Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 952
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
Хриси,утре ще ходите ли във вашето паркче? Можем да ви погостуваме с Миленчето Hug

# 91
Честита ви баба Марта, момичета!!! Здраве, пролет и усмивки в сърцата!!! и цветя в косите (и на гърдите)![/co

Днес Иван ме води на баскетболен мач - Дунав срещу  Дунав 2007 - много пролетно, а? hahaha Е, пропусна да ми закачи мартеница, но пък кво толкова...Аз окичих и новата количка с мартеници. И в Русе времето е страхотно!!! Дидник - страхотна мартеница! Вени - оздравявайте! Ева - знам, че ти е слабост свеки, затова се пощегувах..Ти Евдокия ли си? Тодоран - колкото имени дни - толкова!!! Ще ви честитим и днес, и на 14.04 и на всички други дати  bouquet Хриси - честито и на твой Марти!!!

Целуууууууууууууувкккккккккииииииииииииииииииииииииииии

# 92
ВЕСЕЛА БАБА МАРТА!
Бъдете живи и здрави!

# 93
Честита Баба Марта и от мен!
Да са живи и здрави всички именници    bouquet

един въпрос към майките на деца с атопичен дерматит - Йони има малки пъпки по бузите много ситни и кожата й е грапава дали е това? Мазах ги с Мустела и А дерма  а ма цък  newsm78

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 09:10 от nesinesi

# 94
  • Временно
Ева - знам, че ти е слабост свеки, затова се пощегувах..Ти Евдокия ли си?

Ами аз имам много имена Laughing Казвам се Евдокия-Мария,ама всички ми викат Ева. Grinning

# 95
Благодаря за топлото посрещане, момичета!
Честита Баба Марта на всички! Да сте бели и червени!

П.С. Хеленблонди, не съм Ламброна а Ламбрина. И предпочитам да не ти пиша на лични. Предпочитам реални контакти - нищо че си от Сливен - не се осланям на хора които са избягали от тук и се гордеят с това и посчертават че живеят в София!

# 96
Момичета минавам набързо,за да ви Честитя Баба Марта!

Реянче,аз бях и съм ти много благодарна Hug Heart EyesВече даже записахме час за 25.03 Peace
По въпросчето ти Ваня М всяко лято сме на Китен и тази няма да е по-различно,пак сме там на най-дългата ни почивка.Иначе ще отскочим и до Гърция но за по кратко. Peace

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 23:24 от koteto7975

# 97
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!ДА СТЕ ВЕСЕЛИ ЗАСМЕНИ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ!!!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕВА МЕРИ И ВСИЧКИ , КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС  bouquet

Емма, надявам се, скоро да рзрешите всички проблеми и всичко да е ок  Hug Липсваш ни във форума Laughing

Ламбрина,  защо си толкова злостна към Хелънблонди - тя със сигурност не го е заслужила Rolling Eyes Аз също съм от Сливен и много се зарадвах, че се е включил някой от милия ми роден град, но тъй като и аз съм от избягалите, които живеят в София, ще се изразя доста меко и ще ти кажа само, че не те разбирам. Такова отношение издава твоите слабости, а не достойнства!!!

# 98
Котето,къде записахте час? Много ми е важно? Hug Heart Eyes
Ламбрина,не ми стана ясно с какво те оскърби Хелън,че си настроена така newsm78 Но хайде няма да се намесвам Peace
Взех от тези новите памперси-Пуфис-да ви кажа страшно са добри,очарована съм-на детето му прилягат идеално! Hug

# 99
П.С. Хеленблонди, не съм Ламброна а Ламбрина. И предпочитам да не ти пиша на лични. Предпочитам реални контакти - нищо че си от Сливен - не се осланям на хора които са избягали от тук и се гордеят с това и посчертават че живеят в София!

Не ме касае това, но ще се намеся! #Crazy Не може туко-така да се обижда съфорумка! Толкова добър човек, помага винаги със съвети във форума. Хайде, хайде, който има да избива комплекси, да ходи някъде другаде да го прави! Stop Naughty

# 100
Понеже ми публикува долния пост 2 пъти, та да използвам да питам!

Момичета, които правихте прощъпулници - споделете плс инфо за ритуала! Очевидно старозагорските и горнооряховските ритуали се различават, та затова искам да видя вие как процедирахте  newsm78
Иначе ние решихме го съчетаем с РД!

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 09:24 от Lassi

# 101
Добро утро!

Песен за настроение

Чакаме Бъни да ни сипе кафенце! newsm03

ЛамбрИна, нужно ли е да обяснявам, че Хелън не ти предлага личен контакт, поради факта, че не е в Сливен , а в София!
Чети внимателно, не търси под вола теле! Момичетата те посрещнаха приятелски и тонът, с който отговаряш не е подходящ за втори пост!

Хайде, хайде, който има да избива комплекси, да ходи някъде другаде да го прави! Stop Naughty

newsm10

# 102
Добро утро!

Ласи,не съм Бъни,но..и мойто кафе става нали? Flutter

nesinesi,с А-Дерма не става от веднъж като с Елоком например Peace Предполагам и за Мустела се отнася,трябва постоянство...а иначе,да и на Дани му е такава кожата на лицето!Забелязах,че и в областа на лакътя се е появило едно лишейче Rolling Eyes

Ласи,съжалявам,че се повтарям,но тъй като питаш..ето как мина при нас прощъпулника:
Трбява да има пита и мед.Опъва се едно бяло платно на земята в единия му край застават майката с детето,а в другия се нареждат няколко предмета предварително наречени за различни професии.Майката търкулва питата към предметите и пуска детето,което трябва да тръгне след нея.После то трябва да си избере един предмет... Разчупва се питата,първото парче е за детето,след това всичко гости трябва да си отчупят и да хапнат пита с мед,черпят се и съседите.Това е самия ритуал...ние така го направихме Peace

П.П. Блонди,не се връзвай Hugне си заслужава...

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 09:22 от *Сиска*

# 103
  • Варна
Добро утро!

Честита Баба Марта! Да сте здрави, румени и засмени!

Честито и на всички именници, празнували вчера!

Вчера, точно навръх Баба Марта, проби първото дългоочаквано зъбче на Невена. Отпадаме от класацията за най-късно озъбило се бебче на достолепната възраст от 10м и половина (ама доста време устискахме, а?)  tooth

Ласси Емата вече ходи ли? Прощъпулниците на големите сме ги правили точно както описва *Сиска* - варненски патент

Ламбрина - Helenblondy е много готина и добронамерена, трябваше поне малко да се поориентираш в обстановката преди да пишеш подобен пост.  Naughty

# 104
Nesinesi, имаш ли снимка на бузките на Йони? Така както го описваш прилича на проблема, който имахме ние, и с който аз се борих месеци наред, но най-накрая открих решението и бузките се изчистиха за 3 дни! Ако искаш погледни снимките на Ема, и кажи дали при вас изглеждат по този начин (ако е така, значи не е АД). Имай предвид, че на Емата беше се и инфектирало обривчето, та затова е по-тежко, но принципно виж дали основата е такава.
снимки

Мерси за кафенцето, Сиска! Става и още как! Laughing
Благодаря за отговорите на Сиска и Ясмина!

Ясмина, и вие отпаднахте, а? Е, карай - Да ви е честито първото зъбче! Ние отпаднахме и от надпреварата за късно проходили Sad. Ходи си вече, ама малко я мързи и тръгва към нещо, ходи, ходи, па се пльосва и допълзява (за по-бързо Laughing) Та до РД вече ще е съвсем стабилна предполагам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт