Олеее, мамина душица! да се оправя бързо!Софко, браво на мама, как го е научила да брои
Моя племеник е с 3 месеца по-малък а знае 3-4 думички само и никак не е контактен като му говоря. Пък майка му и баща му все викат че момченцата се развивали по-бавно, ама явно не чак толкова.Неди, всеки ден се сещам за малката ти кукла, дали се оправя.
И Мишето напоследък си търси манджата към 4 сутринта. Тя от втория месец спи по цяла нощ, сега незнам какво й стана. Сякаш търси утеха. Педката вика да й дам преди лягане и малко АМ да спяла до сутринта. Да не съм луда. Аз ще преливам, а детето ще го тъпча с АМ. За къв?!
Сега се връщаме от офталмолог. Направо ми писна вече, ама няма начин. Взеха ни секрет, че има гурелче пак ама не е зелено та не се знае гадинките за трепане ли са или не. В петък ще стане ясно. Та се разговорихме с докторката, тя ни беше видяла миналата седмица пред кабинета на педиатъра като бяхме с обрив. Тя още в коридора тогава като видя обрива по деколтето на детето се изказа че няма как да е атопичен дерматит. Имало много други отражения, например в очите и не се поставяла току така тази диагноза. Само дето в днешно време ГП-тата масово изписват кортикостероиди - ако е АД да мине, ако не е здраве да е.
Така че може би е добре че тогава наща педка ни отряза по телефона и отидохме до Вита.Днес времето е перфектно, само дето аз имам много работа

Явно още се чуди дали е зайче или маймунка