Мартенички бели и червени за ФЕВРУАРЧЕТАта весели засмени!

• 26 108
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
ЕЕЕЕЕ в това хубаво време всички сте на разходкааааааааааа.
ААА КАК ВИ ЗАВИЖДАМ!!! Sad

# 286
Честит рожден ден на Виви, Тринити и татко Ган! Желая ви здраве, щастие и много любов!

Честита първа годинка на Симо! Да расте здрав, умен, силен, красив и много щастлив!
Еми много красиви мигове заедно ви пожелавам мила!

На мен пък Маги ми прилича на Евелина. Много са ти хубави децата, да са живи и здрави!
Миче и аз ще опитам твоята питка, голяма работа си, как си я докарала само   bouquet
При нас е топло, сухо и пече разкошно слънце, но Стоян източи до капка бойлера, сега ще чакам да се загрее отново, да се мия и оправям, тъкмо надвечер ще изведа Емма  Close

# 287
Не се оплаквайте Мери,Слънце-на мен пък както и двете са ми болни,само му се любювам през прозореца на времето. Grinning
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНКО-БОНБОНКО,ДА РАСТЕ ЗДРАВ,ЩАСТЛИВ И ПАКОСТЛИВ!
ЕМИ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА Hug Миме,страшна си мацко-ама след тортата и питката,с какво ще ни изненадаш другия път?Толкова вдигна летвата та бая трябва да се потрудиш Grinning
Марти,чакам с нетърпение мила,стискам палци и се моля всичко да е леко и наред Hug Praynig!
Пухи, #Crazy пази се мила,че не му върви на тоз цар със самообслужването,а и тез татковци големи скръндзи,веднъж не пуснаха кранчето на млякото си Hug

# 288
-Симеон!
Поздрави за мама Еми-
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Пухи,много неприятно Sadаз от отдавна се разделих с колбаси от сорта на кренвирши салами,луканки и не само от евтини марки ,а и от по-скъпите,защото във всички слагат едни и същи боклуци.На мен това ми се случи лятото с кренвирши на Кен.Свеки работише в цех за пакетиране на колбаси  и наденици и ми сподели,че като им върнат продукти с изтекъл срок,те ги взимат и вместо да ги бракуват,го преработват отново,слагат повече стабилизатори,сменят етикета и айде пак на пазара ooooh!...Булгаристан-Абсурдистан! #Cussing out
Ефро,нека силата бъде с теб Peace
Алекс,страхотни снимки,много хубава и семпла сватба-по мой вкус Mr. GreenАз ако се женя-ей така ще се оженя Mr. Green

Днес тук е много горещо,ама едеин пусти южен вятър,като е задухал,достраша ме и се прибрахме.

# 289
  • София
Момичета, днес е много специален ден. Днес свършва поредицата с рожденните дни на дечицата ни, но започва друга поредица – тази на раждането на братчетата и сестричетата им. Пак се завъща вълнението, което изпитахме преди година...  Нека винаги го има този трепет и очакване било то за бебе, сватба или нещо друго.  Нека да сме здрави и щастливи!

Дано скоро получим новини за Марти...  Дано всичко е минало добре. Praynig

# 290
Честит рожден ден на smile3525... Hug
Нека винаги да е усмихнат, здрав и лъчезарен, животът му със любов и красота да е изпълнен,
да бъде гордостта на родителите си... bdbaloni

ВАЛ... Mr. Green Не съм се покрила, просто мнооого задачи имам,  ooooh! подготвям рожден ден на моята майка, издирвам още едни продукти  за тортата и нямам много време ,
а така да подмята бебките може само таткото... hahaha

Мария ,браво за питката , разкошшшш....  chef

ЕФРО....И ти ли към...джедайките минаваш... hahahaУСПЕХ тогава... Hug

АВИ..надявам се си по-добре с главата вече и не те боли... Hug

Очакваме със нетърпение в семейството на МАРТИ новото попълнение... Heart Eyes   bouquet

# 291
ЕЕЕЕеееееее Катче,страхотно си го казала мила Hug
Бубе,ами ако има време за РД-казвай какво ти трябва да пращаме newsm78 Hug А относно таткото,това как подмята двете едновременно трябва да се види Joy
Елента,не че много ги ям тез чудеса-ама вече хич Naughty

# 292
КАС...Имам видео, но не мога да ги качвам филмчетата.... Embarassed  Sick

А твоите принцеси какво им е и на двете, как се разболяха... Tired

ЕЛЕНИЯ...Не знам колко е силен вятъра при вас ,но тук като излезна с количката и се държа за дръжката само с ръце #Crazy.... Joy

Кой прави новата тема, да не заспите ... newsm78

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 16:08 от бубето 29

# 293
Влизам за последно да проверя за Марти, но явно няма още новини.
Пак ще съм изостанала в понеделник пууу.
Ами приятни събота и неделя ви пожелавам.

# 294
  • ВАРНА
Честит Първи Рожден Ден на Симеон - най-малкото ни февруарче!

Еми, да ти е жив и здрав!!! Честито!

# 295
Момичета, днес е много специален ден. Днес свършва поредицата с рожденните дни на дечицата ни, но започва друга поредица – тази на раждането на братчетата и сестричетата им. Пак се завъща вълнението, което изпитахме преди година...  Нека винаги го има този трепет и очакване било то за бебе, сватба или нещо друго.  Нека да сме здрави и щастливи!

Дано скоро получим новини за Марти...  Дано всичко е минало добре. Praynig
smile3501  Браво Кат, страхотно си го казала, просто няма какво повече да се добави!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СИМЕОН! НЕКА РАСТЕ МНОГО ПОСЛУШНО И ДОБРО ДЕТЕ И ДА НОСИ САМО РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

ЗА ЕМИ                

# 296
  • София
Кой прави новата тема, да не заспите ... newsm78

Бубе, готово!
Това заглавие е временно, чакам предложения за ново, знаете на каква тема  Wink

Общи условия

Активация на акаунт