Отговори
# 240
  • Варна
Честит рожден ден frej! Честит имен ден на празнуващите!

Честити месечинки на бебчовците  Hug
Радвам се, че днес рони е още по-добре, снощи си кореспондирахме с смс-чета.
Нефи надявам се малкото Митаче да се оправи  Hug

# 241

Ами на мен подиатърката й казва че щом бебето си удвои теглото може да се захранва и при нас се случи така беше ме страх и сега имам притеснения но детето си иска своето  Crazyколкото и клиширано да звучи всеки решава според детето то си е строго индивидуално различно сега сме на 10 мл дневно сок и най-много 4 лъжички плодово пюре

# 242
Честит рожден ден Frej! Да се сбъднат всичките ти мечти!     bouquet

Светле, благодаря ти  Hug. Четох ги тези неща, но немога да вдяна нещо newsm78. Като разтворя една чаена лъжичка в 20-30 мл, това една доза ли е или я разпределям за целия ден? И колко капчици в нослето? И колко често? Голяма съм питанка Mr. Green и затова още не съм го вкарала в употреба.

Вижте ни и нас колко сме пораснали  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=10997915
 Hug ви и лека вечер.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 22:22 от Лили_X

# 243
Frej! Честит рожден ден, с пожелание за много здраве късмет и любов
Хубавица , а какви големи сини очи имате само пу-пу

Сега аз да ви покажа, ние как спиме с кръстосани крака

# 244
  • София
хе хе Нефче,голям е бонбон и на снимката изглежда много голям,а пък си е едно мъниче още. Heart Eyes

Лили_X,много е хубава Дени и с тези очи,колко мъжки сърца ще разбива! Heart Eyes

# 245

Ето ме и мен. Почерпвам за последна месечинка преди годинка. Благодаря на всички за пожеланията.

Честита месечинка на Денис (послушната беля Wink). Честито и на имениците! И на рожденичката frej!

Аз се появявам по-късно, но нали съм вече работна и докато се прибера, то при вас става утре. Шерче, как е новата работа, сподели първи впечатления?

Ох, Шошко и Дени са супер на снимките. А Дени колко зъби има...Мойта дъщеря само с един се подвизава.

По въпроса със захранването - аз започнах като Невена беше на 4,5 месеца, но много бавно и полека - така че към 7-мия месец се изравни с децата, които ги захраниха към 6-ти месец. Честно казано, май от любопитство и келешлък го направих, но тя нямаше никакви проблеми, всичко си хапва с апетит, не е правила и реакции към нищо. Шушу, за 3-ти месец мен ми се струва рано...но аз мисля, че всяка майка си преценява. Аз се хващам на бас, че 98% от пишещите тук са захранени към 30-40 ден със сокове и пак сме пораснали - след 10 години сигурно още по-нови тълкувания ще има. Между другото, тукашните захранват с оризова каша (което аз не съм правила).

# 246
Леле, Лили голяма хубавица си отглеждаш! Ако не се лъжа очите са твои, нали? В смисъл от теб са наследени.  Grinning Много ти е готина момата!  Heart Eyes
Ето как процедирам аз с водата - на малчо му капя по две капчици в ноздричка, защото естествено не мога да го накарам да прави гаргари.  Grinning А Вики го карам да прави гаргара веднъж дневно със споменатата доза. И отделно капя в ноздричките.  Peace Питай ако не съм станала ясна нещо.  Peace

Нефче, абе вие голяма коса извадихте.  Голям кротушко изглежда така заспал. Сладурчо мамин. Heart Eyes Ама и вие си имате пухкави бузички.  Heart Eyes

Все си мисля за Рони и как ще ни зарадва да цъфне утре тук.  Grinning

И две дами ми се губят дълго време - Хера и Асето Димитрова. Що така ни зарязвате?  newsm78

# 247
Най-накрая успях да кача малко морски снимки.Ето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351457&pid=11000100 ако ви се гледат.
Шерче,сигурно нямаш време,ама кажи с две думи как е новата работа

# 248
  • Стара Загора
Свелеееее не съм ви зарязала Heart Eyes Чета ви всеки ден..нали ви трябва контрол Whistling Mr. Green Ония ден обяснявах и на Шерчето, че съм с нова стаст / нов фотоапарат/ а компа ми е зает от моя див син да гледа "Мързел град" и нали е шеф става каквото той каже Twisted Evil
Ритооооо как можа да го родиш туй убаво чадо мари Heart Eyes Много е сладка Hug
Аз вчера също се чух с Ронката Heart Eyes дадох заръка момата да стои на топло като бати си Слави до последно Heart Eyes
Нефертити личи си, че е роден за шеф Шошко Heart Eyes
Честити пропуснати от мен месечинки на хубавите дечица  bouquet Да слушкат много и да станат копия на Слави като порастнат в белите му Mr. Green
Записахме Слави на градина за септември месец...да му дойде акъла в тиквата Twisted Evil МНого буен и със силен характер е това моето чудо на природата Crossing Arms Дядо си го гледа в очите и върви като кученце след него...появим ли се с баща му обаче става страшно...всичко е извън контрола Mr. Green

# 249
Здравейте милички. Добре е горе долу. Още навлизам в нещата и може да се каже че нищо по същество не правя, обучавам се.... За работата не мога много да кажа впечатления освен че е много... Цари неуредица в офиса в който съм, предстоят им промени и всеки дърпа нанякъде а аз май ще се самообучавам накрая... Ох, да ви кажа и аз не знам още как са нещата. Само знам, че ми е много трудно с организацията и съм адски уморена. Ще пиша повече довечера обещавам. Имам интернет на работата и ви чета, но не остава време да пиша... а и гледам да пазя поведение в началото  Blush

# 250
  • Стара Загора
cher  Hug Спомням си моя първи работен ден след като се върнах на работа.....Все едно ме пуснаха бай Ганьо в Ню Йорк Mr. Green

# 251
Добро утро мили мами,
Хера при вас в Стара Загора по-лесно ли е за детска градина?Защото тук в София е някакъв ад ooooh! ooooh! ooooh!като гледам как вървят нещата май,май no

cher дано по-бързо се адаптираш към обстановката и най-вече ти пожелавам да имаш добри колеги Hug

Бени страхотни снимки-Марти е такъв бонбон,а и делфините и морето,докато ги гледах ми стана едно мило Heart Eyes

Светле много Hug Hug Hugза малки и големи Mr. Green

Мече как върви работата?Как се чувстваш?

А Шошко и Деница-хубавица искам да ги папам-големи сладурчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

При нас нищо ново,освен,че си взех талон за гинеколог.Ще отида за една профилактика и се надявам всичко да е ОК и да имаме вече зелена светлина за бебе.
Гуш на всички и лек ден

# 252
 HugБлагодаря, за пожеланията момичета.Благодаря ВИ,че ВИ има.  bouquetИзвинете ме че не ви почерпих виртуално,но оште сам боса в тия нешта

# 253
 Ох много сладък Марти в мивката с четката за зъби hahaha още си се смея:) Много хубави Шошко и Деничка:) Абе все хубави деца Heart Eyes

Пу-пу, преборихме сополите за 1 ден Shocked В неделя вечер едва дишаше, почти не сме спали, щото хем й беше кофти, хем бяга от помпата и пиищи та се къса... И стеримар не даваше...абе трагедия. Спа между нас, едвам цокаше. а най-голямата драма, че като налапа двата пръста не може да диша... Напоих я с какво ли не и слава богу, още на другата вечер си спа непробудно, вчера почти нямаше сополи. Бях се притеснила, че ще трябва да отлагаме купона, ама е добре  /пупу/. Какво беше това чудо- иначе й нямаше нищо- ни температура, ядеше си с пълна сила и дивееше като обикновено.
 Ритко, как е Лора?

Светле, стягаш ли купона Heart Eyes

Мече, цунки на еднозъбата Невена:) На Бела й пораснаха двата абсолютно едновременно, вече се виждат като се смее и аз много им се радвам Mr. Green Сега се надявам да излезе и някой горен, ама не знам дали ще ме огрее скоро Heart Eyes

Стискайте палци утре да е в добро настроение, да не вземе да реве като види толкова бебета накуп baby_neutral

# 254
Човек да не ви остави за няколко дни. Тема като за цял месец ще изпишете значи.  Crossing Arms
Свърши му почивката на милото. И от хотела ме изписаха, така че сега и вие ще ме търпите. Обаче малко по-рядко, че май ще лежа чат-пат.   Mr. Green
Хайде, и тук да ви кажа, че шубето е голям страх, но и голяма гадост. Не помага особено на хипитата хипохондрици. Даже наопаки. Ама ще пиша след малко, че сега си имам свиждане.  Laughing
Свиждането ми приключи.
И да ви пиша колко много ме трогнахте, все ще е незначително Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Благодарение на постоянното внимание от ваша страна, много бързо се търкулна времето в болницата. Ама то и болницата много  приятно била да си лежи човек. Някой е направил преврат и само някакви млади доктори се грижат за загорели бременни. Mr. Green И д-р Гагова, но тя е пич.

Сега да наваксам изтърваното.
Първо да честитя рождения ден на Frej!  bouquet
Месечките та малката беличка Денис, на Ванко и на по-голямата беличка Невена!  Heart Eyes
Пу-пу, Митачето изглежда много добре си дърпа с килцата.  Heart Eyes
На двете красиви мацки Бела и Лора да им минават бързо носотечките, че купон щяло да има чух аз, докато бях в махалата Шейновска. Тракане на миксери и бъркалки се разнасяше отнякъде.  Laughing
На Шерчето поздравления за новата работа. Да ти е приятно след първоначалния шок там, Шерче!
Светле, та ти кой каза, че ще дезинфектираш с Цитросепта? Щото аз моята дезинфекция с него засега я спирамWink
К`во още, к`во още? А да - много си ви любя, тача и милея.  Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 14:20 от рони

Общи условия

Активация на акаунт