Отговори
# 420
  • София
777, честита ви сбъдната мечта. Да ви е жива и здрава хубавицата и да ви радва неспирно.
Най-накрая се случи и вашето чудо, за което всички тук сме радостни. На мама бързо възстановяване, болката минава и спомена от това избледнява.
Сега ви предстоят само хубавите моменти. Да ни държиш в течение, и да разказваш как са двете любимки.

# 421
               Честит Рожден Ден ,Хриси ! Желая ти да бъдеш много здрав , силен и умен мъж!

Исе, честит празник  и на теб -

777 Честита Ви радост! Да е жива и здрава Тони и само радост да Ви носи!

# 422
  • Стара Загора
Здравейте,
вчера в 14ч моята мечта се сбъдна. Съпругата ми роди момиченце. Бебо е 3,150кг и 50см и се казва Тони. Двете са добре,макар че разждането беше много тежко и съпругата ми да има много шевове.
Лекарския екип беше просто перфектен.
Като мине вълнението ще пиша повече
успех на всички

Да ти е жива и здрава дъщерята! Много да ви радва, да е палава и усмихната!
Орисвам я да е здрава Heart Eyes

# 423
  • Sofia
Честита Пролет
Благодаря на всички за куража, който ми вдъхвате   bouquet
Новините от сестричката ми са, че вчера я придружих на тоновете, думите на акушерката бяха "Тонове - перфектни. Контракции - никакви. Ходи си вкъщи и повечко се разхождай."  Peace
Днес и утре е на запис на тонове. Ако не започне стонтанно раждане, в сряда сутринта, баш на 25-ти /Благовещение/ отива "на хотел" Ще са минали точно 7 дни преносване и трябва да е под непрекъснато медицинско наблюдение и контрол ... Това е информацията засега  Hug

# 424
777, да ви е жива и здрава Тони-бонбони! Честита ви радост, а на съпругата ти и бързо възстановяване!     bouquet
Честит рожден ден на Хриси!  newsm59  Gift  party023
Мама и тате много да го слушат и да не се ослушват!
  Grinning
Ритко, то два зъба са ни желязна челюст вече.  Heart Eyes Много вкусни неща да й сготви мама на Лорчето.  Heart Eyes Heart Eyes
Ванко (и той като кака си) е много вкусен. Само аз ли виждам такива неща?  Thinking

# 425
Честита дъщеричка, 777! Да ви е жива и здрава, и много да ви радва. На мама бързо възстановяване.   bouquet  bouquet  bouquet
rit@_zit@ , честито ви второ зъбче! Всички зъбчета да се бели и здрави, а сладка Лорка да не се мъчи много при излизането на следващите.
vihrogonchefingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 426
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Честита ви дъщеричка!Много щастие на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 427
И от мен ЧЕСТИТО! Grinning
Ние бяхме на консултация 6400гр и 61см здравичка започваме зеленчукови пюрета обаче ще изчакам до сряда да я прегледа и микропедиатърката от неонатологията да се посъветвам и с нея и тогава Crazy Поне това ме позарадва че напоследък нещо много се събра и вече Close

# 428
777 Честита дъщеричка и от мен Heart Eyes

# 429

Честит Рожден Ден, Хриси! Жив и здрав, а в скоро време и послушен батко! Исенце, честит ви празник!   bouquet

777, честита рожбичка! Да ви е жива и здравичка, много обич и щастие да носи в дома ви! Бързо възстановяване на съпругата ти!

Хе- хе, Ники, вие сте много икономични - с една баничка кажи-речи цялото семейство се наяждате!  Mr. Green

Ритко, браво на вас! 2 зъба си е чудесен повод за ръфкане на всичко, до което се докопа.  Mr. Green

Весенце, дано не греша, ама по подразбиране: Да ти е живо и здраво, майчето! И още внуци да дундурка!   bouquet

Талето, браво и на вас - добре растете! Само така и занапред!

Аз успешно набутах две лъжици картофено пюре, разредено с мноооого кърма. Това в рамките на 15 минути, през които се правих на маймуна и включих в сложаната задача де що играчка набарах. Crazy Две лъжички, но аз съм много горда.  bowuu Бях започанала да свиквам с мисълта, че до сватбата му ще е само на кърма.  Mr. Green И още едно постижение имаме - днес пихме вода. И то два пъти по две глътки.  Peace

# 430
Честита рожба 777, да ви е здрава,палава и да ви радва много
Тале ,само така
Честити забенца на Лорката tooth

# 431
  • Варна
777 честита принцеска Тони! Желая ви много здраве и слънчеви дни изпълнени с нейните усмивки!

Честит рожден ден на Хриси! Много здраве и весело детство!

Момичета днес си пуснах TSH, FSH, LH и естрадиол, стискайте палци за резултатите.

# 432
Честит Рожден ден, Хриси! Да си винаги здрав и мнооого, мнооооого щастлив и с най-голямата усмивка!

777, честита рожбичка и на теб!  Добре дошла мъничка Тони!
Само радост да носиш, а мама бързо да се възстановява!

fever  fingerscrossed , вярвам в теб!Всичко ще бъде наред!

Браво на всички бебоци - все така да папкат и да растат здравички!
 Hug за всички ви.

# 433
Честит рожден ден на Хриси! Здрав и безгрижен да расте.  Heart Eyes Исе, честит празник  Hug Много да ви радва вашето пораснало момченце   bouquet

777, честита дъщеричка.  Нека донесе много радост на цялото семейство   bouquet

фивче, стискам палци за хубави резултати  Praynig

vihrogonche, стискам палци и за твоята сестричка. Дано скоро се похвалиш че си горда леля  Hug

# 434
благодаря ви
респект към всички вас
винаги ще бъда признателен на куража който дадохте на един мъж когато неговата единствена цел беше жена му отново да е щастлива и двамата да имаме тази наша мечта
БЛАГОДАРЯ

Общи условия

Активация на акаунт