Отговори
# 15
Честита нова тема!Нека я напълним с амбиция,хъс и реализирани възможности!    bouquet
                            bouquet Честита баба Марта!   bouquet

# 16
  • Русе
И от мен Честит празник,бъдете здрави!

# 17
Гълъба кацна при мен,донесе лично съобщение.
 Laughing

Идеите са невроятно,мога само да bowuu bowuu bowuu

# 18
С малко закъснение и от мен Честита Баба Марта, пожелавам здраве,щастие и много любов на всички - и малки и големи.

Честита ни и нова темичка, много успехи в нея само да ни радват  Praynig Hug  bouquet.

# 19
Бърз запис в новата тема, докато съм се докопала до компютър Laughing

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 16:18 от irina_vas

# 20
Само да се запиша, за да не пропусна когато започнете да обсъждате великденския благотворителен базар. Подготвям няколко пирографии за целта.

Успех на карнавал!  Heart Eyes

# 21
Passiflora , в момента подготвяме Пролетен карнавал,на който ще има щанд с ръчно изработени неща.Тъй като датата му на провеждане е 05.04. Великденски базар няма да правим,много са близо датите и няма да смогнем и за двате.Иначе всякаква помощ ни е добре дошла,още повече красивите ти пирографии. Hug

# 22
Ооо! Тогава да пратя, това което съм направила.
Дидк@, имам ти адресът, ако е удобно мога да ги пратя на теб или на някоя друга от вас.
 Heart Eyes

# 23
Момичета, ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! bg

В този ден искам да ви кажа, че ужасно много се радвам, че ви има и ви познавам, защото ако всички българи бяха като вас, БЪЛГАРИЯ щеше да е едно много по-добро място, с което чистосърдечно да се гордеем!  bouquet

# 24
Честит национален празник! bg

Passiflora ,няма проблем, на която и от нас да пратиш.  bouquet

# 25
Честит 3-ти март и от мен Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 12:38 от peonia

# 26
Честит национален празник  bg.Гордея се,че съм българка и че имам честта и удоволствието да познавам и вас момичета - едни достойни дъщери на България   bouquet Hug

# 27
Честит 3-ти март /без грам национална гордост /!

# 28
Честита Баба Марта на патерица! Честит 3-ти март/навреме Laughing/!
За Карнавала 6-7 приятелки и познати вече казаха,че ще дойдат. Надявам се да не се откажат и да привлека още.
Донесоха ми дрехи за Брестовица /за големите момичета/. Този месец аз няма да ходя. На кого да ги дам? Предполагам в магазина на Джаста, но да питам все пак. Mr. Green

# 29
Честита Баба Марта и от мен!
Бих се радвала да получа също инфо относно идените на Peonia
Благодарности, че сте ме включили в екипа (макар и последно време да съм в страни от срещите и коментарите)
Успех в начинанието

Общи условия

Активация на акаунт