Благодаря ти, Светле
Така е, много е трудно. Ако се бях върнала на старата работа нещата щяха да са малко добре, но положението е такова... Реално с Вики се виждаме вместо в 4*30 в 5*30, което е един час разлика, но тя първоначално и трябваше време да свикне, че татко и ще я взима. После вкъщи явно усеща, че съм напрегната. Защото аз тепърва почвам да готвя и подреждам, прахосмукачки, пранета ... и т.н. ясна ви е картинката
Бени, на половин ден е идеално. Кой ще гледа Марти? За пишкането бих те посъветвала да махаш памперса. Детето ти е напълно готово, ще изпуснеш момента
Като не иска на гърнето пробва го на голямата тоалетна. Ако не иска и там остави го да се напикае няколко пъти. Той е осъзнал нещата щом казва и ще видиш, че ще почне да сяда на гърнето
Та Вики почти от година е без памперс и още не казва. Напикава се понякога, понякога се присеща да каже. Цялата тая работа иска упоритост и нерви 
Исе, не му взима музикално гърне. Гърнето е за вършене на определена дейност, а не за игра
Когато - тогава... А за килата... важното да е здрав

Тя обича да седи на него, защото още със сядането започва да крещи Дай,дай... и аз давам всичко, което поиска
На теб честит празник!
Бела умее да се държи като истинска дама пред обществото.

на Ванко,нека бъде здраво,усмихнато и щастливо дете.
,честит празник.

за сестричката ти.Нищо не се знае. Може пък до довечера да празнувате