Отговори
# 30
  • Русе
Здравейте неуморими майчета! Прочетох за някои от вашите инициативи и ми харесаха. Имам въпрос - тези 10лева, които ще струва участието в карнавала, какво  включват? До каква възраст деца се очакват да присъстват /може да сме големи вече за там/? 

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 20:16 от BOSS SAMORAI

# 31
Започнах да правя някои неща за щанда , - две излюпващи се пиленца.

# 32
BOSS SAMORAI включват забавление и участие в томбола . Laughing

# 33
Пък и нали за това е благотворителен.Докато нашите деца се забавляват,да дарят за децата в нужда. PeaceМиналата година децата оставиха отпечатъци от ръчичките си на платно с мото "Аз дарих"- http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5445296
Децата ,които се забавляваха на миналия карнавал бяха на възраст от 2 до 12 год.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 20:25 от Дидк@

# 34
Здравейте неуморими майчета! Прочетох за някои от вашите инициативи и ми харесаха. Имам въпрос - тези 10лева, които ще струва участието в карнавала, какво  включват? До каква възраст деца се очакват да присъстват /може да сме големи вече за там/? 

Щом искате да се забавлявате,заповядайте!Игрите ще са предназначени за възраст от 3 - 12г и ще са разделени по възрасти,освен това имат и състезателен характер.Входът не включва консумация.Всяка покана ще си има номерче,което участва в томбола със символични награди,в, игрите също ще има награди за победителите,които също са символични.Основната цел на карнавала е да подарим на децата забавление,а техните родители да дарят упоменатите суми за децата без родители.Ако имате други въпроси,задайте ги,а ние ще отговорим.Задължително е децата да са маскирани,може и само с едно домино примерно или с нарисувано личице.

# 35
  • Русе
Ха честита ни нова темичка.
Дидката готени са пиленцата Peace
И аз най-после понаправих малко неща пускам за оценка и продължавамhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=349235&pid=10890696 

Уф както винаги оплесках нещата с банера Banghead

# 36
луси зайчето е за мен!!!!!!!!! Joy страхотни са!!!!!!!!!!!
аз да пробвам ли да направя кошнички от този сортnewsm78 дали ще вървят?но без шоколадовото зайче Mr. Green то ще е изядено на секундата Mr. Green

# 37
Луси прави мнооооого от тези красоти, защото ще се бием за тях. Имам усещане че ще си ги продадем още тук във форума.
Аничка ме изпевари за зайчето, за мен тогава пиленцата  newsm10
Дидк@ аз още чакам заека си  Simple Smile  то може направо да го направиш великденски  easter

ПП Мочичета, а ще има ли отново подаръци за майките от томболата, за да уговаряме и за тях награди. Имам една идея и да знам дали да я обмислям по-добре Simple Smile

# 38
MagieA ,зайчето ти е готово,само дето все забравям да си купя лепило ,да му лепна очички.

# 39

Донесоха ми дрехи за Брестовица /за големите момичета/. Този месец аз няма да ходя. На кого да ги дам? Предполагам в магазина на Джаста, но да питам все пак. Mr. Green
[/quote]

Naughty Момичета не ми отговорихте на кого да дам дрехите. Praynig Че с малкия и количката нямам много възможности когато е лошо времето.  newsm78 Да имам няколко дни аванс все пак. Mr. Green
Като споменахте за томболката, с дрехите ще дам и някои дреболийки за нея... Че от доста време съм ги нагласила,но бях изключила.  smile3506 smile3506 smile3506

# 40
MagieA ,зайчето ти е готово,само дето все забравям да си купя лепило ,да му лепна очички.

Е чудесно  Hug обади се преди да си го продала пак на друг Simple Smile

# 41
Работливите пчелички пак са в действие Grinning Hug

Момичета да напомня че крайния срок за набиране на спонсорите е тази събота. До събота вечерта, включително /не неделя до обяд/, моля да изпратите на ДЕБ на лични списъка с точното наименование на фирмите, за да задвижим бързичко  и още в понеделник да летят към печатница плакатите.

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 10:40 от irina_vas

# 42
  • Русе
Ирина, аз мога да отида за билетите.
Тейлър, ако ходиш към центъра можеш да ми звъннеш да ги взема.
Аничка, прави пък ще видим Wink
Аз качих още малко свещничета на живао са много по-свежи и хубави http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349235&pid=10894239

Все забравям да кажа ако имате свободни бутилки давайте насам, че няма материал за работа.

# 43
  • Русе
Луси, махни още малко интервали от урл-то в подписа Simple Smile
Малко по-късно ще ти дам инфо за билетите на скайп  Peace

# 44
Имам неща които бяха за Коледния карнавал,но ми ги дадоха по-късно и тъй като са плетива мисля,че ще станат за щанда Peace

Иначе за наградите за майките и аз ще се включа-масажи,маникюр и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт