Моля за помощ! Имали ли сте подобен случай - кърмите бебето 4 месеца и като смените кърмата с изкуствено мляко бебето да се обрине около устата. Как действате?
това малко ме успокои, вчера четох някъде из нета, че Фризопепа ако не е изписан правилно може и да отключи тази алергия (няма голяма логика в това изказване но така ми се наби, че само за това мисля)...вие кой алерголог ще ми препоръчате доц.Петришка или доц. Малячкина, ако имате инфо...
това малко ме успокои, вчера четох някъде из нета, че Фризопепа ако не е изписан правилно може и да отключи тази алергия (няма голяма логика в това изказване но така ми се наби, че само за това мисля)...вие кой алерголог ще ми препоръчате доц.Петришка или доц. Малячкина, ако имате инфо...
Тая не е добре. Незнам защо го прави.Чак астма ми изкара. А аз просто имах 1 месец кашлица,най вероятно след грип останала. А продуктите дето ми ги изкара алергени,си ги ям най-много и ми няма нищо. После от лекари разбрах,че нарочно правела така с пациентите си, за да прихождат през месец два и да я тъпчат с пари.А да не говоря че като бях бременна ми изписа Вентолин,който предизвиква поне 30 вида малформации в плода, въпреки че я питах изрично не е ли опасен.Добре че преди да го купя,прочетох как влияе на плода.