Отговори
# 435
777 ЧЕСТИТА ВИ МАЛКА ПРИНЦЕСА!
ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И ДА ОЗАРЯВА ДНИТЕ НА МАМА И ТАТЕ!
На съпругата ти бързо възстановяване и скоро да сте тримата у дома!
     bouquet

ФивчеFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 436
Фивка, стискаме палци, милинка! Пиши ни като излезнат резултатите! С теб сме  - не го забравяй! Hug Heart Eyes

Вихрогонче, все си мисля, че преди да постъпи в хотела сестричка ти ще си станала щастлива леля! Grinning Мислим я и й изпращаме много положителна енергия! Praynig

# 437
Еха вчера нямах време да пиша, обаче днес виждам хубави новини и съм много радостна

newsm59 Хриси, пожелавам ти много щастливо детство

777 честита ви принцеса, да расте здрава и щастлива за радост и гордост на мама и тате, а на мама бързо възстановяване

Фивърче  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover хайде чакаме да се похвалиш с хубави резултати

# 438
Честита принцеса, 777! Да ви е жива,здрава, палава и щастлива !!!!

# 439
  • Sofia
Роси днес постъпи в Тина Киркова, в Патологична бременност - заради преносването с 5 денонощия.
Ако днес не настъпи раждане по естествен път, утре ще го предизвикат.
Неф, моля те не пиши в темата Март 2009 за сестра ми, ако тя самата не го е направила.  Peace Тя не искаше да споделя там какво се случва. А само накрая да се похваля, когато бебчо вече е на бял свят  Hug
Фив, стискам ти палци и аз!!!  Heart Eyes

# 440
Здравейте мили мами и дечица
Искам да ви благодаря за пожеланията и да ви  Hug много силно.Партито мина много добре,имаше много дечковци и много подаръци за Хриси.Но за сметка на това ноща беше много уморителна,защото вече успяхме да се разболеем.Кога и как незнам,но се точат едни сополи и страшно много киха.
Снимки ще кача по-късно,че сега нямам време.Пада голямо мрънкане Crazy Mr. Green

777,честита радост.Нека бъде много здрава и усмихната newsm51

Фивче, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

vihrogonche, fingerscrossedвсичко да е ОК

Да не забравя да честитя второто зъбче на Лорка Heart Eyes

Светле браво на теб,че си успяла и на Дарко,че е хапнал.Полека-лека ще му стане вкусно и ще започне всичко да папа

TALETO браво,добре расте бебчо Heart Eyes Hug

Ако съм забравила някой моля да ме извини,защото нещо не съм в час хич.
Хубав ден

# 441
  • София
777 ,честита ви принцеса,да расте здрава и много щастлива!

Честит празник , Хриси - да си здраво и щастливо детенце!Много приятели и весели игри!

Фивче,стискам силно палци! Praynig Hug

Ритка,честито второ зъбче!

vihrogonche,стискам палци на твоята сестричка,дано се похвалиш скоро с живо и здраво бебче! Hug Praynig

# 442
  • Sofia
Понеже виждам, че всички сте в очакване на информация, поствам и тук какво написах току-що в тяхната темичка Март 2009, с позволението на сестра ми, разбира се:

"Хелоу! Току-що се чух със сестричката ми, тя праща на всички ви много поздрави, прегръдки и целувки!!! Благодари ви за вниманието и загрижеността към нея!!! Страшно много се зарадва на новината за Вероники и е съпричастна към случващото се с вас. Никита е специално поздравена и похвалена за месечното постижение на бебка! Роси е добре. Тази сутрин в 8:30 я приеха в Тина Киркова, в Патологична бременност, заради 5-дневното преносване, под лекарско наблюдение и медицински контрол е. Следят тоновете на бебка, нормални са. Разкритието си стои 3 см, в очакване са раждането да започне по естествен път. Контракции няма, нито водите са изтекли. Засега още не се знае кога и какво точно ще предприемат акушерките и АГ. Важното е, че тя звучи спокойна и в добро настроение, настанена е в стая и си има за компания симпатична съквартирантка. Доволна е от обстановката, така че не е стресирана от факта, че вече е в болницата. Моли за силно стиснатите ви палци всичко да бъде ОК."

