Отговори
# 405
Шушу, големи са ти сладурковциу ей.  Heart Eyes Всеки път не мога да се нарадвам на тази голяма и къдрава косичка.  Grinning

Вихрогонче, има ли новинки?  Hug Да ни уведомиш като се случи хубавото събитие! Всичко ще е ок. Аз така бях пощуряла покрай раждането на сестра ми, че моето навремето си ми се струваше песен.  ooooh!

Честит рожден ден, Николина! Само хубави събития да те очакват напред по пътя ти!    bouquet

Честита първа пролет, момичета! И както тя е символ на новото начало, на новата надежда , на новия живот, така те да са неизменна част от вашето ежедневие!

Исе, урината ще я взимам сега през седмицата. Взех си торбичка и ще се пробвам, ама едно не разбарх - като пиша в тази торбичка пресипва ли се в друг съд? как ще я нося така?

# 406
Светле ако пишка в пликче,след като свърши работа изсипваш урината в шишенце и я носиш.
Успех и много   love001

# 407
Честита първа пролет и честит рожден ден на Пиколина   bouquet.

Ние сме добре, ама цялата рода е родена през февруари и март и нямам да време да седна да драсна по нещичко. Обещавам утре да опитам да наваксам.

Благодаря за милите пожелания към мъжлето  Hug.

# 408
Да започнем новата седмица с честитки и усмивки! Grinning

Честит рожден ден на Хриси! Мило дете, бъди здраво, усмихнато, игриво, любопитно и обградено с много обич!

Исеписе, честит празник и на теб! Пожелавам ти много радостни моменти с твоето пораснало момче! И когато му дойде времето, да го направите батко Hug

Честит празник на Николина - Пиколина! Пожелавам сбъдване на най-съкровените ти мечти!

# 409
Минавам на бързо за една виртуална почерпка от пораснал Християн!!!

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 12:05 от isepise

# 410
Честит Рожден Ден на пораснал Християн! Нека да е много здрав и винаги засмян!
И на мама Честито!   bouquet

# 411
Честит рожден ден на малкия Християн! Да е здраво и весело детенце!!!!

# 412
Честит рожден ден, Хриси! Бъди много здраво, щастливо и жизнерадостно дете.

На мама честито!  bouquet  bouquet  bouquet

# 413
  • София
Ритко дано скоро се похвалите с второ  tooth

Peace Похвалваме се с втори пробив.  Grinning

Светле, аз урината я изтеглих със спринцовка, и после я пресипах в контейнер.
Весе, и мама да ти е жива и здрава и целувки от нас с Лора да и пратиш.
Честит рожден ден на Хриси, да е здраво и много щастливо дете.И на цялото семейство едно голямо ЧЕСТИТО.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 15:03 от rit@_zit@

# 414
Честит рожден ден на Хриси newsm59  ura Tada да е жив и здрав,да радва мама и татко

# 415
Честит рожден ден на Хриси newsm59Да е жив и здрав,много усмивки и весели
игри! bdbaloni
Исе,честит празник  bouquet

# 416
 Честит рожден ден на порасналото момченце на мама Исе! Честит празник, маме! Да ти е здрав, послушен и умерено палав Heart Eyes

Честито ви зъбче, Ритко:) Ние си чакаме следващите зъби, ама никакъв шанс за сега май няма.. Но за сметка на това яде безпроблемно и без зъби. Вчера баща й си купи баничка и като се почна едно Дай, дай.. и изяде една четвърт... и повече можеше Mr. Green чудех се дали да не се върна да й купя и на нея, та да не ми остане мъжлето гладен...

# 417
ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСИ! Да порасне здрав, силен, умен и красив юнак!
Честит празник Исе      bouquet

Честито ви зъбче Ритко! Да са здравички и белички и да си похапва добре Лорета с тях /както беше и без тях Mr. Green/

Николина-пиколина,    bouquet  bouquet  bouquet ЧРД (на патерички) Здраве и много, много щастие!  Hug

# 418
Здравейте,
вчера в 14ч моята мечта се сбъдна. Съпругата ми роди момиченце. Бебо е 3,150кг и 50см и се казва Тони. Двете са добре,макар че разждането беше много тежко и съпругата ми да има много шевове.
Лекарския екип беше просто перфектен.
Като мине вълнението ще пиша повече
успех на всички

# 419
  • София
Здравейте,
вчера в 14ч моята мечта се сбъдна. Съпругата ми роди момиченце. Бебо е 3,150кг и 50см и се казва Тони. Двете са добре,макар че разждането беше много тежко и съпругата ми да има много шевове.
Лекарския екип беше просто перфектен.
Като мине вълнението ще пиша повече
успех на всички

Да ти е жива и здрава дъщерята! Много да ви радва, да е палава и усмихната!

Общи условия

Активация на акаунт