*** Испанска Пролет ***

• 25 803
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Здравеите мацки.4естита баба марта и 3 март пи6а от локаторио ,4е нямамае все о6те интернет.За сре6тата пи6ете и нас трима с малкия,но меже да бадем и петима 4е ве4е си имам и снаха на голямия синковец Joy на мажо.Анет уужасно милата аз 6тях да се побаркам Cry,дано ве4е няма такива сипоации.Мими браво на сладура Hug,и моя се ма4и сега да оцветява ,не му харесва в нас,но гопожата казва 4е напредва в градината.Хаеде нямам тарпение да се запознаем HugСамо трябва да ми кажете мястото  newsm78.Като миналата година ли.ние не успяхме да доидем,но тази 6те доидем Hug

# 61
О' Хара, благодаря ти за отговора. Видях къде е Leganes, и горе-долу ни устройва като разстояние. Ще потърся апартаменти да видим дали ще намерим нещо хубаво. Още веднъж мерси!  bouquet

# 62
Здравейте и от мен!!АНЕТ миличка радвам де че всичко е завършило благополучно,дано никога повече няма такъв пристъп,че направо е побъркващо-само като чета поста ти и настръхвам Shocked,добре си се развикала-тези си мислят че сме индианци!!ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕЕЕЕЕМ!! Hug Hug HugНА ВСИЧКИ Heart Eyes

# 63
  • Spain
Анет  Hug Hug Hug да нацелуваш малкия 4овек от нас много много .рева и 4ета ,4ета и рева -  добре 4е си влязла в стаята и дано открият какво му е на малкия , 4е когато знаеш какво е да си по спокоина ! пожелаваме ви да се възстановите бързо и да няма пове4е такива неприяни слу4ки .

Рози радвам се 4е сте навити и вие да доидете
селцето се казва Бигастро доколкото разбрах - проверих имате 280 км до там .
http://www.ebigastro.com/index.php?seccion=microsite&id_micr … rosite_seccion=80

аз казвам тези които са от по дале4 да не се нагърбват за салати и неща които се готвят - не стига 4е ще пътивате ами и в ранни зори да ставате . а също  да се уто4ним какви салати да има  и  какво на масата 
Парабол още не са сигурни но и се идва на Деси .
Силрайке копирам ти списъка

Списъкът:

1.Габи                2+1  или 4+1 
2.Рали                2+1
3.Мими                2+1
4.ГериПетрова   2
5.Силрай            2+2
6.Ада                  2 +1
7.Саби                2 +2
8.Рали78             2+ 2
9 .Рози24             2+1 или 4+1
10. Парабол        2+1 или 1+1

# 64
  • Murcia, Spain/Ruse
Момичета,привет.
Анет,ужасно неЩо ви се е случило,ма и тоя много знайко не е ли видял детето  ShockedУжасих се,дано на никой не се случва PraynigА вие скоро да си се приберете Hug
Сега засега и ние като че ли Ще идваме,но Ще потвардя до края на седмицата.Много Ще се радвам да се запознаем Hug
Рози,ами ти къде се изгуби бе  newsm78Ако Ще идвате на среЩата тъкмо Ще се запознаем Sunglasses
Я ми дообяснете сега ако идвам,аз какво трябва да наглася за там,и какво Ще се дава като пари да знам Wink

# 65
  • Spain
Венелина най вероятно някоя салата или някаква "разядка" или някакви сладки - каквото искаш ти , но предварително трябва да кажеш какво то4но искаш да направиш . тази година трябва да се "вземем в ръце" 4е миналата дори за в къщи си имахме сладки , месо и салата . та тази да е по малко - вси4ко с мярка  Simple Smile .затова ако решим ГЕри Пертрова ще вземе месо на едро а Габи пиенето и т.н.  ще преценим какво ни трябва и ще разделим по късно парите -ако искате на 4овек , ако искате на семества ... както предпо4итате ....
 ...аз незнам какво ще направя все още ... някои ако иска нещо да правя да си  го каже  Simple Smile

# 66
  • Spain
имам спешен въпрос - Даите ми саит откъдето да сваля РЪЧЕНИЦА . утре уж ще у4а децата в класа на ГЕри на ръ4еница пък не мога да намеря нищо ! ако някои има може ли да ми прати на мейла !!!

# 67
имам спешен въпрос - Даите ми саит откъдето да сваля РЪЧЕНИЦА . утре уж ще у4а децата в класа на ГЕри на ръ4еница пък не мога да намеря нищо ! ако някои има може ли да ми прати на мейла !!!

Лада, гугъла ме затрупа с ръченици  Whistling
Ето пример
http://www.youtube.com/watch?v=DN4J87v1qqw
Има много, поразгледай Wink

# 68
  • Spain
аз ще я гледам ами утре на децата на касетофона как да я пусна ?
търся мп3 добро ка4ество и без глас ако може . оркестри незнам търся само по "ръ4еница " и "хоро"
ако знаете име на някои оркестър ...

# 69
Ада , http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=94607&hit=1  под номер 031,052 има  ръченица

... някои ако иска нещо да правя да си  го каже  Simple Smile

салата Винегрет Peace ...за сега

А към мен някакви специални поръчки ...

Освен пиенето на едро могат да се вземат и пластмасите ,разядки разни и чипсове за децата.
Предлагам парите да се делят на голям човек ,не на семейство...ето ние например ще сме 4 -ма.Значи на семейство по салата...изключвам тези от вас,които ще пътувате отдалеч.

Да не затрудним Гери и Петър с рязането на месото .Да вземат те само свинското...Шишчета ако правим ,хубаво би било да се маринова месото предната нощ.Ако искате мога да взема бандехи с чорисо-бланко,рохо и морсия .И пилешкото е на много прилични цени в Макро...Забелязах,че децата обичат пилешко,за тях можем да панираме крилца и хапки.

Силрай,става въпрос за ония сладки ,дето бяха в торбичките на децата на Коледното парти...виках ти ...от кога ги търся тези полумесеци... Wink

Анет,радвам се,че Алекс вече се усмихва !  Hug

# 70
  • Spain
Tonita мерси  иван каза 4е ще ми свали от ютуба нямало проблем .. сега зака4их и тези които Габи ми прати
ама има ново 20 -Гери каза "аз това няма да го танцувам " и незнам какво ще правим сега Simple Smile  Wink

# 71
  • Murcia, Spain/Ruse
Ок,Ада  LaughingАми аз понеже немога да готвя  Embarassedпредлагам да направя едни макарони салата с атун и кисели краставички LaughingАко ли неискате Ше му мисля  Rolling Eyes
Абе я ни пиШете директаменте и нас Laughingстана ми интересно и май нямам търпение вече Joy
А мъжо вика бе как малко ядене бе,я да има повечко hahahaособено от месцето Laughing
Аааа и друго,ами ако вали newsm78?

# 72
Tonita мерси  иван каза 4е ще ми свали от ютуба нямало проблем .. сега зака4их и тези които Габи ми прати
ама има ново 20 -Гери каза "аз това няма да го танцувам " и незнам какво ще правим сега Simple Smile  Wink

Хъммммм, а мен Иван кога ще ме научи как се сваля от тубето? Crossing Arms Joy Шегата настрана, регистрация ли е нужна, да го попиташ моля, когато ти остане време.
А за музика имаше няколко бг сайта от където се свалят песни мп3,  ако решиш, ще потърся. Hug
Защо така твоята щерка не иска, аз с какъв кеф бих тропнала едно хорце, ако знае. Grinning

Габи, все са ти хубави аватарите и текстовете в тон, абе удоволствие за окото. Wink

# 73
Списъкът:

1.Габи                2+1  или 4+1  
2.Рали                2+1
3.Мими                2+1
4.ГериПетрова   2
5.Силрай            2+2
6.Ада                  2 +1
7.Саби                2 +2
8.Рали78             2+ 2
9 .Рози24             2+1 или 4+1
10. Парабол        2+1 или 1+1
11.Венелина        2+1

Ада,   bouquet

Габи, няа страшно за месото ние също сме насреща, пък и в къщи имам голяма маса, та като застанем от четирите и края за един час месото е нарязано   Joy И сериозна-няма проблем за рязането на месото, дори пържолките ще ги мариноваме още от вечерта и направо да ги мятаме на скарите в неделята!За шишчетата, ако искате, ще нарежем месото на хапки и ще ги мариноваме, ще донесем клечките и там само да ги набодем!

За сладките- 150гр.брашно, 70 гр. картофено нишесте(става и с обикновенно), 70 гр. пудра, 80 гр. смлени орехи или лешници, 150 гр. размекнато масло, 1-2 жълтъка.Сухите съставки се пресяват и седобавят останалите-меси се до гладко тесто.Пече се на умерена температура и когато се зарозовеят леко се махат-пекът се много бързо за около 10 мин.Може да се разточи и да се изрежат формички.Но да не са много тънки, защото ще изгорят бързо по печенето.

Анетт, душица, искам да те гушна, дано Господ пази Алекс и никога повече не се случват такива ситуации!  Praynig   bouquet Нацелувайте се от нас!

# 74
  • Spain

Хъммммм, а мен Иван кога ще ме научи как се сваля от тубето? Crossing Arms Joy Шегата настрана, регистрация ли е нужна, да го попиташ моля, когато ти остане време.

хаха като дойдеш тогава - а сега сериозно - имало някакви програми за сваляне от туба , ина4е официално не можеш да сваляш
и още нещо с Рали сега си говорихме
 не е ли по добре да уто4ним менюто и после да си разпределим нещата кои какво да прави и допълнително после които иска нещо още да прави които не с нещата които трябва да направи
 моите предложения засега се (което не зна4и 4е то4но това трябва да бъде - ако например не иска някои руската салата си пише  не и толкова )

руска салата
снежанка
винигрет (това със сигурност аз ще го правя )
Питки (ГАБИ , габи !!!!!)
баници ?!
пилешки и свински шиш4ета от Макро (габи колко струват ? )
..предлагайте нататък или изкю4вайте от списъка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт