Веси, Зори, Сладка мама, изобщо не съм се сетила, че може сополите да са ни от зъби. Тъкмо се чудех от къде се появиха при положение, че не сме имали контакти с болни и не сме променяли нищо около режима си, че да настине. Но като прочетох, че и Бобо е с лиги-май диагнозата ни е същата. Дано избиват по-бързо
, че е много неприятно и се мъчат мъничетата.Да си прекарате весело на срещичката
и после да ни разкажете и ни се покажете Да ви кажа, тази сутрин много си се смях, за моя сметка.

Чета набързо публикациите и стигам до поста на Сладка мама. Обаче снощи си мислех за Светлето /че пак се изгуби/ и
ииии
Толкова бях объркана, че 2 минути зяпах с отворена уста, докато загрея, че става дума за Дарина а не за Дарето на Светлето.
много съм изперкалаСладка мама, честито ви ходещи крачета! Покажи ни пораснала щъкаща, синеока сладка Дари

Светле, ти нали ще наминеш из форумско, преди Даренцето да проходи
Хубав ден на всички!

Хубаво ли мина празникът ви? Да знаеш, че целият 1 март си мислех за вас двечките!!! Миличка, благодаря ти за милите поздрави и пожелания по случай моя РД! Много мило и драго ми стана, и много ме трогна...

Времето на вън е супер,а количката ни е в гаража и аз нямам ключ.Сега си кесим у дома в това време ,вместо да се разхождаме с в Борисовата с приятна компания.
Очаквам да го съобщят и в новините
.И сега трябва да отида при моя лекар за цитонамазка и след това се надявам да ни даде зелена светлина.Благодаря ви,че ми стискахте палци.Вие сте направо страхотни.Бичкам Ви многоооооооооооооо