Еми това е засега от мен  Hug

# 443
Честито бебче 777, само радости от тук на татък. Hug
Исе, честити рожден ден (с малко закъснение) на прекрасния момък.   bouquet
Ритка, а честито второ зъбче. tooth
Фив, стискам и аз. Praynig
Тале, браво на Цветка - кокетка. Heart Eyes
Светле, честити ви първи лъжички пюренце и наистина си е постижение това с водата.И моята за сега не пие и се чудя дали някога ще почне, аз даже сигурно няма и да разбера кога ще происка щото като мрънка аз тикам шишето с млякото, не ми е идвало че може да е жадна, жалки са опитите ми да и дам нещо по различно за пиене от мляко.Какво ли не опитах ама тя си не ще и тва си е. Crossing Arms Как да я накарам, идеи?
Вихрогонче , стискам палци скоро да се гушат с бебка. Praynig
Аз също да се похваля (то от неволя де Tired) започнахме от два дни да захранваме с оризова каша, нали е с нещо като разстройство и решихме последна отчаяна мярка оризова каша и шипков чай.Естествено чая не го и близна...Иначе няма как понеже резултата не е задоволяващ, ще я водим на 2 април при доц.Маринова и се моля да ни каже че не е алергия към белтъка а просто така си ака детето. PraynigОт една страна ми е кофти че не изчаках още един месец със захранването ама от друга пък бебка си вдигна значително грамажа, че как беше почнала да се обезводнява...а нали вода не иска...абе някой път ми идва направо  bash box Rage

# 444
  • Варна
Резултатите ми са в норма, но ми се ще който разбира повече да ги коментира. Моят лекар е в София по работа с д-р Стаменов и не можах да се консултирам с него. Изследванията ги правих на 2-ри ден от цикъл. Ще ги копна и в Проблемното.
TSH - 2,12           реф. 0,27 - 4,20
LH -   5,43           реф. фол.фаза - до 12,6; ов.фаза - до 95,6; лут.фаза - до 11,4
FSH - 8,49           реф. фол.фаза - до 12,5; ов.фаза - до 21,5; лут.фаза - до 7,7
Estradiol - 52,26 реф. фол.фаза - 24,5 - 195; ов.фаза - 66,1 - 411; лут.фаза - 40 - 81

Вихрогонче стискам палци всичко със сестра ти да е наред и вечерта да завърши със родено здраво бебче  Heart Eyes

# 445
С малко закъснение Честит рожден ден на Хриси. Пожелавам му да е мнооого здрав и страхотен късметлия.
Честита дългоочаквана дъщеричка на 777.  Да расте здрава и много да ви радва. На мама бързо възстановяване.
Фивче, радвам се, че резултатите са ти в норма  Hug.
Вихрогонче, стискам палци на сестричката ти  fingerscrossed.

# 446
Охооооо, имаме си бебеее! smile3501
777, ЧЕСТИТО! Нека ви е жива и здрава! Поздрави на мамичка от нас!

Вихрогонче, и от мен стиснати палци за сестричката ти fingerscrossed

# 447
Честито на щастливия татко! Да ти е жива и здрава малката Тони! Да бъдеш истински горд с нея! Поздрав на мама!

Деси, стискам палци да се похвалиш скоро,че си щастлива леля!

Фивка, в норма са си хормоните. Това е чудесно  bouquet Имаше нещо за някакво съотношение на някои от хормоните, ама не помня какво беше. Забравила съм newsm78

# 448
Бързо включване и от мен. Момичета, изобщо не ми стига времето, ще се опитам да не пропусна някого, но като не пиша редовно (а само чета), така е.

Честита радост на татко 777. Малката Тони да расте здрава и щастлива, чаровна и късметлийка.

На Краса и (тъжна) мама, честити ви две чертички. Всичко да върви като по вода до когато трябва.

Честит рожден ден на всички скоро празнували. Специални прегръдки на Хриси и на мама му - скоро да й дадат зелена светлина.

Стиснати палци на вихрогонското сестриче, на Ася и на Жабче.

ФивкеHug. Дано тези цифрички само хубави работи да означават.

Няма да успея да довърша...пак ме зоват. Доскоро и  Hug на всички.

# 449
  • София
Честито на всички, които имат повод да празнуват!  bouquet 
Честити чертики, тъжна мама и Краса! Всичко този път да е наред! Praynig
Стискам палци, за когото е нужно Praynig и много гушки за всички! Hug
Напоследък само чета и не успявам да напиша и ред! Tired Crazy

Общи условия

Активация на акаунт