Отговори
# 450
  • Sofia
Много, много ви благодаря!  Hug   bouquet  Heart Eyes
Сестра ми още не е родила. Но днес е почти сигурно, че ще стане вече. Сутринта са ускорили процеса с хапче и система с окситоцин. Вълнувам се много! Днес е хубава дата за раждане!  Flutter  Party
Използвам случая да честитя на всички ви празника Благовещение, един от любимите ми дни в годината  Hug  Hug
Как съм пропуснала?!?  Embarassed  777, честита ви рожба!!!   bouquet   bouquet   bouquet   baby_neutral
Фивче, безкрайно се радвам, че резултатите са ти в норма, целувам те!!!

# 451
777,честито бебче!Да ви е живо и здраво!

Фивка,браво за резултатите.Само хубави новини отсега нататък Hug

Вихрогонче   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverза сестричката ти.

На всички ,които празнуват днес,на този хубав ден-честит празник  bouquet  bouquet

# 452
Фивче, дано скоро докторът ти да ти прочете хубавите изследвания.  Hug
Вихрогонче, леко да мине всичко с раждането на сестричката ти.  Praynig
Светле, още ли мъчиш детето да яде бъркочи вместо да си се кръмва порядъчно?  Simple Smile
Напоследък само чета и не успявам да напиша и ред! Tired Crazy
Права си, много си права.  Crossing Arms

# 453
  • Варна

TSH - 2,12           реф. 0,27 - 4,20

fever, за другите хормони не разбирам, но TSH мисля, че трябва да е под 2 при забременяване  newsm78

Стискам палци на Жабче и сестричката на Вихрогонче  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 454
  • Варна
Здравейте, момичета-кокичета! Честито ви Благовещение! Още един от прекрасните празници, посветени на жената-майка.
Пожелавам на всички, които копнеят, да дочакат своята Блага вест и да получат своя дял от прекрасно-ужасяващо-радващото изживяване, наречено майчинство!

Честито на всички малки и големи рожденици и растящи бебчовци! Честито бебче на 777! Дъщерите винаги са особена слабост на татковците си, затова със сигурност те очакват много хубави моменти оттук нататък!

Честит рожден ден, nadej! Много щастие, здраве и сбъдната мечта ти желая!   bouquet

Вихрогонче, стискам палци на сестричката ти, дано всичко бъде наред и скоро станеш щастлива леля!

Фивър, радвам се за резултатите ти. Дано надеждите за хубаво скоро надминат страховете ти!

Ние сме добре. При мен нищо ново, не са ми пораснали нови зъбчета, нямам проблеми с хапването на картофено пюре и уви, никакви нови думи не знам.  Mr. Green Каня се да ходя на един семинар по семейни констелации. Твърдят, че на тези семинари човек може да проумее защо са се случили някои тежки събития в живота му, та се надявам на шанс да си отговоря на постоянно висящия въпрос "Защо се случи всичко това с Криси?"

Между другото, теорията за семейните констелации твърди, че ако член на семейството бъде изключен от семейната памет и забравен (като например неродени дечица, или дечица, починали на 5-дневна възраст, за които никой не говори в семейството), то по-късен член от семейството може да поеме ролята на забравените и да преживее техния живот, като опит да ги върне в семейната памет. Предполагам, че не звучи много ясно, като се върна от семинара дано успея да разкажа повече.

Хубав ден на всички!   bouquet

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 11:51 от Lilibon

# 455
  • Виена
Честито на всички, които имат повод да празнуват!  bouquet 
Честити чертики, тъжна мама и Краса! Всичко този път да е наред! Praynig
Стискам палци, за когото е нужно Praynig и много гушки за всички! Hug
Напоследък само чета и не успявам да напиша и ред! Tired Crazy
Ех колко хубаво някой да напише това, дето имам предвид!   bouquet
Честити радостни новини и събития на всички!  Hug
Лилибонче, проверила съм за влакове Виена-Залцбург. Сега търся инфо за автобуси, че може да е по-евтино, а тук има къде човек да си даде спестените евро  Wink. Кога ще сте в Австрия? Аз ще съм в България от 15 април до 6 май. Надявам се да можем да се засечем тук. Ако не, все пак 20 дни ще съм в София. Обещанието си е обещание. Искам да съм наблизо за априлското събитие на форума  Heart Eyes Рончо, гуш и цун по коЛема!  Hug
Да допълня...Лилибон, интересна теория. Ако разберем и как става това да забравим... Ще следя с интерес разказа ти!  Hug 

# 456
             Честито Благовещение! Да се чувстват поздравени всички именници !

# 457
Милички, да ви почерпя, днес съм рожденичка! Много слънчев ден на всички!!!!

# 458
nadej, Честит рожден ден! Да се сбъднат потребностите и мечтите ти!    bouquet
Оооо, РенчеHug
Я по-добре стискайте по едни палци да не вземе априлското събитие да се случи по-рано. Щото преди седмица измислих разкъщване на къщата ни и дребната ще трябва да кротува, докато не се възстановят домашните поражения.  Simple Smile
Лилибонче, и на теб гуш.

# 459
                                         Честит Рожден Ден, nadej!
                               Пожелавам ти здраве и много щастие !

# 460
Nadej,честит рожден ден!Да си жива и здрава,много късмет и радостни мигове ти пожелавам  bouquet

Лилибон Hug Hug Hugлипсваше ми.

# 461
Честит Рожден ден, nadej !
Пожелавам ти здраве, щастие, любов!

# 462
Честит Рожден ден, nadej ! От сърце ти пожелавам да си здрава и усмихната, и все блага вест да носиш!   bouquet

# 463
Nadej, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти всички тревоги и притеснения да са вече зад гърба ти, а да те очакват само мигове на щастие и споделена обич!

Рони, ти ме хвърли в размисъл. Честно.  newsm78

Фивка, браво за добрите резултати. Hug При всяко положение трябва и док да си каже мнението. Аз в интерес на истината нищо не разбирам, ама щом казваш, че са в норма, значи всичко е ок. Peace

Лилибонче, така хубаво ми стана като видях, че си писала. Hug

Меченце, тъкмо сутринта умувах що не си писала скоро. Ама вие и рожден ден ще стягате скоро.  Grinning Кво прави любимата ни Невенка?

Вихрогонче, чакаме всички още една блага вест днес.  Peace Сигурно ти е напрегнато, ама не се става така лесно леля.  Wink

Агинце, ние те разбираме, ама ни липсваш -знаеш си.  Hug

Честит празник, милинки! Нека наистина всеки, който има нужда получи благата вест - ако не днес, то в най-скоро време!

# 464
Nadej  newsm59 с пожелание за много здраве и късмет

Аз ви нося новина, Вихрогончето е вече леля на малка принцеса Стела, да им е жива и здрава и само да ги радва, а на мама Роси бързо възстановяване

Общи условия

Активация на акаунт