Отговори
# 375
Шерче, от написаното се усеща колко преуморена си. Тези случки с телефона и ключа го доказват. Аз пак да си кажа - в началото е най-трудно.После някак влизаш в ритъм. Нещата ще си дойдат на мястото! Hug

Благодаря ти, Светле  Hug Така е, много е трудно. Ако се бях върнала на старата работа нещата щяха да са малко добре, но положението е такова... Реално с Вики се виждаме вместо в 4*30 в 5*30, което е един час разлика, но тя първоначално и трябваше време да свикне, че татко и ще я взима. После вкъщи явно усеща, че съм напрегната. Защото аз тепърва почвам да готвя и подреждам, прахосмукачки, пранета ... и т.н. ясна ви е картинката  Tired
Бени, на половин ден е идеално. Кой ще гледа Марти? За пишкането бих те посъветвала да махаш памперса. Детето ти е напълно готово, ще изпуснеш момента  Peace Като не иска на гърнето пробва го на голямата тоалетна. Ако не иска и там остави го да се напикае няколко пъти. Той е осъзнал нещата щом казва и ще видиш, че ще почне да сяда на гърнето  Peace Та Вики почти от година е без памперс и още не казва. Напикава се понякога, понякога се присеща да каже. Цялата тая работа иска упоритост и нерви  Tired
Исе, не му взима музикално гърне. Гърнето е за вършене на определена дейност, а не за игра  Peace Когато - тогава... А за килата... важното да е здрав  Wink

# 376
Лейди,разбира се, че е добре да се знае! Peace Добре направи, че сподели. Абе винаги си има риск.  Confused Ама нали уж за добро го правим! важното е, че са овладяни нещата!

Бързо да се оправя детенце! Praynig

Лили, благодаря! Hug

Шерче,  Hug Heart Eyes

# 377
 На една от мамите в парка детето направи страшен обрив по едно време- съвпадна едновременно с едно обилно омазване със зехтин и с Пентаксима. Кожните естествено казаха Атопичен дерматит. Някои решиха,че било от зехтина. Последната лекарка, при която ходиха, пък каза,че било реакция към коклюшната компонента на Пентаксима. И вече ще ги слагат отделно, без коклюш. Но дали е това, пак не е ясно. То още си има обриви, а оня пентаксим са го слагали преди 4-5 месеца... Върви ги разбери...

И аз мисля,че гърнето трябва да е най-елементарното- без музики, да не може да смята и да чете Mr. Green. Аз на Белка съм й взела едно най-обикновено и я слагам всеки път след хранене, при това още от 7-8 месечна. Едва ли осъзнава какво прави вътре, ама в повечето случаи свършва нещо. И е на моменти- има дни, когато само си седи, а има и такива, когато памперса си остава "чист"Simple Smile Тя обича да седи на него, защото още със сядането започва да крещи Дай,дай... и аз давам всичко, което поиска Mr. Green

Как да ви честитя първа пролет, като навън вали сняг?

# 378

Малка почерпка от мен. Днес моят Иван става на 5 години.
Връщам се да ви чета.

# 379
Честит рожден ден на Иван! Пожелавам му здраве и щастливо детство и когато му дойде времето - да бъде най- добрия батко на света!

Красуна, честит празник, мила!  Hug

# 380
Krasuna,да ти е живо и здраво момченцето newsm59  ura

# 381
Красунче, да ти е жив и здрав Иван! Всичко лошо да е останало зад вас!   bouquet На теб честит празник!   bouquet

Светле, не се ли свършиха премеждията на твоите младежи вече?  Hug
Ники, сякаш за някакво друго детенце говориш.  Grinning  Бела умее да се държи като истинска дама пред обществото.  Heart Eyes
Шерче,  Hug.
Значи Аги пак е направила фурор в някой конкурс за шопки, а ние пак не знаем нищо.  Thinking

# 382
Честит Рожден Ден,Ваньо! Жив и здрав бъди, а след някой месец и грижовен и любящ батко! Красунче, честит празник на цялото семейство! Да сте живи и здрави всички!

Светле, не се ли свършиха премеждията на твоите младежи вече?  Hug

Абе честно, започвам да си мисля,че моята сатурнова дупка е наобратно - след РД.  Thinking

Ники, браво за добрите резултати с гърнето. Peace Аз като си  спомня  Вики си влачеше памперса до 2 години ,че и повече през зимата. Crazy

# 383
Красуна, честит да е рождения ден на твоето силно синче! Да е здрав и усмихнат.  Hug
Малеее рони, не остана  Laughing Така я чакам с нетърпение твоята девойка  Heart Eyes
[Значи Аги пак е направила фурор в някой конкурс за шопки, а ние пак не знаем нищо.  Thinking
Опасна работа е  Laughing Тоя път и аз изтървах, честно казано  ooooh!
Приятен уикенд от мен   bouquet

# 384
 bdbaloni на Ванко,нека бъде здраво,усмихнато и щастливо дете.
Красунка newsm51,честит празник.

Абе вие ми се смеете за музикалното гърне,ама като не мога да го накарам да седне.......... Tiredако знам,че ще свърши работа не музикално ами незнам какво съм готова да взема Mr. Green Crazy

Светле,дано се спре тая неприятна серия Hug
И въпреки снега-Честита пролет на всички  love001 Two Hearts

# 385
Красуна, честит ви празник.Да расте игрив и весел малкия Иван.  bouquet

# 386
Krasuna , честит празник! Да ти е жив и здрав порастналия мъж!

isepise , не се притеснявай, ще свикне малкия герой и с гърнетата  Grinning . Моя син така и не се научи да пишка в гърне, свикна прав от мъничък. Все се карахме с бабетките, че не го уча на гърне и един ден просто махнахме памперса, е, напишка се, стъписа се, и толкоз. Повече аварии нямаше /а беше на годинка и 3-4 месеца/. За по-сложните дейности обаче и досега си имаме проблеми - само вкъщи, и това е! Вече е на 9 години, но не ме питайте как се ходи с него на почивка или на гости за по-дълго време! Laughing
Не му се ядосвай и по-спокойно, важно е да е здравичък, че сега май не е моментът с експериментите да стои мокър.
Прегръщам ви момичета, всичките, и много се надявам лошите неща да са отминали, всички да са здравички - и малчовци и мамички!

Ние снощи имахме  неприятно преживяване с малчо, ама даже и не ми се пише. Писна ми вече.  Confused Ама така растат децата! И така побеляват майките! ooooh!
  дано всичко  бъде наред и да не ви притеснява мънчкия Дарко!  Hug

# 387
                  Честит Рожден Ден, Ванко!  макар и с малко закъснение
              Желая ти щастливо детство. Бъди здраво и послушно момче!

КрасунаHugколко бързо растат тези деца нали???

# 388
  • Sofia
Честита Първа Пролет  Laughing  Mr. Green  Party

Да ви призная, дами - треска ме тресе от няколко дни  Embarassed Не съм вярвала, че за сестричката ми повече се притеснявам и вълнувам, отколкото когато аз трябваше да раждам  Rolling Eyes Толкова много я обичам и мисля  Heart Eyes че думи нямам...

Терминът й беше на 18-ти, но още не е родила и няма никакви признаци за скорошно раждане. Всичко с бебчо и с нея е наред според лекарите  Peace Така че просто остава да чакаме... Все си мисля, че детенцето просто не е желало да се роди Рибка, а иска да е Овен  Grinning

Независимо от причината за бавенето и преносването, сестра ми вече е нетърпелива и малко разтревожена  Confused Така искам да я облекча по някакъв начин, но не зная какво да направя, освен да я гушкам  Hug и да мисля много положително!  Simple Smile

Моля за стиснатите ви палци всичко да е ОК с нея и бебето  Praynig Благодаря ви!!!  Flutter   bouquet

# 389
Вихрогонче , fingerscrossed за сестричката ти.Нищо не се знае. Може пък до довечера да празнувате  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт