*** Испанска Пролет ***

• 25 792
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
  • En un lugar de La Mancha...
Честит празник,момичета! bg

Анет,настръхна ми косата,какво се е случило? Дано скоро да излезете от там и да пишеш повече .

Момичета,за сега ни пишете и нас за срещата .Дано всичко да е наред с децата и да успеем да дойдем.Тази година си мисля,че ще е по-добре да го направим без преспиване,че иначе лошо ми става като си помисля колко неща ще трябва да помъкна.Съгласна съм също с идеята да се купят по-общите неща и после да си поделим парите  Peace. Още не съм решила какво ще приготвя аз , по-нататъка ще пиша.

geripetrowa ,браво,вече ще ни показваш снимки  Peace.А сега да те питам,видях,че има някакви бунгала на мястото определено за среща.Ти успя ли да ги видиш в какво състияние са,че ако евентуално решим да дойдем с преспиване , да го имам в предвид.А,и да доведеш госпожицата , че да се запознаем  Grinning.

Мимки,хайде,да го навиеш твоя човек .Ще видиш после колко добре ще си изкараме ,ще му хареса  Peace.

Bec,дано успеете и вие  Praynig.

# 46
Честит 3-ти март!

Анет, дано по скоро се стабилизира Алекс  Hug  Praynig   bouquet Ако можеш пиши повече, много ме стресна.

Габи, за кои сладки става въпрос-да не би да са ванилените кравайчета на Наталина?  newsm78 -ще ти пусна рецептата още днес!

Обновявам

Списъкът:

1.Габи и фемили
2.Рали и фемили
3.Мими и фемили
4.ГериПетрова и фемили
5.Силрай и фемили
6.Ада и фемили
7.Саби и фемили
8.Рали78 и фемили

# 47
Честит ни 3-ти март момичета! bg

Анет дано Алекс се оправи по бързо!  Praynig По думите ти личи че е нещо много сериозно, каквото и да е дано бързо се възстанови малкия сладур. newsm17
ГериП снимките са страхотни, ох дано да навия моя човек за пътя че не е малко. newsm78
Саби как са малките принцеси? Слушат ли те? Ами аз миналия ден му подхвърлих идеята даже и сайта му показах, той каза ще видим, повече не сме говорили по въпроса, а и сега ни предстои местене, та и това ни е на главата, ох какво опаковане ме чака не е истина. #Crazy

# 48
  • Murcia, Spain/Ruse
чЕСТИТ 3 ТИ МАРТ,БЪЛГАРИ Hug Hug Hug
АНЕТ,дано не е неЩо сериозно и да се оправи Алекс бързо,а ти не се отчайвай Praynig

# 49
4eстит празник на вси4ки българи!

Мен не ме бройте на пикник,оранизирала съм пътешествие по това време.

# 50
Здравейте момичета,
за първи път пиша във вашата тема, но не за първи път ви чета Grinning. Първо да кажа честит празник на всички и честита баба Марта!!! От четири години живеем в Барселона, но сега ни се налага да се преместим в Мадрид. Моля мадридските майчета за помощ! Дайте ми някакво инфо за кварталите, които са ок. Имам две малки момиченца - едното е на 2 години и 1 месец, другото на 3 месеца. Така че, ще ни трябват ясли и детски градини, а също не е зле да има и градинки или паркове в района. Май са ми много високи критериите, ама се надявам да открием нормално жилище на човешка цена. Можем да си позволоим да плащаме максимум 1200 евро наем за жилище с две спални. Доста порових из нета, има добри оферти, ама като не знам в кой район да търся.... Sad Моля ви, помагайте! Благодаря ви предварително! Heart Eyes за всички вас

# 51
[ЧЕСТИТ 3 МАРТ!!!/b]                                                 Здравейте и от мен!!едно голямоДА.Още не знам какво да приготвя,ако някой има идея сега е момента да ми каже Praynig  chef.анет дано скоро се оправите и да оставите лошото зад гърба си Hug Heart Eyes Hug.чакаме ви здравички и веселички за Великден!!Изчезвам да карам Цветелин на училище!след малко пак ще се вклиуча,ако Таничка ме остави

# 52
4естит празник, моми4ета.

Габи, да с новата камера са правени, имам и о6те, но не съм ги ка4ила. Снимах патките , много хубави са излезли.

Саби, това не са бунгала. мила. играх си с апарата, и снимах селото, за да видя как излизат пейзазите Sad

Гледам, седянката се разраства, което мног ме радва.

Тук времето днес е отвратително, а настроението на 6ефката ми е в унисон с него. Тая зена е способна с едни поглед да ми съсипе и малкот добро настроение с което съм се запасила. Като капак днес съм на зъболекар, с4упи ми се зъб, да видим дали 6те го градим или 6те го вадим. Последната опция хи4 не ми харесва, но какво да се прави като не сме акули... Mr. Green

ИЗ4езвам да ба4кам извунредно ....

