Отговори
# 300
Ники, голям купон е било у вас. Много сладки дечица. А тебе вече те признавам. Страшна кулинарка Heart Eyes.

# 301
Пу-пу, голяма следурка е Бела  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet!!

Момичета аз ей сега се върнах от болницата и ми казаха, че от обилното кървене тази седмица , съм била изчистила всичко и не се налага да ме кюретират.... Confused #Crazy ..... Направо незнам какво да си мисля.... Това го видяха на УЗ.. Мислите ли че е възможно???!!!!  Shocked Никакви лекарства не ми изписаха... абе нищо........... Няма при кой друг лекар да отида, всички са такива тук  ooooh! ooooh! ooooh!

# 302
  • София, "Младост 3"
възможно е
и е често практикуван начин в чужбина - напр Англия - една майка я държаха седмица или две с изгубено вече бебче да чакат организма сам да се изчисти...може би са прави...не знам...
вероятно за бързо възстановяване  цел по-бърза възможност пак да се пробва за бебе - естествения начин е най-добрия

# 303
Nadej, съжалявам, че ти се налага да минаваш през всичко това. Прегръщам те и вярвам, че следващия път всичко ще е наред. Твоят случай повтаря дословно моя. Мен ме чакаха около 2 седмици, така и не прокървих.

Ако имаш още кървене, можеш да пробваш да отидеш до спешен център/бърза помощ - няма да те върнат, може би ще чакаш доста (7-8 часа), но ще те прегледат. Ако трябва малко позасили нещата - по-обилно кървене, болки...измисли нещо. Силно съм против да се лъже за подобни работи, но тук това е единствения начин да ти обърнат внимание в рамките на деня. Системата е направена изключително тъпо - безплатно е, но поне 10 пъти досега ми се е искало да си платя, но да получо второ мнение или поне да ми обърнат по-бързо внимание.

Ти в коя китна държава пребиваваш?

Ники, снимките, рожденичката, лакомствата и купона са прелестни!

# 304
nadej  Hug Hug Hug Пожелавам ти бързо възстановяване

Лилибон май не е писала от доста време, липсва ми

# 305
Най-накрая намирам време да ви кажа, че си имам хриястиянче. На който му се гледа - заповядайте http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352670&pid=11042159  Hug.

# 306
Най-накрая намирам време да ви кажа, че си имам хриястиянче. На който му се гледа - заповядайте http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352670&pid=11042159  Hug.
Весе , да ти е живо и здраво християнчето
п.п Светле как сте

# 307
Весе, доста сълзички  е пролял малкият християнин Бобчо,милия. Да е жив и здрав !Нека Бог го пази и закриля !

# 308
Ники,страхотен бебешки купон сте заформили,жалко че ние го проспахме.Относно кулинарните ти способности,няма да коментирам  Peace.Сега ако кажеш,че и тортата ти си я правила,направо ще ме разбиеш.
Ние тази нощ пак не спахме,направо вече ще превъртя.Събужда се със страшен рев и викове "ам".Вече започвам да си мисля,че не му стига яденето и тази вечер му дадох и от нашето ядене освен кухнята,дано да съм права и да се успокои,защото вече съм  #Crazy
Весе,да ви е живо и здраво християнчето.Поплакал е добре,излезли са му дяволчетата и вече трябва да е кротко и послушно дете  WinkГолям сладур е   Heart Eyes
Светле,Рони как сте?

# 309
                                              Расти и порасти датенце хубаво,
                                                 в щастливо детство ти играй
                                                 и нека звездата на живота ясна
                                                   блести над теб прекрасна !

Весе,да ви е жив и здрав Бобчо-тропчо newsm51 Two Hearts

Benii сигурно наистина е гладен малчо.Той пие ли мляко вечер?Може би ако му даваш да пие няма да е така и ще е по-спокоен.Хриси и до днес пие кисело мляко с мед и всичко е ОК

# 310
  • София
Весе,да ти е живо и здраво християнчето!
Къде го кръстихте и доволна ли си от ритуала?

Бени и Жори се буди така вече няколко вечери и реве и се върти по 1 час не заспива и после става в 7-7.30 и аз едва гледам.При нас си мисля,че е от зъби,а не от глад,ма знам ли.

