Отговори
# 90
Здравейте момичета!

Веси, Зори, Сладка мама, изобщо не съм се сетила, че може сополите да са ни от зъби. Тъкмо се чудех от къде се появиха при положение, че не сме имали контакти с болни и не сме променяли нищо около режима си, че да настине. Но като прочетох, че и Бобо е с лиги-май диагнозата ни е същата. Дано избиват по-бързо Praynig, че е много неприятно и се мъчат мъничетата.

Да си прекарате весело на срещичката  Peace и после да ни разкажете и ни се покажете Mr. Green

Да ви кажа, тази сутрин много си се смях, за моя сметка.  Joy Joy Joy
 Чета набързо публикациите и стигам до поста на Сладка мама. Обаче снощи си мислех за Светлето /че пак се изгуби/ и
Дари вече ходи много добре.От време на време залита и пада на дупе,но след това се изправя и продължава...

ииии  Shocked Shocked Shocked
Толкова бях объркана, че 2 минути зяпах с отворена уста, докато загрея, че става дума за Дарина а не за Дарето на Светлето.
 ooooh! много съм изперкала
Сладка мама, честито ви ходещи крачета! Покажи ни пораснала щъкаща, синеока сладка Дари Hug
Светле, ти нали ще наминеш из форумско, преди Даренцето да проходи  Mr. Green

Хубав ден на всички!  Hug Hug Hug

# 91
Исе, пролет идва и ще си правим срещи по-често Hug Hug Hug

Аз май ще си взема детето и дъждобрана, че дядо му да свърши някоя работа... горкия от моите непрестанни ангажименти няма време за нищо... а Бела като го види му се радва почти толкова, колкото и на мен. Свикнало си е с него детето Heart Eyes

# 92
  • София
нашият тати още го няма,а ние сме без дъждобран,надявам се до 30 мин.. да се върне,иначе няма за кога да идваме. Sad

# 93
  • Sofia
Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави всички! И румени и засмени!

Честит 3-ти Март! Нека имаме повече поводи и причини да се радваме и да се гордеем, че сме Българи! Тези дни видях страшно много трикольори, веещи се от балкони и тераси по блокове из София.

Използвам случая да се извиня, ако съм съгрешила спрямо някоя от вас, не е било нарочно и моля за Прошка, с малко закъснение! Аз нямам какво да прощавам никому. Но ако ми се поиска прошка - винаги давам  Mr. Green

Шерче, честита ти рожденичка - да ти е жива, здрава и много, много щастлива!!!  Hug  Heart Eyes   bouquet  Хубаво ли мина празникът ви? Да знаеш, че целият 1 март си мислех за вас двечките!!! Миличка, благодаря ти за милите поздрави и пожелания по случай моя РД! Много мило и драго ми стана, и много ме трогна...

angels_zg, мерси много   bouquet  Hug  Heart Eyes  за благопожеланията по случай моя РД на 1-ви март!!!

reni_805, красуна, еленапеева, шушу, инчеЛ, Весела, ЛилиХ, исеписе, рита-зита, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ за отправените към мен поздравления и пожелания за рождения ми ден!!! Толкова сте прекрасни всички!!! Много, много си ви ОБИЧАМ!!!  Hug  Hug  Hug

Нефертити, благодаря ти за страхотното пожелание!!! Дано скоро стана щастлива леля на здраво бебче!!!  Praynig  Страшно много ти се радвам на теб и на малкия ти юнак. Ти да не плачеш, а неговите колики да спират вече! Пу-пу, много сладко момченце си имаш, миличка!!!  bowuu  Heart Eyes

Светле, и твоите думи стоплиха сърцето ми!  Hug Мерси много и на теб, скъпа водачке!  Hug Винаги, когато се включвам при вас, се моля да не преча с присъствието си ...  Peace

Рони, сладурке!!!  Heart Eyes  Flutter   bouquet  Благодаря ти и на теб за всичко!!!

Рени,  Hug  Hug  Hug  Толкова ми се искаше да се запознаем лично в София! Ще те чакам, когато имаш път насам, да ми сигнализираш. Прегръщам те!!!

Лилибон, благодаря и на теб за празничното ти послание към мен! Искам да те видя отново.  Hug  Hug  Hug

Фийвърче, в мислите ми си!  Heart Eyes  Hug  Praynig От цялото си сърце ти желая сбъдване на мечтата ти!!! С теб съм...

Съжалявам, ако съм пропуснала някоя от вас, всички сте ми близки и милички!!!

Сега малко да ви разкажа:  Embarassed
На 1 март, освен че беше неделя, Сирни Заговезни (Прошка) и Баба Марта, имахме в семейството ни още няколко други празника  Crazy
Мама навърши 52 години, моя милост - 31 години.
С милото ми се познаваме от точно 12 години.
А фирмата на милото ми стана точно на 1 годинка.

Не бяхме в София по празниците. А като се върнахме, ме налегна толкова много работа, че ...  ooooh! едва сега намирам мъничко пауза, за да ви се обадя с постинг.

