Отговори
# 270
Честит рожден ден на малката Бела!
Нека бъде много здрава и щастлива!

Светле, честит рождан ден и на теб!

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 09:15 от ˙·٠ pretty٠·˙

# 271
Честит първи рожден ден на Бела.Да е жива и здрава,весела и винаги засмяна.Да носи много радост на мама и тати. newsm59
Ники,честит празник  :
  bouquet

Светле,честит рожден ден.Да си жива и здрава.Пожелавам ти от сърце много приятни изненади,красиви моменти и споделено щастие  Наздраве!  bouquet  bouquet  bouquet

# 272
Светле, честит рожден ден.Нека всички твои желания,бъдат мои пожелания  bouquet Честит рожден ден и на малката Бела,да е жива и здрава да радва мама и тати newsm59 nbirthday newsm38

# 273
ииииии, пак станало 12-ти март.  Party Party Party
Честит първи рожден ден, Беллисима Белослава! Нека здравето, щастието и късметът бъдат щедри към теб, както са щедри и усмивките ти! Бъди все така благословена и обичана от тези прекрасни хора, които си избрала да бъдат твоите мама, татко, дядо и баби!
Честит празник, Никче! Зарежи всичко останало днес и купонясвай заедно с прекрасното си момиченце!

Светле, честит рожден ден и на теб! Щастието, с което се запозна за втори път преди почти 6 месеца, вече да бъде твое неразделна част от живота ти! Твоите трима мъже да те правят много горда и обичана жена, пък и свекърва след някоя и друга година!  
Извинявай, че са объркали датата.

# 274
  • Стара Загора
 Heart Eyes Честит рожден ден на хубавица Бела, на мама и и на тати и Heart Eyes Да е палава и здрава Heart Eyes
Светле Hug честито ти одъртяване душко Mr. Green Heart Eyes Да си все така щастлива с тримата си мъже...да те обгрижват 24-часа в седмицата и никога да не се наситите Heart Eyes

Ронке добре дошла ъгейн Heart Eyes Цунки на госпойцита Heart Eyes
Някой ме пита за детската градина /забравих простете Blush/ В Стара Загора построиха /този месец я зъвършиха/ военна градина /страшно звучи знам Mr. Green/ Но е чисто нова и страхотна...намира се в Аязмото /това е парк в нашия град/с огромен двор за игра на децата, чисто нови играчки в двора. Бюджета се отпуска от военните не са към общината. Имат и доста други облаги който нас не ни засягат но е замислена добре. Има много семейства, който и двамата родители са военни а хората не са от СТ-З...е та по време на учения или вдигане по тревога децата се водят в градината и тя веднага става целоседмична /жените отговарящи за децата ще са на работа на смени 24ч. в денонощието/ и разни други. Разбира се е само за военни и ние нали имаме сержант та.. Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 09:17 от Хера

# 275
Светълче, ЧРД, мила моя. Нека всички лошотии в живота ти бъдат заменени от прекрасни мигове с твоите любими мъже. Бъди здрава и безкрайно щастлива. Весел празник

Честит рожден ден и на Бела. Да расте здравичка и палава, че до сега много жали мама и тате  Mr. Green. Ники-та, честит празник

ООО, Рончо, хелоу. Погали тумбачето и му предай да си стои мирно още малко  Heart Eyes.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 22:49 от Vesela- az

# 276
                                  Честит Рожден Ден на хубавицата ни Бела !
                                        Да расте здрава и много щастлива !

Честит празник и на теб Ники-тя е твоята гордост! Heart Eyes

Честит Рожден Ден , Светле! Много любов  и щастие!

И аз да Ви почерпя. Днес моята сестричка има Рожден ден.За нейно здраве:

# 277
  • Sofia
Светле, Честит Рожден Ден, мила!  Heart Eyes  Party   bouquet   Бъди жива и здрава! Желая ти безброй причини за широоооки усмивки на лицето ти!!!  Praynig

Бела, Честит Първи Рожден Ден! На гордите мама и тати - весело празнуване! А на хубавицата - да расте здрава, красива, добра, обичана и много щастлива!!!

Рени805, жива и здрава да ти е систърката  Hug   bouquet  Flutter

# 278
ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН на ПРЕКРАСНИЦАТА БЕЛА!
Нека бъде все така усмихнато дете, да постига всичко с лекота и да озарява дните на мама и тате![/size][/color]
За мама Ники

Светълче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Нека тримата повелители на сърцето ти изпълват дните ти със светлина и радост!
Да си винаги обичана, уважавана и ухажвана жена, съпруга и майка! Нека зло да ви забрави!
Малко да се поглезиш  Hug

# 279
  • на дъното
Ех колко много празници днес.Честит Рожден Ден на вече голямата Бела!Да бъди много здрава и щастлива.Ники Hug  bouquet
Светле желая ти много любов,здраве и щастие мило другарче Hug Heart Eyes
Рени Честита ви рожденичка и на нея желая много здраве и късмет Hug

# 280
Честит първи рожден ден на красавицата Бела! Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!!!

Честит рожден ден Светле! Много любов и топлина ти желая!

# 281
Честито на всички които съм изпуснала. Hug
Нефертити, браво на малкия Шоши.Да папа и да расте.Вие само на кърма ли сте?
Момичета моята злоядка май ще я почвам със сокове от другата седмица, Tired защото като и давах ентерола с млякото така сладко го изяждаше, че си мисля че ако почна сокчета и ги смесвам с мляко ще хапва малко повече.Даже с каша или пюрета ще почвам като навърши 5 месеца (много ми се искаше да е на 6) ама като не ми яде а не пие достатъчно вода...поне сокчета да пие, защото хемоглобина и е 142 и май е от леко обезодняване, по думите на док. Confused Иначе се кефи на лъичката, въпреки че до сега само гадости (лекарства и пр.) сме давали с нея. Laughing
П.С. Малеее, ама аз съм много зле...сега тръгнах да публикувам и видях че не съм прочела една страница (може и повече да са). ooooh!
Честит рожден ден на Светла.
Честит първи и много важен рожден ден на Белка хубавелка. Hug
Рени честит рожден ден на сестра ти.Сигурна съм че е много важен ден за теб, защото и аз имам сестра и много си я обичам и знам че по добър приятел от нея няма на този свят. Hug  bouquet
Ако съм изпуснала някой съжаявам - отивам да видя дали не са повече страници. Whistling
Ето за всички празнуващи:

И специално за Бела.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 13:20 от ladybebi

# 282

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ! От сърце пожелавам много здраве, много щастие, много обич и много усмивки! И много подаръци!

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 20:22 от Inche_L

# 283
Ренка да ти е жива и здрава сестричката.Всичко най-хубаво й желая.

# 284

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН БЕЛОСЛАВА

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СВЕТЛЕ

Общи условия

Активация на акаунт