Отговори
# 345
Здравейте момичета,
нещо май верно се поизгубихте,никакви ви няма Naughty Naughty Naughty
Снощи у дома беше голям екшън с главен герой Християн.От 3 биберона се оказа,че нито една не е читава и трите скъсани(е как няма да са,като има всички зъби Mr. Green),че като ревна тва ми ти дете,че като почна да нарежда:
Какво ше пава сега ooooh!
Мамо коя да лапна #Crazy
Ама нарежда и реве ви казвам направо...... #Crazy Crazyта да видите как се тича в 22ч.до денонощната аптека за биба и то не каква да е ами Авент от 0-3м. Joy Joy Joy,щото други не признава.Абе направо цирк........... Whistling Whistling Whistling
Иначе вчера ходихме до детския кът да му изберме торта.Те всичките толкоз красиви,че да се чуди човек коя да избере ама избрахме де-костенурката Франклин.

Браво на Бела,добре е наддала този месец.Ники снимките са много хубави.
Ние сме на 19 на консултация-ще видим колко е надебелял моя хилчо Mr. Green

Лек ден на всички

# 346
Берни, като минете през Ники, ние сме наред - тъй да знаеш! Направо като се замисля, може бизнес да завъртиш с Марти. Само не знам социалните дали няма да се заядат, че използваш детски труд, ма ще му намерим цаката. Peace

Исе, с глас се смях на вашата среднощна забава с биберона.  hahaha

Ники, абе ти умора нямаш бе. Затова си така изкльощавяла.  Grinning А това си плаче за десктоп:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352328&pid=11116242 - все едно току-що е научила някоя пикантна клюка от комшийката.  Mr. Green
И Божидар има такова музикално килимче като вашето! Peace

Алинка, и кво стана сега, тясна се оказа колата ли: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264547&pid=8064864  Mr. Green

Мерри, пиши ни как са нещата? Hug Heart Eyes Вчера писах в бремелинската темичак, че те подозирам, а не бях чела тук. Извини ме. Дано пък се окажа пророк и скоро се разписваш редовно там.  Praynig

Рита, оздравя ли разбойничка? Целувам ви!  Heart Eyes

Ние вчера бяхме на консултация - ами само 200 грама сме наддали, но пък сме дръпнали на височина - 67см.  Grinning Аз имам проблем със захранването - Дарето не ще да допусне в устата си нищо освен цица. Правих какви ли не опити и трикове прилагах. Еми не ще и не ще. Моля ви, споделете опит.  Praynig Засега с док решихме просто да отложим.
И още нещо -а как точно се предполага, че ще успея да взема урина за изследванията. newsm78

# 347
Светле,не е смешно мило,то направо е трагично Tired
Дарко явно не признава друго освен твойте  bombs,я го остави засега щом имаш кърма.По-хубаво от това няма.
Относно урината-оооооооооо то си е направо приключение да вземеш урина на бебе.Първо пробвай с пликчетата за урина,които се залепват около пишлето.Имаги в аптеките.Ако не стане взимаш едно бурканче и чакаш докато Дари реши да се изпишка.Аз така правех и знам със сигурност,че бебетата пишкат в момента,в който се събудят от сън.

# 348
Честит рожден ден на любимия на форума ни татко Емо! Бъди жив и здрав, обичан и обичащ, Емо!
Весенце, честит ви празник! Ще чакаме снимки от рождения ден на момчето ти.  Laughing
Браво на Бела, че усвоява така добре храната.  Heart Eyes
И на Дарко браво, че той определя правилата на играта.  Grinning