ХУБАВ МЕСЕЦ НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ!!!  Peace  Praynig  Flutter

# 94
  • София
ехааа,Вихрогонче много празници при вас! Grinning

Аз съм много бяснааа.Уж мъжът ми се прибираше и щяхме да ходим на срещата .Ние с дреби се оправихме и слизаме долу,чакаме чакаме -няма никой.Звъня аз на мъжо,то се оказало нещо по-сложно по колата,нямало да стане бързо. CloseВремето на вън е супер,а количката ни е в гаража и аз нямам ключ.Сега си кесим у дома в това време ,вместо да се разхождаме с в Борисовата с приятна компания. Sad

# 95
Сега малко да ви разкажа:  Embarassed
На 1 март, освен че беше неделя, Сирни Заговезни (Прошка) и Баба Марта, имахме в семейството ни още няколко други празника  Crazy
Мама навърши 52 години, моя милост - 31 години.
С милото ми се познаваме от точно 12 години.
А фирмата на милото ми стана точно на 1 годинка.
Всички да сте живи и здрави още много години да празнувате тази дата
Зори жалко че ви се е провалила разходката, а тук в Бургас времето е ужасно и вали
Светлето наистина отдавна не е писала, сигурно пак има проблеми с нета

# 96
ехааа,Вихрогонче много празници при вас!

и голямо завръщане правиш  Hug
Да го чествате още много години този ден в добро здраве и настроение, а може да си добявяте и нови поводи към датата. Така и така я помните Mr. Green
Още няма репортаж от най-важното събитие днес в София newsm78 Очаквам да го съобщят и в новините  Mr. Green

# 97
УАУ колко много празници при вас Вихрогонче.Сигурно е било голяма веселба Crazy Hug
Аз от всичките ми проблеми съвсем съм забравила да ви се похваля,че нямам тромбофилии newsm44.И сега трябва да отида при моя лекар за цитонамазка и след това се надявам да ни даде зелена светлина.Благодаря ви,че ми стискахте палци.Вие сте направо страхотни.Бичкам Ви многоооооооооооооо newsm51 txtloves

# 98
 Исе, браво за хубавия резултат! Следващия път ще е специален, вярвай в това.

Репортаж с картинки  от събитието няма.  Аз имах фотоапарат,ама защо забравих newsm78 Бяхме аз, Рони , Фивката, Бела и на Фивката майката. Похапнахме, полафихме и после потеглихме- Фивката към Варна, Рони към бате доки, ние с Бела към къщи. Наистина времето се оправи- противно на прогнозите за порой.

Вихргонче, честито ви много празници! Да сте живи и здрави!

Аз съм малко скептично настроена към връзката между сополи, кашлици, подсичане и т.н. и зъби. Когато на Бела й избиваха 2та зъба, точно тогава й беше онова страшно зачервяване. Сигурно някой би си казал, че е от зъбите, ама хубаво, че я заведох на лекар- тия гъби без това мазило нямаше никакъв шанс да се оправят... Зъбите откога избиха, а червенината още не се е съвсем оправила.  Определено си мисля, че трябва да се изключи нещо друго, а не да се заключва ЗЪБИ... Това мисля сега, може да бъда опровергана от личния си бъдещ опит Mr. Green

# 99
Здравейте.

Благодаря на всички за пожеланията и честитките към Дари Hug Hug Hug

И моля ви не ни се сърдете за рядкото включване  Praynig Praynig Praynig

Приятна вечер!

# 100
Е Ники как можа да забравиш,ама нищо де,следващия път.Радвам се,че сте изкарали един чудесен следобед.
Гуш на всички и лека вечер Heart Eyes Hug

# 101
От вчера се опитвам да се включа, но нещо ми се беше разболяла кирилицата.

Фивке, радвам се, че всичко е минало добре, проблемът е отстранен и като минат и изследванията, които са ти препоръчали (и за които съм сигурна, че резултатите ще са добри)...амии, остава да се вдъхновиш от пролетта  Mr. Green.

Браво и за срещичката.

Исе, и на теб браво за резултатите.

Сладка мама
, браво на Дари. Имате ли нови снимки да я видим как щъпука?

Благодаря ви за окуражаването. Струва ми се, че Невена изобщо не страда, че ме няма, баща й я гледа (и то много по-добре от мен, просто е много търпелив). Първият ден меченцето ме прегръща и ме целува като се върнах, но вчера просто ме регистрира...Сега остава и аз да свикна. Но успявам да си наложа волята и ги проверявам по телефона само по веднъж на ден.

Слави Йо, прегръщам те силно.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТАЛЕ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ПРЕКРАСНА ГОДИНА С ХИЛЯДИ УСМИХНАТИ МОМЕНТИ С МАЛКОТО ЦВЕТЕНЦЕ!

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 15:52 от polar_bear

# 102
Талето,честит рожден ден и тук,миличка. bdbaloni

# 103

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТАЛЕ
бъди много здрава и щастлива

# 104
  • Варна
Тале, Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана мама  Heart Eyes

Ники, рони и тук да кажа, че ми беше много приятно да се видим. Такива срещи ме зареждат с положителна енергия  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт