LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 277
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 795
ей тъй , както си седя, се чудя- голяма драма с тези писма, а някой пробвал ли е да им пише на български? никъде в сайта не пише, че кореспонденцията трябва да се води на френски или английски...
И аз се чудя същото.
Мисля да ги озоря с едно писмо на български. Laughing

# 796
  • Бг-мама
ей тъй , както си седя, се чудя- голяма драма с тези писма, а някой пробвал ли е да им пише на български? никъде в сайта не пише, че кореспонденцията трябва да се води на френски или английски...
И аз се чудя същото.
Мисля да ги озоря с едно писмо на български. Laughing
някой им беше писал на български преди време , но отговориха ,че не разбират езика ни да го пратим на френски или английски.

# 797
Незнам дали вече някои е писал,но в пощенски клон 1 в Стара Загора има много ларедутски пратки,пристигнали са днес,така че мацки дерзайте  Hug

П.П.Дадоха ми по погрешка пратка на името на Димитър Александров - ако чете тук да ходи да си я взима  Peace

# 798
В пощата в Монтана няма  нищо ...току що им звъннях Sad
Хайде да озорим францайсите с писма на български .....Simple Smile)))
Та дано си преведът сайта ....ама уж сме в Европейския съюз ...а ни бавят доставките все едно сме в Камбоджа Sad

# 799
  • Стара Загора

Би ли ми казала има ли подплънка или е мека чашка  Praynig Praynig Praynig

Аз го имам същия - с мека чашка е и с банела, обща за двете чашки, т.е не се свива по средата. Идва опакован в кутийка

# 800
уфф и аз чакам вече а изгубих надежда  Cry...искам си нещата...още нито една поръчка не ми е дошла.  хах незнам незнам. мисля си, че като кажа тука и току виж довечера има известие  Praynig Praynig Praynig   Peace

# 801
здравейте!
Случайно някой да си е взимал тези  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7478470& … ue&ksource=-1 сандалки? Интересува ме дали си отговарят на номера? А хубавки ли са ?

# 802
Аз малко един такъв странен въпрос към Варналии - на кое викате Митница - долу на пощенският клон 24 до ЖП гара ли ?
че и аз чакам от 27.01 да скоча днес до долу да видя има ли нещо няма ли , че ми надуха главата вече .
И още един въпрос към всички обаче . случвало ли ви се е да имате отказан артикул пишете мейл че искате ваучер . лелчето дето отговаря на писмата пише - да ок няма проблеми ще получите ваучер , и въпреки всичко да ви пратят чек ? че днес ми се случи и писах пак на тва ленче да видим тоя път кво ше ме метнат .

# 803
  • сусурлево
Днес милех да пусна нова поръчка , но чета тук ... закъсняли ... изгубени и вече доста се замислям  newsm12, макар че ще я направя малка , за да не се занимавам с митници
Някой поръчвал ли е този панталон http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8121893& … ue&ksource=-1
Отзиви?

# 804
  • Пловдив
Вчера не издържах и пуснах едно запитване до франсетата кога ми е пусната поръчката от 16.01,поне да знам от тяхна страна ли е забавянето или от наша.Е ,днес ми отговориха,че е изпратена ЧАК на 03.02   #Crazy  доставката за страната е от 2-5седмици,така че поне се успокоих малко... ooooh! Tired

я виж на мен по-горе какво са ми отговорили ....дали верно са ми изгубили поръчката

geri1969, от преводача това,което разбрах е че ти се извиняват за забавянето,поръчката е изпратена на този адрес.Но не пише да е изгубена  newsm78 Не могат да ти подновят поръчката,защото артикулите са изчерпани.
Като гледам колко чакаме от по-предни дати,изчакай още ще дойде.

# 805
  • Варна
Аз малко един такъв странен въпрос към Варналии - на кое викате Митница - долу на пощенският клон 24 до ЖП гара ли ?
Да, колетите над 2 кг. се вземат от митницата която е до гарата, само дето не е 24 клон, а 28  Simple Smile

# 806
Момичета, някой успя ли вече да получи тази чанта, за да сподели какво представлява и защо оригиналната й цена е чак 90 евро!?!??

http://media.laredoute.fr/product/picture/324112628_0002_PG_1.jpg

# 807
А колетите над 2кг от област Добрич, от къде да се получат? Някой знае ли ?

# 808
Да, колетите над 2 кг. се вземат от митницата която е до гарата, само дето не е 24 клон, а 28  Simple Smile
верно че беше 28 май Simple Smile толкова и помня . мерси !

# 809
Вчера не издържах и пуснах едно запитване до франсетата кога ми е пусната поръчката от 16.01,поне да знам от тяхна страна ли е забавянето или от наша.Е ,днес ми отговориха,че е изпратена ЧАК на 03.02   #Crazy  доставката за страната е от 2-5седмици,така че поне се успокоих малко... ooooh! Tired

я виж на мен по-горе какво са ми отговорили ....дали верно са ми изгубили поръчката

geri1969, от преводача това,което разбрах е че ти се извиняват за забавянето,поръчката е изпратена на този адрес.Но не пише да е изгубена  newsm78 Не могат да ти подновят поръчката,защото артикулите са изчерпани.
Като гледам колко чакаме от по-предни дати,изчакай още ще дойде.
[/quot

и аз така мисля ....ще почакам ....а да питам като си поръчвате обувки отговарят ли на номера ....че видях едни спортни обувчици на пума ...и ми останаха очичките в тях  ....оф, какви изкушения има  Twisted Evil #Crazy...а те гаднярите ни тормозят ...но стига съм мрънкала  Laughing...оптимис съм все пак.

Общи условия

Активация на акаунт