Отговори
# 285

РЕНКА ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА СЕСТРИЧКАТА

# 286
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СВЕТЛЕ!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
И разбира се на всички други-да сте живи здрави весели!!Да не изпусна някой празнуващ ooooh!

# 287
Честит рожден ден, Бела! Бъди здрава, много усмихната и жизнерадостна!
Честит празник на мама и тати! Много щастливи мигове с вашата прекрасна дъщеричка!
и скоро да й подарите братче
Wink

Светле, честит празник и на теб!
Пожелавам ти да бъдеш здрава и много обичана от твоите трима мъже!

Рени, честит празник на твоята сестричка!

# 288
Честит първи рожден ден на малката Бела, да расте здрава и жизнерадостна

Светле, честит рожден ден бъди здрава, обичана и мноого много щастлива
Рени да ти е жива и здрава и твоята рожденничка

# 289
  • Варна
Честит първи рожден ден на Бела! Да расте здрава, красива и умна и винаги да носи щастие на хората около себе си  Heart Eyes

Светле, виртуален поздрав и за теб  Hug

Рени и за твоята сестричка  Heart Eyes

# 290
Честит рожден ден на сладката Бела! Здрава, безгрижна и все така лъчезарна да расте    Heart Eyes Честит празник на Никитата   bouquet

Светле, честит рожден ден! Бъди здрава, много усмихната, обичана и все така добра и отзивчива  Hug Весел празник   bouquet

# 291
Ники, още веднъж ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА БЕЛА. Нека раста все така здрава и лъчезарна.

Извинявам се още веднъж, че днес така набързо и по никое време. Но времето става все по-хубаво и ще се радвам на някоя и друга разходка в парка с вас.

Светле, честит рожден ден и на теб. Желая ти много здраве и послушни мъже.

# 292
Много ви благодаря, милинки!  Hug Трогнахте ме! Благодаря за поздравите тук, за съобщенията и обажданията!  Heart Eyes Благодаря, че ме развълнувахте така!  Hug

И малко закъсняла почерпка, ама както повечето от вас разбраха - малчо не ми е добре и сме все на ръце последните 24 часа, та не стигнах изобщо до тук:

И тук - Честит Първи Рожден Ден на прекрасница Бела! Да е слънчево и усмихнато детството ти, както ти самата, принцесо! Ники и Ники, честит ви празник! Бъдете живи и здрави, за да можете да тичате и угаждате на малката красавица! Че и на зет някой ден!  Mr. Green

Рени, да е жива и здрава и твоята сестричка!    bouquet  bouquet  bouquet

П.С. Рони  искам картичка със същия  мъж - без престилката обаче.  Embarassed

# 293
 Здравейте, мили мои!

Много ви благодаря за хубавите пожелания за моето пораснало момиченце! На ранина си поплаках, докато ви четях пожеланията. Благодаря ви, че ви има, защото и вие ми дадохте сили да се боря, за да я имам! Много ви обичам, нали си знаете!
 Купона мина много весело. Напълниха ми душата тия дребосъчета:) Нагушках бебоци на поразия:) Жалко, че една част от поканените не дойдоха, липсваха ми Heart Eyes те си знаят кои са

А сега Бела черпи с торта:) Да ви е сладко:) Снимки след малко, че качих абсолютно всичко и отивам да трия- по- късно ще пусна линк:)

Светле, Heart Eyes

# 294
Честит Първи Рожден Ден на прекрасната Белослава!

Честит Рожден Ден, Светленце!

Честит празник и на сестричката на Рени!

# 295
И аз Ви благодаря за пожеланията към мойта сестра. Тя живее на 300км от мен  и да Ви кажа честно ми липсва, въпреки че като малки постоянно се карахме, че и биехме .Обаче вярна си е тази приказка че:,, Кръвта вода не става ''Hug

# 296
 Отказвам се да трия. Отнемало много време:((( Пускам линк отново с голямо количество снимки, колкото ви се гледа-толкова...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352328&pid=11028351

# 297
Добро утро,
Ники,Бела е направо страхотна много да я нацелуваш,а вие  греете от щастие Heart Eyes HugПожелавам ви да сте все така щастливи.
Тортата е чудесна,а това произведение на кулинарията в тавата какво е?Направо онемях като го видях.

Светле бързо да оздравявате мила- Hug Heart Eyes
Лек ден на всички

# 298
Ники,голям купон е бил с всички малки дребосъчета,щъкащи наоколо.
А Бела е неотразима с този тоалет.Много хубави снимки Hug

Светле,бързо да оздравява малчо. Hug

# 299
Ники,не мога да повярвам Бела колко е пораснала и каква хубавица е.Много ви се радвам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт