Отговори
# 180
Хм, и аз ходех на кортовете, но оттам снимки нямам ...
Както и спомени ...  Joy

# 181
Юхууу, кортовете и диЖей Дончо!! newsm57 yesyes

# 182
az predpo4itam nes kafe sas smetana

# 183
neka da sa vi jivi i zdravi i vse taka zasmqni newsm30 newsm30 newsm30

# 184
Ей, мамчета, я ми кажете някоя от вас посещава ли "На училище с 9 месеца" в сладкарница Неделя?   bouquet

# 185
Joy Joy Joy

# 186
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Stop  Кортовете, както и Ла Скала,  аз свързвам с ЕМО   newsm10! Ама при липсата му сега и на Дончо се радвам в Спайдер  Mr. Green!

# 187
Ей, мамчета, я ми кажете някоя от вас посещава ли "На училище с 9 месеца" в сладкарница Неделя?   bouquet

Аз съм ходила, кажи какво те интересува?  Hug

# 188
Stop  Кортовете, както и Ла Скала,  аз свързвам с ЕМО   newsm10! Ама при липсата му сега и на Дончо се радвам в Спайдер  Mr. Green!

А, на кортовете май не беше Емо... Thinking Имам спомени как се качвам при Дончо да му искам да пусне Мадона.  Mr. Green За ЛаСкала - няма спор, Емо беше уан тайм, просто. Wink

# 189
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

А, на кортовете май не беше Емо... Thinking Имам спомени как се качвам при Дончо да му искам да пусне Мадона.  Mr. Green За ЛаСкала - няма спор, Емо беше уан тайм, просто. Wink

Гаранция 100% - Емо беше! И учениците му се изявавяха-Дончо,  newsm78 имаше и други, но не им помня имената.

# 190
ами Царевец и Орбита....ех супер яко беше,много хубави години бяха тогава...

# 191
  • Някъде в Европа...
Ами СИЦ-а?  Laughing Ех, спомениииии   Laughing

# 192
  • Велико Търново
Ами СИЦ-а?  Laughing Ех, спомениииии   Laughing

Ами ловното Mr. Green

# 193
Да, хубави времена бяха - Емо, брат му Пламен, Дончо тъкмо прохождаше..... Ла Скала пееееем...... за всички студенти физическо възпитание 1 (2,3) курс......Орбита - Стефан ( dj Стиви Джи)- най- добрите хип-хоп партита.......... Полтава - dj Хепи Файн - за първи път във Велико Търново грамофони и плочи ( какво е това!!!! кой е тоя)...... Банята - бягах от казармата за да отида на дискотека с dj Емо............само хубави спомени. Емо в момента е по кораби.Брат му озвучава разни мероприятия. Дончо май е в София и няма къде да отидеш на едно истинско ретро парти, не на пародии

# 194

Аз съм ходила, кажи какво те интересува?  Hug

Интересува ме само дали е необходимо да се записвам някъде предварително или направо там на място става записването ? Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт