Отговори
# 315
Ники, ето това ме просълзи:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352328&pid=11028460
много мило ми стана. Пък на този пусти крокодил откога съм му хвърлила око ако знаеш. Айде де спретнеш по един и за рожденните дни на моите деца.  Grinning Справила си се страхотно.  Peace Ама там има много мами, които не познавам.  newsm78

Весенце, честито ви християнче!   bouquet Бог да го закриля и пази в пътя му! А коя е кръстницата - много симпатична и мила изглежда! И още нещо - накрая сте сложили едни предмети на масата Бобчо да си избира. Защо? Нали така се прави при прощъпулник.  Peace

Берни, ох има такива моменти, дето на човек като му се заредят разни неприятности и има чувството, че цялата вселена едва ли не е е срещу него.  Confused Айде вече да нямате никакви тревоги. И да си хапва прилично човека,че да се не буди гладен.  Grinning Възможно е Шер да е права впрочем- това да е просто начин да поиска още внимание от мама.

Ритко, и от мен едно голямо гуш.  Hug А също и за майчето ти - днес забравих да ти кажа. Hug

Шерче, в началото е най-трудно, милинка. Просто си иска време за климатизация. Това е все пак голяма промяна. За всички. Спомням си как беше, когато аз започнах работа след майчинството си с Вики. Имаше дни,в които смятах, че аз никога няма да успея да се вместя във времето с нито една от задачите и задълженията ми. С времето някакси се наредиха нещата. И аз свикнах, и Вики също. Гушам ви с Вики ! Hug

Nadej, съжалявам за случващото се. А така се надявах на друг развой. И да, възможно е сама да се изчистиш при така ранна бременност. Надето е права - в много държави процедират така.

Видях,че сет питали за Лилибончето. Добре е!  Peace

А при нас нещата вървят към оправяне, ама бавничко. Обаче малчо е със съвсем паднал глас - не знам дали от рев, или от кашлицата.  newsm78 И сега цвърчи като мишле. Много рядко кашля, няма Т, но има още малко сополки, които обаче не му пречат да суче и да спинка. Слава Богу леко минава засега. Praynig

И аз няма да проверявам за грешки - простете, ама ми се е насъбрало недоспиване, а чак сега сколасах да седна тук.  ooooh!

Рони, да си чакам ли аз голото мъж или не? Mr. Green

# 316
 Светле, ми той крокото се прави много бързо и лесно- аз седнах да го правя след 11ч, а го извадих от фурната когато Аничка си тръгваше... междувременно доста други неша свърших. Понякога и аз се чудя колко много неща върша и как успявам. СЛава богу успявам да влеза в крачка, в началото като се роди Бела, организираността ми тотално беше изчезнала...и ми беше много криво.

Има много мами, които не познаваш...щото повечето от тези, които познаваш, не дойдоха Rolling Eyes

Днес бяхме на един рд на наборче-съфорумче в един клуб. Беше много хубаво:) Бела хубаво си поигра,изобщо не разбрах как минаха 2 часа. По едно време един малък сладък господин с къдрави коси на 1г7месеца я награби и така силно я прегърна, че двамата с Николай едвам успяхме да си извадим детето от прегръдката му...колко рев падна... И около едното ушенце беше мокра- целувал ли я беше, хапал ли...не разбрах... Отсега се почна Mr. Green

# 317
  • София
Честит рожден ден ,  _MEGI_ !Да си здрава и много щастлива!

Ритка,много съжалявам мила! Sad Hug

# 318
  • Варна
_MEGI_ Честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива с твоето момиченце!

Ники снимките от рождения ден са много хубави  Heart Eyes. Тортата е уникална. А на няколко снимки те видях с две бебета в ръце - отива ти  Heart Eyes

# 319
  • София
Здравейте момичета!

пиша, защото случайно мернах, че pinit има дъщеричка Анна Мария, родена на 9 март  Wink

доколкото помня тя пишеше тук.
Да и е жива и здрава щерката!   bouquet

# 320
nana77, благодаря за хубавата вест!   bouquet
Добре дошла на дъщеричката на Пинит! Бъди жива, здрава и щастлива, Анна Мария!  newsm32 
За другото ще се погрижат мама и тате. 
Поздравления, Пинит! Честита радост!  Flowers Bouquet

Меги, честит рожден ден! Здраве и много смях у дома да чуваш!   newsm51

Ритко, гуш. И на твоето майче също.  Hug Hug Hug

# 321
Честит рожден ден на Меги! Бъди здрава и щастлива!

Добре дошла на малката Анна-Мария! Бъди най-голямата радост и гордост за мама и тате!

Благодарение на Зори си имаме хубаво клипче от рождения ден:))
http://kikiniki.multiply.com/video/item/29/Happy_1st_BirthdayBella

/снощи се точи през скайпа повече от 4 часа Shocked/

# 322
                                    Честит Рожден Ден, Меги!
                             От здраве и щастие да не се отървеш!

Честита рожба и на Пинит !
              Пожелавам на малката кукла много здраве и щастливо детство!

# 323
На Меги, честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet

Честито бебче на Пинит   bouquet   bouquet   bouquet! Да расте живо и здраво!!  Heart Eyes

Милички, благодаря ви , че ме успокоихте  Hug  bouquet  bouquet. Аз наистина незнаех че и така е възможно..... май наистина се учим докато сме живи.... Аз се чувставм все по-добре и се надявам бързо да се възстановя. След две седмици съм на преглед. Съжалявам само че немога да започна изследвания веднага, а чак като се приберем в Бг което ще е около края на май месец  ooooh! Tired Тук им нямам особено доверие и предпочитам бг-специалистите.

Усмихната неделя на всички  Hug Heart Eyes

# 324
Добър ден и от нас

ЧРД на Меги newsm51 txtloves

Честито бебе на Пинит,да бъде много здраво и весело детенце Heart Eyes

Ритко,много съжалявам Hug Cry

Весе моя Хриси е същият,само баща си признава,сигурно сме им писнали на децата.По цял ден с нас Mr. Green Crazy

Светле радвам се,че вървите към подобряване newsm10 Two Hearts

Ники ми тя е такава сладурка таз Бела как да не я мачкат децата HugА двете на клипчето сте просто разкошни.Много миличко  love001

Зори как е малкия бонбон Жорко-да го нацелуваш.А и да те похваля,много хубаво клипче smile3501

nadej радвам се,че се чувстваш по-добре вече. Hug Heart Eyes fingerscrossedза прегледа

Ние днес бяхме на разходка в парка,беше много приятно.Има и снимки,но по-късно ще ги пусна(ако ви се гледа)
Хриси вече няма търпение да дойде рожденият му ден,за да станел на 5год. Mr. Green Crazy
Гуш на всички

# 325
  • Пловдив
Благодаря ви за пожеланията момичета Hug
Още нямаме нет в новото жилище и много ми липсвате.Дано скоро уредим въпроса и ще се вкл/чваме по често.Сега отивам да ви изчета.

# 326
Рони, Верка Hug Hug имаш много стиснати пръсти и от наща  fingerscrossed fingerscrossedкъща
Вярваме че всичко ще е наред! Hug Hug

# 327
Ритко, Hug и много сили на майчето ти.
Весе,като четох за Бобо как изтерично грещи като му изчезнеш от погледа,все едно за Марти ми говориш.Няма такава лепка,просто е ужасен.Все по мен ходи и нарежда,даже като влизам в тоалетната имам пълно обслужване.Влиза след мен,затваря вратата и започва да къса тоалетна хартия и да ми я подава,след това ми пуска водата и си пляска и вика браво  Mr. Green
На този крокодил на Ники и аз съм му хвърлила око,ама кога ли ще го направя,като за нищо не остава време.За чистенето вече си имам помощник,ходи след мен докато пускам прахосмукачка с един парцал и бърше прах,надявам се скоро да започне и да готви и обещавам да не се оплаквам вече  Laughing
Шерче,дано скоро да влезеш в час на новата работа и Вики по-лесно да преодолее раздялата ви.На мен не ми се мисли какво ще правим като дойде тоя момент  ooooh!
Меги,честит рожден ден.Много здраве и щастие ти желая    bouquet
Добре дошла на Ана-Мария.Да расте здравичка и умна за радост на мама и тате    bouquet

# 328
Честит рожден ден на Меги с малко закъснение. Бъди здрава и щастлива   bouquet

Честита дъщеричка на Пинит   bouquet. Нека расте здрава и безгрижна

Светленце, съвсем си права. Последните няколко снимки са от прощъпулника. Попретупахме го набързо, защото Бобо беше страшно кисел. В крайна сметка се хвана за паричка, отверка, химикал и макара с игла  Crazy.

Весе,като четох за Бобо как изтерично грещи като му изчезнеш от погледа,все едно за Марти ми говориш.Няма такава лепка,просто е ужасен.Все по мен ходи и нарежда,даже като влизам в тоалетната имам пълно обслужване.Влиза след мен,затваря вратата и започва да къса тоалетна хартия и да ми я подава,след това ми пуска водата и си пляска и вика браво  Mr. Green
е смях се с глас  Joy. Засега сме на половината на този сценарий, дано да не го допълним, защото ще се гръмна  Mr. Green.

# 329
  • на дъното
Честито бебе на Пинит!Честит Рожден Ден, Меги!на патерички
Benii Laughing чак ми се прииска да сме и ние вече големи Joy
Честита месечинка на малката Деница!Лили   bouquet Hug

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 12:54 от silviayo

Общи условия

Активация на акаунт