# 349
Здравейте!  bye Аз едвам смогвам със всичко, което ми е на главата. И както обикновено само глупости ми се случват, за да ми е по веселко....
 Иска ми се да попиша повече, но нямам време, тръгваме по задачите.... Добре, че наближава събота и неделя  Party
мерри, кажи как са резултатите? Мисля те и съм стиснала палците  Hug
Светле, отложи го захранването. Смятам че ще му дойде момента и сам ще реши че иска друга храна. Както после по някое време решават, че не искат блуткавите пюрета, а по  човешка храна  Grinning Важното е да наддава задоволително и да е здрав. Явно добре готвиш  ... вкусничко  Laughing
исе с тия биби  ooooh! Вики спи вече с 3 броя, ни повече, ни по малко.... По цяла нощ ги издирвам  Tired Така е откакто тръгнах на работа. Много страда и си търси спокойствие. Аз си мислех, че ще я отучваме вече, а то по лошо стана....
Лек и усмихнат ден на всички   bouquet Липсвате ми  Heart Eyes

Татко Емо, жив и здрав да си! Все така добър татко и съпруг   bouquet Весе честит рожденик, да ви слуша и глези  Hug

# 350
Честит рожден ден на татко Емо.
Пожелавам ти много здраве и любов.

Весе пожелавам ви весел празник  bouquet

# 351
Здравейте!

Едно голямо  Hug на всички, които са имали трудни моменти и     bouquet за всички, чиито празници са минали тези дни.

Ники, поздравления за теб! - У вас пълно с "произведения на изкуството", като започнеш от Бела и минеш през торти, крокодили... Mr. Green Ти наистина си отличник на много фронтове  Peace

Светле да не би да не сте открили любимия вкус на Даренцето? newsm78 Аз си спомням, че доста пюрета изхвърлих /от зелечуковите/ и продължавам да хвърлям, защото Дени си затваря устата или се плези. Като не й харесва просто го изплюва, но не е така с картофи и моркови, картофи с ориз и мляко, с овесени ядки и от месните пилешко с ориз и домати. А как се държи Дари, ако го вземеш с теб на масата, проявява ли интерес? Според мен не се отказвай да му предлагаш различни вкусове по 1-2 лъжички. Те зеленчуковите по-трудно се възприемат май. Аз бях започнала с плодови, давах настъргана и пасирана ябълка в 9-10 часа или плодово пюренце и смесени с малко кърма.
Ти си знаеш най-добре, следвай интуицията си  Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на татко Емо! Бъди здрав и все така любящ баща и съпруг! Много щастие с твоите любими същества и весел празник!     bouquet

# 352
Добро утро на всички.
Минавам веднага да докладвам.Хормоните ми са решили да ме послушат и са влезли в норма. Mr. GreenПовлияла съм се добре от лечението и доста бързо,което не очаквах да стане.Прегледа мина добре и най-вече-пак имам зелена светлина.Докторката ме изпрати с много хубави думи и аз се надявам ,нещата да са наред.
Благодаря ви, момичита,за стиснатите палци ,за подкрепата и куража. Hug Hug HugУжасно се бях притеснила миналия месец,но сега съм добре и гледам напред

Честит рожден ден на Емо!Да е жив и здрав! newsm59

Сега отивам да чета в съседната тема,че виждам след последния ми пост има хубави новини.

# 353
               Весе, честит ти рожденник !Да ти е жив и здрав !Весело изкарване на празника!

# 354
Пак ме изпревариха. Рони,  Hug

Честит Рожден Ден на татко Емо! Жив и здрав да е, все така грижовен тати и съпруг и все така достоен предствител на своя пол! Емо, колкото повече остаряваме, толкова по-млади, красиви и жизнени ставаме. така сме родените през март. Кво стана с нашето напиване? Днес е моментът. Да идвам ли? Grinning

Мерри, поздравления за прекрасните новинки. Абе ще излезна за пророк.  Mr. Green

Шерче, какви глупости ти се случват. Дано е нещо незначително. Пиши като имаш време, че с Аги много ми липсвате. Направо форумът не е същият. Sad

