Отговори
# 390
  • Sofia
Вихрогонче , fingerscrossed за сестричката ти.Нищо не се знае. Може пък до довечера да празнувате  Laughing .

Благодаря ти, Рени!   bouquet
Дано всичко е ОК, нищо друго няма значение!  Peace  Praynig

# 391
Всичко със сестричката ти ще бъде наред, Вихрогонче. Най-късно в понеделник или вторник ще те чакаме да се похвалиш.  Hug

# 392
  • Sofia
Мерси, Рони!  Hug
Да ти се връща със стократна сила всичко ХУБАВО И ДОБРО, което си пожелавала ти на другите хора!!!  Hug
Благодаря ви много, момичета  Hug

# 393
Благодаря много момичета, дано се сбъднат пожеланията ви! Ние днес ще празнуваме, по-късно или утре ще ви пусна  и малко снимки. Дано всичко мина добре, защото рожденика нещо го болеше коремчето сутринта, а преди ден и главата, доста съм притеснена от това. В понеделник ще го водим за консултация при един неврохирург тук във Варна, моля се всичко да е плод на моята параноя и на детенцето нищо да му няма.  Praynig Praynig Praynig
Вихрогонче, Hug Hug Hug всичко ще е наред, вярвам че тези дни ще ни зарадваш с хубава новина че си щастлива леля. Преди пет години, когато аз раждах обаждам се на сестра ми да и честитя рождения ден, тя също е родена на 20 март, като Ванката. Та тя ми вика ай де, няма ли да раждаш, а аз ааа няма да е днес, да ама аз вечерта родих, и като и се обадих да и кажа, тя аз какво ти казах.
Лек ден на всички.

# 394
  • Варна
Краси, Честит рожден на Ванко! Да е здравичък и да стане щастлив батко  Hug
Вихорогонче стискам палци за сестричката ти. Моята приятелка от отчетните Есме Вихронрав преноси 9 дена от 12 март насам и току що ме зарадва с новината, че е гушнала принцеската си Теодора. Ще чакам още довечера да се похвалиш, че вече си станала леля  Heart Eyes

# 395
fever ,много се радвам като прочета за родило се бебе.
           Нека е жива и здрава малката Теди! Да носи много щастие на родителите си!

# 396
  • София
Здравейте, дами!
Аз нямам много време да чета и пиша. А, и желание ми липсва честно казано.
Лора се оправи, да чукам на дърво сега е добре, но няма начин и без тези
изпълнения явно.Сега чакаме да пробие второто Лорино зъбче.
И това си е истинско приключение, понякога така реве, че ми се струва,
че няма скоро да спре, ако всеки зъб така никне ... . Crazy
Благодаря на всички за изказаните съболезнования.
Тежко е, когато любим човек си отиде, но живота така е устроен,
всеки отива там където са душите на обичаните от нас същества.

И на мен ми се искаше да честитя прва Пролет, но сърце не ми дава.
На село е толкова снежно, че не ми се вярва чак, че пролет ще пукне скоро.
Затрупани сме, не знам как ще си тръгнем ако продължава така да вали.
Светле, успя ли с колекторите за урина?
Аз си спомням, че на Лора ѝ събрах урината в първия колектор,
който залепих, държах я права с една хавлийка и успя да пишне и вътре
и отвън естествено, както и дънлите ми.
А за захранването, и Лора уж имаше желание в началото, но после
ела да видиш какво стана. Обедното меню на половина дори не изяжда,
и на плодовете понякога се назландисва. Два дена давах попара, но се обрина и
сега няма да давам известно време. Не знам дали има вероятност да се е обринала от
Превенар-а.

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 16:28 от rit@_zit@

# 397
ВихрогончеFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed за сестричката ти. Скоро да ни се похвалиш, че си станала щастлива леля  Peace

Краси, честит празник на патерички   bouquet Да ти е живо и здраво момчето и скоро да стане послушен батко и пръв помощник на мама!

Момичета, избирам си ново столче за кола /група 1, 9-18 кг/ препоръчайте ми нещо удобно. Гледам има на най-различни цени, но немога да преценя да има ли предпазен гриф, освен коланите,  newsm78 Удобно ли ще е или ще пречи?

Hug

# 398
Вихрогонче, аз преносих моя Ванко - калпазанко 6 дни и накрая, когато ме прибраха в хотела, той взе, че се размърда сам и по своя воля се появи на белия свят. И аз бях нетърпелива, както и всички около мен, смях се много, когато ми дадоха да подпиша един лист за изследвания, на който си пишеше официално " m. l. grav. X",  демек бременна в 10- я месец Laughing Раждането мина много леко, бързо и спокойно. Та ти написах всички тия неща, за да те уверя, че всичко със сестричката и бебо ще бъде наред и ти скоро ще имаш един много приятен повод за споделяне Hug
Лили, на Криси столчето беше CAM, ето този модел:

Здраве и много усмивки за цялото семейство на малката Теодора   bouquet

Качих две снимчици на моите мишки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=11170682
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=11170692

Хубава вечер на всички  bouquet

# 399
  • София
Хохо Шушке скоро ще дойда да му намачкам дупето на тоз сладур  Heart Eyes

# 400
Макар че времето не е пролетно, но все пак :

Нека с настъпването на пролетта се стоплят и душите ни.

# 401
Честита Първа Пролет, момичета, бъдете много здрави и позитивни!!!

# 402
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ  bouquetмакар че на вън си е истинска зима

# 403
                                        Честит Рожден Ден на nikolina-pikolina!

Пожелавам ти здраве и много сили  ,късмет от тук нататък. Нека няма повече горчиви и тъжни дни в живота ти !

# 404
Здравейте
ЧРД на Пиколина!Много здраве и от тук на татък само положителни емоции и много щастливи мигове newsm51 hug

Шушу и аз как искам да го намачкам тоз бузан Mr. Green Heart Eyes

Ритко дано скоро се похвалите с второ  tooth

Krasuna  fingerscrossed всичко да мине добре при доки

Вихрогонче  Praynigвсичко да мине гладко и да ни зарадваш. fingerscrossedмиличка

Да ви кажа Хриси вече няма търпение да дойде Ождения ден Mr. Greenи да получи могоооо подааци
Днес ходихме до Хиполенд и му взехме колело,но дали ще го кара незнам.Баща му даваше много зор за колело,а аз все си мисля,че е малък още,но ще разберем кой крив,кой прав.

Светле какво стана с урината на Дарко?

Зори,Шерче,Весето ми се губят нещо.
Лека вечер и  Hugна всички

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 17:49 от isepise

Общи условия

Активация на акаунт