http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352328&pid=11028460
много мило ми стана. Пък на този пусти крокодил откога съм му хвърлила око ако знаеш. Айде де спретнеш по един и за рожденните дни на моите деца.
Справила си се страхотно.
Ама там има много мами, които не познавам. 
Весенце, честито ви християнче!
Бог да го закриля и пази в пътя му! А коя е кръстницата - много симпатична и мила изглежда! И още нещо - накрая сте сложили едни предмети на масата Бобчо да си избира. Защо? Нали така се прави при прощъпулник. 
Берни, ох има такива моменти, дето на човек като му се заредят разни неприятности и има чувството, че цялата вселена едва ли не е е срещу него.
Възможно е Шер да е права впрочем- това да е просто начин да поиска още внимание от мама.Ритко, и от мен едно голямо гуш.
А също и за майчето ти - днес забравих да ти кажа.
Шерче, в началото е най-трудно, милинка. Просто си иска време за климатизация. Това е все пак голяма промяна. За всички. Спомням си как беше, когато аз започнах работа след майчинството си с Вики. Имаше дни,в които смятах, че аз никога няма да успея да се вместя във времето с нито една от задачите и задълженията ми. С времето някакси се наредиха нещата. И аз свикнах, и Вики също. Гушам ви с Вики !

Nadej, съжалявам за случващото се. А така се надявах на друг развой. И да, възможно е сама да се изчистиш при така ранна бременност. Надето е права - в много държави процедират така.
Видях,че сет питали за Лилибончето. Добре е!

А при нас нещата вървят към оправяне, ама бавничко. Обаче малчо е със съвсем паднал глас - не знам дали от рев, или от кашлицата.
И сега цвърчи като мишле. Много рядко кашля, няма Т, но има още малко сополки, които обаче не му пречат да суче и да спинка. Слава Богу леко минава засега. 
И аз няма да проверявам за грешки - простете, ама ми се е насъбрало недоспиване, а чак сега сколасах да седна тук.

Рони, да си чакам ли аз голото мъж или не?
. Тортата е уникална. А на няколко снимки те видях с две бебета в ръце - отива ти

Тук им нямам особено доверие и предпочитам бг-специалистите. 

за прегледа
. Засега сме на половината на този сценарий, дано да не го допълним, защото ще се гръмна