С мартеница на ръчичка,НОЕМВРИЙЧЕ тропа ръченичка

• 16 065
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен.
Малката спи и аз реших да намина да ви видя.
Valenciq бързо оздравяване на Влади.Кога ще стане топло че да свършат тези вируси.
Биси дано Гого не вдига повече температура.
Galaxy_26 браво на Ники.Ива не дава дори да я среша и да и сложа фибички пък за фризьор да не говорим.Честита прическа и на теб.Явно имаш много послушно синче.
За пъпчето на Ива.Добре че писахте.Сетих се че нейното стои в шкафа.Все се чудех къде да го хвърля така и не измислих.На баткото пъпчето го хвърлихме още като падна в морското училище.Да става като дядо си моряк.
За рубриката на Галакси.Май доста неща има които искам да промя в себе си.Целулит нямам но на корема имам доста за сваляне.Нямам воля и диети да правя.
При нас времето е много хубаво.Сутринта ходихме на разходка.Ива си поигра навън.Но като решихме да се прибираме беше голям рев.Не искаше да седне в количката.А пък аз нямам нерви да я чакам да ходи.Тя постоянно е навряна в най голямата кал.
Хайде оставям ви че трябва  да готвя.Пък и Ива като стане от сън е залепена за мен.Без нея никъде не мога да мръдна.

# 226
Дясната ми гърда се изпари от тоя свят. ooooh! Whistling

Ее, нали си имаш лява, какво се оплакваш  Mr. Green

# 227
Как сте момичета Hug
Много сте изписали,няма да се включа по всички теми Crazy
Жу то излиза,че не бебето,а каката повече внимание иска Thinking Пък уж като са по-големи,не би трябвало да ги занимаваме по цял ден Thinking

Много болни дечица имаме..то не мина ли вече грипната вълна Thinking Айде оздравявайте всички Praynig Hug
Дита Све в отпуска ли си е? Ама много приказва твойта Момонка бе,Ивчето само две думи засега е свързала"тати-ла"(тати ела)
Гале сигурно не можеш да спиш от вълнение Mr. Green

Рубриката
-ако имам пари веднага си слагам силикон! И хич не ми разправяйте,че нямате нищо Naughty,я ела вижте мене...още не е излислен такъв малък номер сутиен Confused
Ох,още щях да пиша,ама пак ми се отвори работа Tired

# 228
Дясната ми гърда се изпари от тоя свят. ooooh! Whistling

Ее, нали си имаш лява, какво се оплакваш  Mr. Green

Joy Joy Joy Бе, юле, като са две по ми ходи... Whistling

# 229
Капризи.  Crossing Arms

# 230
Еее, къде сте, бре? Shocked

Ако не се появите ще ви позанимавам още малко с дясната ми гърда. Mr. Green Или по-скоро с липсата й. Mr. Green

# 231
 hahaha hahaha hahaha Дита- не ни занимавай, ето ме Simple Smile
Ужасно ме мързи и не ми с епише във форума, чета всичко, но нещо съм в застой.
Сладурче - спя си  като пън, изобщо не се вълнувам толкова, може би петък с-у събота ще ми потрепери под лъжичката. Сега съм шен.
Яко съм офъкана, ама направо....., като се видп и ми призлява. То късо, късо, ама моето хипарско. Мацката днес се е пооляла с ножиците., ама аз само Ники гледах дали слуша и ето резултата.
Днес гледах Странният случай с Бенджамин Бътън/Брат Пит/ и Подмяната/Анджелина Джоли/ много ми харесаха.
Спокойна вечер дами.

# 232
  • София
 hahaha

Аз чак сега приключих с готвене, шетане...пълна програма.  Embarassed Аз плюх, плюх тия фиксове на Маги - ама те много хубави бе. Днес правих таман два и станаха убиец.  Naughty Чак Ники ги одобри, а той не ги тачи по принцип - всъщност всичко що е полу и цял фабрикат е ...... Та спретнах едно пиле със сос бешамел и едни уж пикантни кюфненца с картофки. Малко изкилифинчих рецептата и прибавих гъбки, но е   chef трепач направо. Да не говорим, че Нина изяде две порции с две филии хляб + 250 мл прясно мляко. Сега спи  и хърка  Joy

Елиии, айде нахранвай си домочадието и ела се отчети. Цял ден те чакам. Дано е минало на 6 всичко. Да знаеш стисках палци  Peace .

# 233
Добър вечер , мами!

Аз тази вечер ще се включа само за рубриката, че направо съм разбита. Взе, че ми дойде за капак , та ми се изясниха много неща  Laughing
Не бих си направила пластична операция , колкото и да ми се иска. Много ме е страх да не вземе да се обърка нещо  Tired Ама вие това го знаете, де  Joy
Иначе имам нужда от много корекции както по тялото, така и по лицето  Confused Бе, един живот живея, та няма да си ги слагам много на сърце тези големи подробности  Mr. Green

Спокойна вечер, мами  Hug

# 234
Ехоооооооо, мамета. Гледам оцелели сте и след тези празници. Кой с цица, кой с две  Grinning
Ние си прекарахме страхотно. Мили гости, хапване, пийване. Ходихме с Лучи и семейство в зоопарка. Децата се радваха, Дара викаше на всички животни "котеее".  От вчера пък Ангел се тръшна болен и сега съм болногледачка. Само да не прихванем и ние. Дара заспала днес в 18:30, та зорлем я събудихме в 20:30. Пригласяше на айдълите, гледахме Грей и пак откърти. Вече е пробило и третото зъбче. Хич не ги усещаме, дано и занапред да е така.
Щях да ви питам кой си е взел билети за Депеш, че май сама си артисвам, а ми се ще вече да си купувам и аз билетче. Ако ме искате за компания да знам за къде да търся.   
Ей, Таш, чакам снимки  Hug

# 235
Да ви се оплача... С такова нетърпение чаках да заспят децата за да си почина...нещо нервите ми не издържат тези дни, а никога не съм имала проблеми досега с това, доста спокоен човек съм. А мъжа ми нещо се разболява и заспа докато преспивахме Христиан и сега не иска да става.  Sad Та сега сама съм си наляла една чаша вино, осмарски пелин, и си хапвам пълнени гъбки. По принцип не готвя гъби, че много ме е страх, сега мъжа ми ме нави, а трябва сама да си ги ям и тъй като са ми страшно вкусни, ще ги изям всичките пък Grinning. Моля някой да звънне утре сутринта да видите дали съм жива Praynig

Ох и децата кашлят здраво, как ли ще спим тази нощ не знам....

# 236
Само наминавам набързичко да ви благодаря за подкрепата  Hug
Лена цяла нощ изгаряше от температура, после я свалихме и си игра час и нещо. Спахме само 2 часа, но от емоциите за първия работен ден на новото място не усетих умора  Crazy Лена е с ангина и сега пие - Фромилид. Отзиви?
За пицата за Елица съм навита естествено да я направим по-скоро  Mr. Green

Дита, аз пък съм магьосница - като си вдигна ръцете и гърдите ми изчезват  Joy Но за момента се харесвам всякак и не бих се подложила на пластична операция  Wink

Роси, честита градинка.  Peace

Биси, хапни си, пийни си и ще ти олекне на душата. А щом сте рода със сватята, значи с теб сме нещо по-роднинско newsm10

За новата работа: чудесни условия във всяко едно отношение, но и работата ще е доста. Започваме от 8.30, а сутринта в 8.15 имаше бая хора в офиса, приключваме в 17.00 часа, аз си тръгнах в 17.30 и имах чувството, че си тръгвам първа  ooooh! Но си струва, само дано се справя с работата и с английския.
Забравих да спомена, че служебната кола, която ще ползвам когато излизам по работа е с автоматични скорости  ooooh! Извратена работа  Tired Такова чудо не съм карала и подозирам, че ще си забивам муцуната в таблото докато свикна  Embarassed

Надух ви главата, но то е защото ви обичам  newsm51

# 237
  • някъде там
здравейте маминки,
ей днес си беше суперско времето и направихме една квартална разходка с Ема и малко парк, ама в най-близкия ни парк само пияндета и бабки се срещат  ooooh!

дребси си е ОК, немога да си обясня тази Т на какво се дължеше може и зъб да е избил, но не ми дава да погледна Wink
аз нещо се позакашлям и по цял ден ми прави повторение, че и ръката си слага на устата Wink

mimi22
Боянски как е днес, пусти вируси само ни тормзят дечицата, гушкай го от нас  Hug
Весе а Стелка как е ?
madchen а Лена добре ли е?
Ditta ти от къде взе хомеопатичните дето Жу ги препоръча, проверявах в няколко аптеки само с поръчка били  newsm78, а от Кенвелото кво си взе  Crazy Судокрема го видях в Аскплепий, аз от раждането ползвам за гъзето Пенатен и  Peace
юлче
ще чакам да пуснеш снимки с Немските дрешки за Иво Wink
Prosto_Az
помня че на сестра ми така и се врастваха ноктите, просто такъв си им беше растежа и майка почти редовно и правеше  компресче с локум и го увива на пръстчето, локума истегля гнойта която се е събрала, почистваше с антимикотичен сприт, ако решиш пробвай  Hug на теб успех с изпитите, натоварена ти е програмата няма време да си отдъхнеш  fingerscrossed fingerscrossed

за Галаксинината рубрика - уха само да можех да се бутна тук-там, искам малко силиконец на бюста че все със сутиен си докарвам ефекта Wink носа не с харесвам  Outta Joint и лекинка корекция на колената, не са ми дебели краката но точно на коляното ми е широк крака, а да и мноого се кефя на тънък глезен ако може и  там да се бутна  Thinking изповядах се  Laughing

didiqa на Ема пъпа си стои в една кутийка още не сме измислили къде да го хвърлим

айде лека и спокойна от мен, отивам да гледам Колежаните Wink  Hug

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 23:35 от renyto

# 238
Добро утро момичета,  Coffee Coffee Coffee Coffee

Предлагам среща да направим на 15-ти/неделя/, ако искате, аз ще дойда  Laughing, събота е работен ден , а неделя ще има на кой да оставя малчо. Много, много, много ще се радвам ако се разберем и видим на пицарията.

Тази сутрин станахме в 6, пийнахме АМ и сега аз удрям моето кафенце/млекце де. Мисля си колко работа имам днес и дали ще успея, ама каквото-такова. Вчера Ники беше много сладък, не спирах да го мачкам, целувам и гушкам. Обяснявам му че ще отидем в нова къща, ще си има стая и нова кошара и нови чаршафчета...., играчки и т.н. Simple Smile Много ме целуваше, само да му кажа, "дай на мама целувка" и той идва и целува  Heart Eyes, ох умирах си всеки път от щастие.

Рубриката на Галаксина: Имате ли обеца на нестандартно място  Mr. Green ? А татуировка?
Аз нямам обеци на нестандартни места, но искам много да си направя тату. Николай измрънка нещо, ама много искам, ,,,,,но едва ли? Помня че Рени си беше правила мин година или по-отдавна.

# 239
Добро утро!

Много ми е смотано тази сутрин  Confused Снощи нали ви се похвалих, че ми е дошло? Еми, имаше 2-3 капки, а днес няма никой  Rolling Eyes Това пък сега какво е  Confused Дано ми дойде нормално до следобед, че иначе ще лудна  ooooh!

Ели, дано Лена не вдига повече Т  и бързичко да оздравява Praynig
Ще се справиш с работата , как няма  Hug И с колата ще свикнеш. И аз все съм се чудила дали бих могла да карам такова чудо  Thinking Друго си е да ръчкаш скоростите  newsm01

Веси, не си писала  Confused Как сте? Какво каза педи?