# 311
Весенце, Емо, честито ви християнче! Да бъде закриляно и направлявано от всички светци.   bouquet
Вие с Емо май си имате един много постоянен фен, който много обича да ви държи на една ръка разстояние (най-много).  Hug
Черквата изглежда нова и съвременна.
Ники, Ники, Ники,  Naughty.  Ти си безмилостна жена. Бива ли да си толкова добра на толкова много фронтове?  Crossing Arms
Бени, той Марти вече е голям мъж. Полага му се голяма порция.  Heart Eyes

# 312
  • София
Светленце, честита половин годинка на малък сладък мечо.Да го нагушиш и нацелуваш от нас.  Heart Eyes
Аз нямам време кога да седна да чета и да пиша, но сега за малко седнах на комп, да се разсея.
Лора е по-добре, но още е със запушено носле. Дадоха ни рецепта за капки, които ни ги направиха, и започва
да киха от тях и да се чисти от сополи, дано скоро да мине. И да се похвалим с пробило зъбче и ние, голям кеф е за всички.
При мен има тъжни новини, но ще пиша в друга тема, като имам време.

# 313
Ники, много хубави снимки, от вчера сутринта ги разглеждам на порции  Grinning Всички малчовци са страхотни. Рожденичката е разкош  Heart Eyes А ти просто сияеш, много си хубава  Hug
Веси, честито ви християнче  Hug Също сте много хубави, ти особено. Много си отслабнала, браво  Wink
Бени, и ние сме така тая седмица. Може да е гладно детето, а може просто по тоя начин да търси внимание, защото нещо го притеснява. Но не може да си каже...
За да ми е готино разбира се, не може да е само напрежението покрай новата  работа, по закона на мърфи, програмата трябва да е пълна  Crazy Може пък от пълнолунието да е  Rolling Eyes Макар че при нас е от това, че Вики страда, че се виждаме по за кратко. Седмицата беше кошмарна, адски съм уморена от напрежение. Вчера поне Вики е спала в яслата и малко се успокоих че все пак има шанс да почне пак да спи там, че иначе е толкова крива следобяд. Рано ляга и не можем въобще да сме заедно...
Светле, бързо да се опрявате.  Hug Аман от болести  Tired
При мен има тъжни новини, но ще пиша в друга тема, като имам време.
Това звучи притеснително. Дано сте добре  Praynig  Hug
Няма да се проверявам, защото набързо написах всичко, Вики ме дърпа, току що се прибрах от работа.... И ям на компютъра и въобще.... не е за разправяне  Tired

# 314
Привет. Благодаря за честитките  Laughing.
Да ви отговоря на въпросите. Зори, кръстихме го в "Св. Мина" - Емо много държеше да е там. Дали съм доволна от ритуала - в интерес на истината от ревящ Бобо не разбрах много. Иначе кръщенетата са общи и само събота и неделя. Попа чете общите неща на всички, а конкретните на всеки по отделно. Помещението за кръщенета е отделено, чистичко, топло и приятно. Записването става предварително - ние се записахме около месец по-рано, но по принцип е по-малко изискването. Ако те интересува още нещо питай  Hug.
Рончо, ние тоз фен си го имаме след Нова година, но напоследък е някакъв ужас. Баща си признава само в краен случай, иначе е нон стоп рев "Маааааааааааааааам", ама истеричен рев. В общи линии от рождения му ден сме на тоя хал и се надявам вече да отмине, защото почвам да изнемогвам. Та след всичкия тоя рев хич не са го напуснали дяволчетата  Crazy.

Бени, да му намериш цаката на Марти  Heart Eyes.

Шерче
, и вие бързо да се нагодите към новия режим  Hug.

NadejHug.

РиткоHug Hug Hug.

Общи условия

Активация на акаунт