Очакваме малки и големи в БУРГАС, Баба Марта да донесе мартенички и за нас

• 18 311
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
  • Виена
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ,ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.Искам да попитам всички бругазлии/ки ,знае ли някой къде в града ни мога да ползвам услугите на кадърен/а шивач?Защото мисля ,че вече са кът ,а скоро ще ми се наложи да облагородя гардероба си с по официални дрехи ......и затова ми е нужен такъв.Благодаря предварително.

# 91
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!ВЕСЕЛИ,ЗАСМЕНИ!

# 92
# 93
Добро утро.И какво стана сега дойде Баба Марта,усмихна се вчера а днес отново студ!!!! newsm09

# 94
  • UK
Добро утро.И какво стана сега дойде Баба Марта,усмихна се вчера а днес отново студ!!!! newsm09

Направо е ужасно  Sick голяма лъжкиня тази Баба Марта  ooooh!

# 95
Честита Баба Марта и от мен!

Днес наистина е гадно времето. Tired

На болничките - бързо оздравяване! Praynig

# 96
Честита БАба Марта!
На нас баба Марта малко ни завари болнички- моето момченце е болничко и бих искала да го заведа днес на някой педиатър,имате ли идея някой добър такъв и дали днес ще работи.Малко ми е спешен въпросът.Благодаря ви.

# 97
  • България
Denito, най-добре питай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27447.675;topicseen , по-вероятно е някой да те насочи  Hug

# 98
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МАМИ И ДЕЧИЦА.БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ,БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ!!!
Belle Fleur БИ ЛИ ИЗТРИЛА МАЛКО ОТ ЛИЧНИТЕ СИ СЪОБЩЕНИЯ?бЛАГОДАРЯ  Grinning

# 99
Честита БАба Марта!
На нас баба Марта малко ни завари болнички- моето момченце е болничко и бих искала да го заведа днес на някой педиатър,имате ли идея някой добър такъв и дали днес ще работи.Малко ми е спешен въпросът.Благодаря ви.
Ние ходим при докторКаспарян и сме много доволни ,тя приема по всяко време,мисля че сега прегледа е 30лв. ако имаш възможност звъни и.Това е телефона и:0888249550,можеш да и кажеш ,че майката на Петя от М.Р.я е препоръчала.Сигурна съм ,че няма да ти откаже

# 100
Ох,като се сетя тази Каспарян как щеше да ме остави да си преживям в детското отделение преди 4 години  Tired

# 101
  • Бургас
Честита Баба Марта! (с малко закъснение) Да сте розови, червени, румени, засмени!

Една голяма  Hug за момичета, които направиха Базара реалност и  smile3501 за събраната сума!

bubabo, честита ви годишнина! Много здраве и любов!!!

# 102
Момичета, искам да ви благодаря от все сърце за подкрепата   bouquet Без вас нямаше да се справим толкова добре Heart Eyes 
Успяхме да съберем почти 1200 лв за домовете за деца с физически и леки умствени увреждания в Бата, Искра и Отец Паисий Бургас  Hug Може да следите как ще оползотварим средствата в темата ни /подписът ми е линк към нея/
Малко като се посгреем, започваме подготовка на сувенири и за Великденския Базар /10-12.04/  Mr. Green

Времето наистина е ужасно, но пък ни е празнично  Laughing

Честит Рожден ден Megata    bouquet Много здраве, любов и късмет ти желая  Heart Eyes

bubabo, честита ви годишнина! дълголетие, много любов и нестихващи страсти!

# 103
Да ти кажа нас ни лекува от 2г. възраст и съм много доволна .Лекува ни първо във болницата за двустрана пневмония и ако не беше тя можеше и нашето момиче просто да си отиде от този свят!!!
За това съм и страшно благодарна!!!

# 104

Общи условия

Активация на акаунт