Отговори
# 45
Спонсорите искат да се сложат логата им ,Деб това възможно ли е?

# 46
  • Русе
Ааа сега разбрах какво си ми пратила Simple Smile Само че при мен нищо не излиза. Принципно е възможно. Но мястото е ограничено и ще са съвсем малки. Ще бъда благодарна ако могат да ги дадат, примерно в jpg или png формат.

# 47
Пуснах ти ги на мейла пък какъв формат са хич не разбирам  Laughing

# 48
  • Русе
Видях ги. Супер са така!  Peace Това ли ще са спонсорите? АКо са те, няма проблем с вмъкването. Ако пък има и още - още по-добре  Laughing

# 49
  • Русе
Тейлър,може и при мен,няма проблем...много ли са дрехите?
Люси,браво бе мацка....аз хубаво ти казах да минеш да си побъбрим,ама я си стой у вас,че  виж кви хубавини твориш Laughing

Иринкааа,разказвай детайлно какви манджи заджуркаха днес децата на първият си урок по готварство Crazy

# 50
Забъркаха соленки и салата от зеле с моркови. Соленките бяха 5-6- десетина тави #Crazy - има за всички деца. Преподавателят им замеси тестото и после настана едно бутане покрай масата да прявят соленките... В салатата вече се включиха само 3-4 деца, но за повече нямаше и място. Имаше 2-3 момичета, които не бяха много въодушевени, за разлика от момчетата, понеже  "мъжете били по-добри готвачи"  smile3560. А едно от момчетата направо си е готово поне за помощник готвач  food002. Общо бяха 10-11 деца, от които 4 момчета. Накрая ги оставихме да си похапнат  eat и си тръгнахме.

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 20:14 от irina_vas

# 51
# 52
Видях ги. Супер са така!  Peace Това ли ще са спонсорите? АКо са те, няма проблем с вмъкването. Ако пък има и още - още по-добре  Laughing
Утре ще ти изпратя още едно лого ,а петия дарител не желае реклама .
Май тези ще са ,но мисля че ще можем да разчитаме и догодина на тях.
irina_vas браво за курса  Hug

# 53
Иринка,браво на децата и на преподавателя!Дано им се е усладило!Вярвам,че са доволни от себе си.

Относно нещата,които ще купуваме още за кухнята - ще се забавят малко.Причината е основателна,ще ви кажа като се видим.
Иначе за дестилатора за бебешкия дом - нещата са задвижени,остава само да чакаме доставката.Ще чакаме между 6 и 9 седмици.Много време,но няма как - не зависи от нас.Каквото зависеше,го направихме.

# 54
  • Русе
Иринка, браво за добре свършената работа Peace
Аз вчера говорих пак с карнавалния магазин ще дойдат в Рига към 8,30 обещаха да ни надуят и балоните които ще пуснем свободно също можем да ги купим от тях с отстъпка само трябва да уточним колко бройки искаме и да видим на каква цена ще ни ги дадат.

# 55
И аз да се запиша с нещо скромно http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349846, спорна работа на всички Hug

# 56
Дракона е супер! Което ме навежда на мисълта, че може да се направят поредица със зодии от китайския календар. Само идея - не че аз мога  Laughing
Аз между другото все още се чудя какво мога да направя за базара, но нищо не ми ражда главата. Да ми дадете някакви идеи за моите почти две леви? newsm78

# 57
  • Русе
Момичета,к'во ще кажете за едно 7-8 мартенско кафе?!?Неработна среща с работни идеи Laughing Joy Laughing

Раматахата,суперски е дракона.Ех, що не си по-наблизо Hug
Иринка,що не каза днес бе мила,че те сърбят ръцете LaughingРабота да искаш Peace

# 58
Аз няма да мога да дойда ще имаме празнично местенене на офиса.

# 59
Ами идеята не е лоша, но не съм сигурна дали ще мога. Събота ми е Ъпсурд, неделя май само предиобед с детето мога, че следобеда ми е "работен", а и с гледачите много злоупотребих напоследък. Вие решавайте, ако мога ще се впиша.

Джас, що бе, мила, какво имаш за мен? Нали знаеш, че аз като тебе не мога да правя засукани работи. Даже едни яйца не мога да издухам Joy

Общи условия

Активация на акаунт