*** Испанска Пролет ***

• 25 797
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Енаморада честит рожден ден!Жива,здрава,много щастлива и обичана! Hug

# 166
  • Spain
Амига  аз не съм пекла много в моята машина . просто защото направих 2 хляба и не ми харесаха . правих и едно бизко4о- то ми хареса .. но все пак си предпо4итам фурната . машината си я ползвам основно за правене на тесто . и козунак месих в нея и стана . там втаса много бързо. а хляба сте го докарали супер !

# 167
4естит празник, мили май4ета.  bouquet  bouquet  bouquet

Амига, аз си купувам от панадерията мона и си е на6енски козунак, мног е хубава.

Моми4ета, аз съм мног , ама много сно6тна.... А мъзо три пъти. Не го знам къде е ходил, по едно време се уговорихме по телефоните да се приберем оба4е не мозе да стане . За него не знам, аз оба4е си изкарах супер. Имам си татуировка на ръката  pacha и две 4ере6ки. Не бях имала такова пе4ат4е от години Rolling Eyes   ату какво време се е отворило, плаза е пълен. Разко6отия направо, след ветроитите дни в последно време.

# 168
Жена си ти!
                      Дар от Бога!
Жена си ти!
                      Огнена стихия!
Жена си ти!
                      Водна магия!
Жена си ти!
                      Небесно сияние!
Жена си ти!
                      И мое опиянение!

Затова на твоя ден
           дар скромен
                        приеми от мен:
Цветя за красотата ти!
Цветя за добротата ти!
Цветя за майчинството свято!
Цветя за обичта ти нежна!
Цветя за душата ти безбрежна!
Бъди ми винаги
                       мила и нежна!
 Бъди честита и благословена, обичана и обичаща!Бъди жена! Честит празник!

# 169
Честит Празник , мили жени и майки!Бъдете все така красиви и обичани!

Силрайка , трябва да те помоля да ме изключиш от списъка на сбирката,защото за другият месец ни изникна главозамайващ разход,че дори и на Иви рожден ден няма да можем да отпразнуваме.Толкова съжалявам,а имах такова желание да се видим... Cry Как сте вие?

Отивам да чета ,че съм пропуснала немалко.  bouquet

# 170
Aда ако обичаш даи ми рецетите на кекса и козунака изпрати ми ги на лични не искам да товаря темата предварително ти благодаря   bouquet
ГериП много се радвам че вчера си изкарала добре  Hug и за тази мона тука не съм виждала но пак ще се огледам  Wink ...само на едно място видях в едно градче тук че боядисват яйца но не баш като нашите а рисувани които после не стават за ядене и правят нещо подобно на козунак на които слагат отгоре яйца ....но тази традиция са я взели от минъорите от европа оесте които са идвали преди да работят тук ...сега повечето мини са затворени.
При вас момичета боядисват ли се яйца за Великден защото във всяка област е различно  Peace

# 171
4естит рожден ден на Никол със закъснение ,мила Мимки да ти е жива и здрава рожденни4ката   bouquet Heart Eyes
Еноморада 4естит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet
 4естит 8 март моми4ета  Hug

Ада благодаря и аз не готвех много преди но с този форум може ли 4овек да се въздържи ,днес правих 6околадово тирамису много вкусно стана

# 172
О.К. нямате проблеми- и баница ще направя(с късмети или без?), и дребни сладки ще заформя, става ли така.

Ихааааааааааа, супер ще бъде.

Айде, че имаме нани-нани.(деца!)

# 173
Честит 8-ми март, на всички ви!  Heart Eyes

Мимки, Честит първи рожден ден на малката красота!   bouquet

Енаморада, Честит Рожден ден!Цветя и рози с по малко бодли!   bouquet

Мими, ще те изключа с голямо нежелание  Confused А дано, до края на месеца ви се обърнат нещата в добра посока   bouquet

Списъкът:

1.Габи                 4+1 
2.Рали                 2+1
3.Мария                2+2
4.ГериПетрова   2
5.Силрай             2+2
6.Ада                   2 +1
7.Саби                 2 +2
8.Рали78             2+ 2
9 .Рози24            2+1 или 4+1
10. Парабол        2+1 или 1+1
11.Венелина       2+1
12.Анетт              2+1
13.Вал                  2+1
14.Искра              2+2

# 174
Enamorada 4естит рожден ден. Желая ти много здраве, Щастие и любов, и по 4есто се разписвай при нас.
Мими много се натъжих Cry, толкова ми се искаше да се видим, но по важно е да се наредят при вас нещата. Дано се подобри вси4ко и да можете да отпразнувате рождения ден на Иви, защото това е по важно. Но обещавам ти 4е когато нещата се пооправят Ще се организираме една среща по близо до вас  Hug

# 175
Аз ползвам меркадонско обикновенно брашно по препоръки на Вивиян и съм много доволна
Момичета какво марки са ви машините за хляб?

# 176
Честит 8-ми март   bouquet

Ние днес правим 9 месеца, и черпя с тортичката, която направих за случая ( Габи, това е твоя рецепта - Черешова торта-парфе). Много е хубава, отдавна и се канех. Само че, не е с череши, а с банани и портокали:

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 14:19 от Vivian*

# 177
Enamorada 4естит рожден ден. Пожелавам ти да си здрава и много обичана жена!
На какъв ден си се родила само!!!

Моята машина е Panasonic. Брашно съм ползвала от различни марки. Последната седмица - harina de trigo от Меркадона-"Aragonesa" и от Lidl- harina de trigo"Rivercote". С 1/4 интеграл и 3/4 бяло брашно става много вкусен хляб. Мая ползвам - la levadura fresca "Levital", 1/4 за 1 хляб. 
 cook Правя тесто за мекици, пита, пици, кроасани.  Не мога да меся на ръка и без машината нищо от тези храни не бих направила. cook

Габи, оздравявайте бързо, че времето е само за разходки. Днес плажът на Ареналес дел сол беше пълен.  cheers Почерпихме се за празника!

# 178
  • Murcia, Spain/Ruse

ЕНАМОРАДА,честит рожден ден Hug
Честит 9 ти месец на малката кукла  newsm51Да бъде здрава и много послушна Hug
А за тортата...нямам думи Hug

# 179
Енаморада, 4естит празник. Ти по  2 подаръка ли полу4ава6 или ти правят един но по голям Laughing  bouquet

Вивиян, стахотна кукла си има6, мног е 4аровна и фотогени4на
А за тортата и аз нямама думи
Аз днес направих едно сладки64е от готовите на Роял. Естествено втория блат стана по рядък, от колкото е необходимо, а сиропа за заливката не се задърза на блата, май 6те се яде с лъзицата и направо от тави4ката, 4е няма да стане на пар4ета. Та представете си каква съм готва4ка, аз по рецепр¡та с готови продукти не мога да се справя та камо ли да седна вси4ко да приготвям. Sick Хубавото е 4е на милото не му прави впе4атление и си го хапва и така, недоизкусурено...

Общи условия

Активация на акаунт