Исе,благодаря за съвета. Аз не знаех, че продават такива торбички за урина.  Embarassed Дано се справя.  Grinning А колко време преди това трябва да я взема. В смисъл като го водя примерно сутринта за кръв, може ли от предната вечер да се пробвам да взема урина или трябва да е съвсем прясна?  newsm78 Берни,а ко може и ти се включи със съвет.  Grinning

# 355
Мерри, честито миличка за хубавите новини и те чакаме в най-скоро време в кореместата тема. Hug Hug
Честит рожден ден на татко Емо! Да е жив и здрав и от тук нататък само хубави емоции около тяхното семейство. newsm59

# 356
Честит рожден ден на Емо,бъди жив и здрав newsm59

# 357
  • София
Честит празник , Емо !Да си здрав и много щастлив! Hug

# 358
 Честит рожден ден на тате Емо! Само хубави неща да ти се случват!

Мерри, радвам се на хубавите новини и чакам още по-хубави да чуя от теб! Hug

Светле, аз с пликчетата не успях да взема урина. След като го залепих, беше добре омокрено отвсякде, но отвътре нямаше и капчица. Реших проблема по друг начин- ама тя тогава спеше повече. Напоих я с вода/тя доста вода пие/ и я сложих да спи. Като се събуди й разкопчах памперса и зачаках със стерилно шишенце. След около дестина минути успях да го напълня цялото,даже в лабораторията ми се смяха на количеството. Обаче тогава тя стоеше на едно място. Сега пак ме чака това приключение, трябва да се заредя с търпение някой ден... Тоя път ще пробвам с гърнето, лошото е, че тя гърнето редовно го пълни, но не с урина Mr. Green
 Много ти е вкусно млекцето явно, щом цицоманчето не иска друго да папа. Аз съвет за това не мога да ти дам- Бела е всеядно прасенце от самото начало на захранването.

От известно време е започнала да крещи, набелязва си нещо, вика Да да да да да и протяга ръчички и ако не получи набелязаната цел, настава страшно тръшкане и рев. Вече сме с характер Heart Eyes

# 359
  • Бургас
Здравейте!
Моите деца са решили да ме побъркат от снощи и не щат да спят. Аз съм зомбирана, ама то това си е нормалното ми състояние от 2,6 год.  Crazy Дано поне малкият по-рано да започне да спинка повече нощес  Praynig
И голяма интуиция имат, като че ли - аз спя с Ники, а Мима с баща си, но по едно и също време се събуждат, без да има плач напр., от който да се стряскат  Rolling Eyes Никинцето е голям сладурчо, много са ми мили, като Мими започне да го гушка , много му се радва, милата  Heart Eyes Ама от любов може да го смаже, понякога  Joy
Честит рожден ден на тате Емо ![/b]
Мери, радвам се за добрите резултати, смело напред  Peace
Исе, значи не сме единствените големи дечица с биба  Confused И не виждам как да я отуча, като веднага отива и взима на Ники бибата. Добре, че само за спане я ползва.
Светле ,  мъж ми нали е непорастнало момче, като повечето...та джип купи, по време на криза . Голямо сърдене беше от моя страна как ще се плащат вноските, ама ето , имало и положителна страна - голяма кола, даже и за трето има място  Laughing
За захранването,  - Мима беше отвратителна и инатлива също - не ще нищо освен цица. Само че тя си беше и много слабичка, та нещата бяха притеснителни. И аз, като Лили налучках някои любими пюрета - броколи, карфиол /абе най-гадните на вкус  hahaha / Започна по-добре да хапва , като стана на 11 -12 мес. и я записах на кухня. Другото, което помогна, бяха филмчетата на Бейби Айнщайн. Все още ги гледа, въпреки че повечето "спецове" казват, че не е хубаво да я прилъгваме така. Ама аз си знам що нерви съм изхабила с това злоядо дете Tired
Нефертити , ще се виждаме, и още как Simple Smile Само да дойде тази пуста пролет !
Айде,  Hug от мен на всички !

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 16:58 от Алина

Общи условия

Активация на акаунт