Отговори
# 330
Честита месечинка на Деничка.
Лили Hug  love001

Да ви кажа нещо съм се притеснила тези дни.На Хриси вече два пъти му тече нощно време кръв от нослето.Страх ме е ако не усети,че му тече и не се събуди,както беше до сега,да не се задуши или задави от собствената си кръв.Ох какво да правя незнам.Той спи сам в стаята,а ние сме в хола-при нас ли да го взимам,какво да правя............ newsm78.Само се моля да не се случва често,както е било при мен като малка.
Хубав ден на всички

# 331
Той спи сам в стаята,а ние сме в хола-при нас ли да го взимам,какво да правя............

аз така бих направила  Peace

# 332
Здравейте,

Много сте изписали - ама аз съм си виновна.

РиткеHug Hug Hug Hug   Честито зъбче на Лора - все здрави и бели да ги нареди. И да ходи при Ники само на профилактични прегледи Simple Smile

Светле, радвам се, че се оправяте. Идва пролет, дано болестите си заминат и дано алергиите на Вики минат по-спокойно.
Шер, без екшън не може - няма да ни е интересно. Пък и няма угодия. Вкъщи вече става скучно, пък и дечковците си искат своя компания. А пък на работа ни липсват децата. Мен малко ме е срам да си призная, ама хич не се сещам за тях през деня. Някак си съм решила, че са в добри ръце и така. А пък вечер се дърпат как да си ме разделят (освен ако Jetix не е пуснат).

Исеписе, не знам какво да ти кажа за дечко. Следващия път като му шурне кръвта виж за колко време спира само от промяната позата на главата. Ако е доста - тогава ще е екшън, но ако не е много - няма как да се задави. А по принцип няма и как да разбере, че му тече кръв. Пък и ако ти спиш непробудно като мен, това че ти е в стаята не е никакво успокоение.  Уф, хич не те успокоих. Какво казват докторите. Мен едно време не са ме водили, въпреки че до пубертета редовно си ми течеше кръв от носа. Беше ми писнало и от обяснението "слаби капиляри". После като забременях като се почна пак и много се притесних - но вече се оказа, че е от високо кръвно.

Весе, честито ти християнче.

Рони, теб май няма да те видя с корем. Ама здраве да е. После се ще гледам госпожицата.

Бени, е за такова нещо още не бях чувала. Моя го издебвам да е улисан в нещо и се шмугвам във WC-то. После най-много да седи на вратата и да тропа. Но никога не е късно.

Забравих какво още щях да пиша. Може би пак довечера.

# 333
Здравейте милинки
Ани не съм го водила на лекар,защото предполагам,че наистина се касае за слаби капиляри.А относно позата на главичката-в един вестник четох,че като протече кръв се слагат тампони и главата се навежда надолу точно,за да не се задави човек.Оф абе дано не се случва често,защото гледката на омазано в кръв дете е направо кошмарна #Crazy ooooh!.Първия път,докато разбера от къде тече тая кръв щях да откача.

Hug на всички и хубав ден

# 334
Мацки,стиснете и на мен по едни палци,утре съм на изследвания и контрола,дано хормоните ми са решили вече да влизат в норма,че много ме ядосват.
 Hug Hug Hugна всички.

# 335
Мерри,стискам силно fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 336
  • Бургас
Здравейте!
Хич не мога да се завъртя да пиша във форума, все едно от децата нещо ще иска  Crazy
Иначе ние сме добре, Ники расте с пълна сила, ей го на - днес завъртял 2 месеца  Wink На килограми е колкото кака му на 6 -7 месеца  Shocked Не , че е толкова дебел, ама тя си е слабушка /за справка - 6 кг. на 7 мес./ Доживях да чистя гънчици и да стискам дебели крачета  bowuu
Ето го и него
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264547&pid=11104745

мерри - имаш и от мен стиснати палци  newsm10
isepise - много е стресиращо така, наистина , дано да не се случва често  Peace Като си спомня какъв стрес беше, когато Мими си беше сцепила устничката и цялата в кръв...Докато разбера, че няма счупено зъбче, голям ужас  Confused
Лек ден   bouquet

# 337
Алинка много сте хубави  Hug Hug Hug малкия много прилича на кака си
Хайде като се постопли времето да се видим
Мери  чакаме да се похвалиш с хубави резултати

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 12:36 от Nefertity

# 338
Ле-ле колко рожденици съм изпуснала, да са живи и здрави и само усмивки от тук нататък, и лошото да ги забрави  bouquet  bouquet  bouquet
Мерри, имаш и от мен силно стиснати палци, дано всичко да е в реда на нещата и само добри резултати. Hug
Алина, голям сладур този шошав Ники пу-пу.
Светле, хайде да се оправяте вече и повече болести да не ви спохождат.
Който съм забравила да ме прощава, на всички Hug Hug Hug

# 339
мерри  newsm17 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Алинка как ти завиждам благородно на пухкавите крачета и гънчици Heart Eyes
Голям сладур си имате,само за папане и мачкане Mr. Green

Красунка Hug Heart Eyes

# 340
Meрри, стискам палци силно и аз и скоро две чертички червени

# 341
Mери и от мен стиснати палци,мила, дано всичко е перфектно с хормоните  newsm10 fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 342
ДжулHug Hug Hug. Да ми пазиш зетката от навъртащите се около него девойки.  Heart Eyes
Алина, честита втора месечка на Ники.  bouquet Аз проплакнах малко око и с прекрасната кака Мария.  Heart Eyes
Аничка, крайно време беше да понапишеш нещо по-дълго.  Hug
Исе, този носотеч да не би да е от някое ново откритие на Хриси? Да открил мястото с тайни залежи и да си ги копае? Ако не е от това, питай лекар на какво се дължи. Засега си го събери при вас за през нощта, но ако е от т.нар. слаби капиляри (каквото и да означава), спането ви в една стая няма да бъде решение.  Hug
Мерри, стис палци да са се укротили хормоните. Щото ти си знаеш, че иначе взаимно можете да си се ядосвате, ако единия от вас не отстъпи.  Hug

Вчера пробвах и от другите фигурки, живеещи върху торта. Много вкусни бяха. Кой е следващият, който ще се погрижи за непресъхващия ми апетит?   Grinning

# 343
 Мерри, стискам палци и чакам да чуя хубави новини от теб Heart Eyes
 Алинка, да намачкаш малко гънчици и зза мен:)

Къде се изгубихте всички? Я бързо на отчет тук Hug Hug Hug
 Да се отчета от днешната консултация- на годинка Белушка е 8,500 и 76см:) +400грама за последния месец. Като не качваше когато трябва, сега си наваксва Mr. Green

Аз вече почивам от купони и събирам снимки от хорските апарати и пълня албумчето в подписа ми- с последните снимки днес станаха 300:))

Оттук почват снимките от втория купон:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352328&pid=11082619

А ей тези са правени с по-хубав апарат:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352328&pid=11116237

Който си няма работа да гледа...много съм досадна Mr. Green

Рени, губиш ми се!
 Ритко,как е Лора? Ти как си?
 Берни, Марти голям чистник. Да беше го довела да почисти и нашата къща:)) Има мноо' матр'ял Mr. Green
 nadej, съжалявам за това, което преживяваш...дай боже следващия път всичко да е наред...стига мъка Praynig
 Красуна, много се радвам да те видя отново в кореместата тема и пишеща с ведро настроение!  Hug Hug Hug Стискам палци за леко добременяване и едно хубаво здраво бебе на финала!

# 344
Ники,нямаш грижи,ще ти го доведа да изчисти и у вас,само да си знаеш,че след като изчисти е по-зле от преди това  Mr. Green С едната ръка бърше масата ,с другата маже отгоре  Laughing
Аз отивам да гледам снимки

Общи условия

Активация на акаунт