигне от зъб или няма такава зависимост 
.хайде, не може да е толкова зле положението с нета, ще се намери нещо
.Чакаме те, да знаеш 
.Знам, че е глупав въпрос, но защо?
.ПРОСТЕТЕ И ПРОСТЕНО ДА ВИ Е!Страхотно е, че ви открих и дори да ви звучи пресилено, наистина ви обичам!
Препоръчани теми