, толкова са се променили. Познах само Влади, Рони, Наско на Сончето, Ивчето, Мона, Лили на Роси, двете Габита и Борянка.
Още две момченца си спомням по физиономия, явно са стоели в подписите или по аватарите на майките си. Всички останали, ги виждам за пръв път
Лелеее, много съм зле! 

ама ще се оправя де...
Доста е под въпрос дали ще дойдем, но се надявам да успеем, защото мнооого ми се иска 
Да продължавам ли, ако не се покачва Т. Колко съм зле, а
Имало страхотен ефект, но никога не съм го правила
,който ви спретнах,ей ме на пак тука.След едно превъзходно изкарване с кумовете днес в Стара Загора.Оказа се че все още имаме нет.Оная оФФца вчера ми пусна бележката и май е пропуснала (или по скоро системата им е толкова смотана,че няма да може да отмени кмандата която казва да ни пуска нет) подробността че аз не платих исканата от тях сума и им казах че не им искам тъпия нет.А може и утре да ни резнат,ама аз поне съм се настроила та вече мисля и разсъждавам като онеправдан безинтернетен гражданин на страната
Ох колко глупости надрънках.....Ми такива ми дойдоха сега,кво да правя.Не,не съм пила нищо днес освен две кафета и минерална вода 
Ох много се смях с тва попикаване 

Добре, че майка ми се усетила навреме, че както се беше засилила, ако беше натиснала вратата докрай, щеше да й размаже костите. Беше ужасна ситуация - ръката й заклещена, пръстите й стърчат от вътрешната страна, ние не знаем накъде да мръднем вратата, че да я освободим, а не да я премажем, детето пищи, абе ужас направо ви казвам. Сто пъти ми се обърна сърцето. Добре, че зет ми запази самообладание, та я освободи, после половин час не можех да я успокоя, чак повърна - от болка ли, от уплаха ли, не знам....Сега са й червени възглавничките, но няма синьо или подуто, като се успокои, почна да си хваща разни неща с ръчичката и не плачеше като я пипам там. Аз се бях засилила да ходим в Пирогов да я снимаме, но после се успокоих, че не е станала голямата беля. Абе малкия дявол беше, но на мен сигурно косата ми побеля. Изпратих ги с майка ми у нас, аз останах в сестра ми, както бях решила, но ми е толкова криво и съвестно и утре рано-рано ще се прибирам при детенцето ми. 
Дано Василийка не си спомня дълго време какво и се е случило, милата
Да и нацелуваш малките сладки пръстчета от нас 
Аз си го пуснах 3-4 пъти да си гледам дечицата и да слушам песничката, че нали нямах звук тогава, пък и се позверих малко в стремежа си да позная повече дечица, обаче и на мен ми се губят доста
Познах Ема , Мона , Митето на Скреч, Александра на Ви, Ивчето , Рони , Георги на Тианка мисля, че видях, Пачвето , Никича на Галето, Василийка, Боянски, Карина, двете Габита, Стела, Наско , Георги на Биси, Теди на Сес, Катя на Данчето, Митко на Лили, Борянка, Нели, Антония на Диди-ния. Май това бяха. Пак ще си го прегледам, че няма да мога да спя така 
Като се изнесат, спокойно можете да си направите основен ремонт на тяхната част. Предполагам, че там ще бъдат спалните . И след това, да си пооправите вашата част
Те, така или иначе, сега са разделени, така че няма да ви е много трудно, освен ако не сте замислили по друг начин разположението на стаите 

- пък и все в сини колички.
, а на мен така ми се денсеше - явно ще е чак догодина. Препоръчани теми