Ренка, дано и Ема не вдига повече Т  Praynig И Лилия все ми се прави, че кашля  Crazy Вкъщи има едно правило :В нашата къща не се кашля!"  Naughty и аз постоянно ги закачам с това правило, а те се надпреварват кой повече да кашля  Joy

Вале, скорошно оздравяване и на Влади  Hug

Биси, как си?  smile3506 Жива ли си  Joy Нали купешки гъби готвиш? Едва ли има нещо обезпокоително  Thinking
Да ти се извиня, че в по-преден пост нарекох Христиан Христо  Embarassed Виждаш ли? Трябва да пишеш по-често  Hug

Марианка, дано опазите Дара  Hug

Катюшче, и аз не обичам такива полуфабрикати, фабрикати, разни готови подправки  Stop Пилето специално го ям по един единствен начин - печено от майка ми в йена глас  FlutterМоже и малко картофки и сиренце да има около него  Mr. Green

Уу, тази пък Галаксина, толкова вълнение около намирането на жилището, а сега не се вълнувала  Joy

Либра, ако знаеш Лилия каква я прибирам вкъщи  Joy Ама при нас е друго. Аз водя при калта , за да се заиграе, за да мога да работя  Joy Тя само това и чака  Mr. Green

Деска, Лилия пък казва тап-тап! и сочи ту чешмата, ту небето, демек дъжда  Wink Напоследък е същата като Симонка . Само ме мъкне за ръката, мрънкайки и ме води към вратата, а ако и кажа "не!' , започва да се тръшка и да се сърди  ooooh! Обаче питам ли я къде и е якето, веднага хуква да го търси и започва да издава радостни звуци като "Ехехехе! Кок-кок! Ха-ха-ха!  Crazy Направо умира от кеф  Laughing
Цинковата маз 10% , която използвам е в тубичка като какво да ти кажа, клотримазол, нистатин,..сещаш ли се? Бяла тубичка със светлосиня лента   Peace

Рали, честита ви прощапулка  Hug
Явно причината за тръшканиците на Криси са били именно заради новата обстановка и хора около него  Peace

Просто аз, успех на изпитите  Hug

Маруска, вие с Драго до 12-1 само си говорите ли  newsm56

Юле, на мен тъмно руса много ми харесваш  Heart Eyes  Mr. Green
Защо отложихте престоя в Пловдив?
Да се похвалиш с дрешките  Hug

Диди, нашето пъпче все още е в шкафчето  Rolling Eyes

Жу, как се е справил с яслата Стеф вчера?

Дианче, а каква беше причината да сте като валяни от дъжд  Crazy

Аз за срещата няма да се изказвам. Когато я сложите, тогава  Hug Ако имаме възможност, ще се присъединим, ако не, не  Peace Бих предпочела да се присъединим, но колкото по-късно става, толкова по-малък става шанса ни да се присъединим . Около 10-ти Юни обикновено засяваме последния бостан, а вече си има доста работа около другите, така че едва ли ще успеем  Thinking Само да сме живи и здрави, пък като дойде времето ще стане ясно  Grinning

Лилия напоследък е много дива  Crazy Последна мода при нас е гимнастиката  Joy Нали знаете онова традиционно упражнение вдигане на дясна ръка, след това на лява, та само като и кажа "Раз-два!" и започва да мята ръце  hahaha Както и да ходи като бабичка, превита на две и ръцете на кръста  hahaha А ако има нещо в устата , непрекъснато зейва с цяла уста да ни покаже какво е  Laughing Иначе прави опити да говори, но на себе си  Rolling Eyes Вчера видя едно яке на баща си със знака на Чикаго Буулс, та на него нали има глава на бик, тя мина покрай него и вика "Кава!", сочейки го с пръст , обаче като я питах какво е това, само ми показа всичките си зъбки и това е. Не иска да ми говори  Crossing Arms

Ние днес все още имаме работа по кратуната, та ще ви оставям  Hug

П.п: За рубриката - не, нямам нито обица, нито тату  Peace Имах мерак за обица на пъпа, но си останах с мерака  Crazy За тату никога не съм имала желание. Това вече съм го казвала  Peace

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 07:23 от Роси_

Общи условия

Активация на акаунт