# 53
  • в Tara
tutti-frutti, блазе ти!
веднага ти препоръчвам Leganes! живях там 7г. още не моем да го прежалим!
хем си в мадрид, хем не си, центрото ти на 10'  с кола, на 20' с ренфе.
много озеленен, много паркове, добре поддържани, центро комерсиала един от най-хубавите Grinning, училища бол- кеф ти публични, кеф ти частни. болница, клиники.
детски градини и ясли има, но там знаеш, трябва с време.
магазинииииии! центрове за красота, фитнеси, полидепортиво.
комуникацията е повече от добра- ренфе и метро, автобуси безчет.
за тези пари ще се сдобиете с хубав апартамент в новата част на Zarzaquemada.

други хубави квартали на мадрид за мен са
Majadahonda
Las Rozas
хм, Moraleja
но са си по-скъпи Wink

Cry Cry Cry
не мога да прежаля още мадрид, липсва ми много

# 54
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

АНЕТ,мила,каквото и да се е случило,дано скоро отмине и бъде забравено.Скорошно изписване и кураж и търпение на теб  Hug Hug Hug Praynig  bouquet!

Аз също още не съм измислила още какво ще приготвям,освен маслено-какаово руло.Ще взема неща за дечицата от Белроуз.И тези дни ще мисля и друго.

Да ви похваля Иви Flutter - вчера сеньото му ме извика да ми покаже как хубаво е написал сам под два кръга с червен и жълт цвят - ROJO Y AMARILLO , а отгор над тях написал името си.Вече доста сигурно и правилно пише всички латински букви.Проблем имаме обаче със срамежливотта.

# 55
Забравих да ви питам. Laughing
Полу4ихте ли тези които сте на Водафон днес менсахе с поздравления за националният ни празник?

# 56
Забравих да ви питам. Laughing
Полу4ихте ли тези които сте на Водафон днес менсахе с поздравления за националният ни празник?

Аз не Cry

# 57
Честит национален празник,момичета !

Анет какво се е случило кураж мила  Hug Hug дано бързо се възстанови Алекс и скорошно изписване  Praynig  bouquet
geripetrowa много ти е хубава госпожицата   Simple Smile
Рали с най голямо удоволствие бих дошла на срещата благодаря за поканата и съм сигурна ще си изкараме супер но са доста километри сега ги гледах 887 км. трябва да си вземем някои ден отпуска а и ние като Тони ще имаме гости от Бг за католическия великден и тогава ще вземем малко отпуска.
Благородно ви завижам за срещата момичета   Hug защо не сте ми наблизко  Sad така че мен не ме пишете за срещата.
На всички много  Hug Hug Hug

# 58
Добро ви утро момичета! Мен напоследък не ме хваща сън, може би защото ми е притеснено, едно заради прегледа и второ задари местенето, да ви се похваля намерихме апартамент, и вчера подписахме договора, та сега идва едно събиране на багаж, а как го мразя не е истина. И понеже на новото място все още няма нито интернет нито телефон ще гледам да се закача за някой докато ни прекарат, но да видим дали ще успеем. Лошото е че се охарчихме доста, ooooh!  Confused покрай фианси и сега за да влезнем в релси трябва да свием до минимум разходите, та май и тая година няма да ме огрее да се видим  Weary, за което наистина съжалявам. smile3518 Не знам дали е хубаво или лошо но си имам тераса 100 кв. поне ники да дивее на воля, но трябва да я обезопася задължително, че знам ли я какъв акъл ще и  дойде. newsm78
Е ами това е за сега, а и забравих че трябва и рожден ден да стягам на малката госпожица. Flutter Crazy

# 59
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте
ето ме пак за малко, че не ми стигат всичките притеснения ами и в офиса не могат да дишат без мен, че се разкъсвам тук, в болницата  ooooh!
в петък вечер около 23.00 нещо ме накара да вляза да надникна как е малкия (не го правя от много време, като заспи и е спокоен до сутринта, но майчин инстинкт) влизам и той милия само хрипа, не може да диша, ръцицките и краценцата посинели, грабнах го както е по пижама и в болницата
мъжо кара като луд и само пита диша ли
в болницата заявявам не може да диша на регистратурата и тя ми вика сип картата, а аз от паника не мога да я намеря и продължавам да викам че не може да диша, появява се един селадор (не знам как се води на бг) и ми вика ами има сополи за това не може да диша и ми дава да му сложа термометър и да съм изчакала, не издържах и му се разкрещях, че не е от сополите и нахълтах директно в кабинета и се сблъсках с лекаря, само докато видя детето и ми го грабна от ръцете, разкрещя се на многогзнйкото със сополите и започна да го стабилизира, сложиха му кислородна маска, веднага система и го стабилизираха и се започнаха едни рентгени едни изследвания, всичко в норми, но малкия диша трудно, около 3 му стабилизираха дишането и сърцето започна да функционира нормално (беше направил инсуфисиенсия кардио респираториа)
за сега е стабилен повече не е правил пристъпи, яде нормално и беснее много, винаги е усмихнат и като влезе някой в стаята се крие в мен ако не го доближат започва да раздава целувки
милото ми детенце

Общи условия

Активация на акаунт