Отговори
# 75
фивче, страшно се радвам, че си добре  Hug Дано това е  едно ново хубаво начало за вашето семейство  Heart Eyes
Хубава срещичка ви пожелавам   bouquet
Моята коса е ужас напоследък. Преди беше чуплива. Откакто родих Вики е никаква - ни права, ни чуплива, на нищо не подлежаща. Мислех, че като спра да кърмя ще си стане както си беше... ама... явно ще трябва още едно бебе да си родя, че да се оправи  Laughing

# 76
Зори, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! - Още дъъъъълги и щастливи години ви пожелавам заедно и да сътворите поне още едно красиво сестриче или братче на Жори!   bouquet

Фивче,  Hug. Остава да ти дадът зелена светлина и да броим седмиците до щастливото събитие  Peace Приятна срещичка ви пожелавам и да се заредите с емоции.

Hug

# 77
  • София
Фивка,много се радвам,че всичко мина успешно,сега ще стискаме палци за нова и този път успешна бременност! Praynig
Аз съм за Ариана! Grinning

# 78
Фив , ама толкова се радвам за теб... Hug Hug Hug Какво казаха докторите , кога може да се говори за абсолютно възстановяване и готовност на матката?Някакви други процедури ще трябва ли да се правят? Леле, толкова се радвам ако вече мина лошото и от тук нататък само хубаво да предстои.
За срещата: Момичета аз няма да мога ,защото няма просто как, аз само из квартала джиткам , че с малката няма как.Кола имаме , но мъжа ми я кара (ходи на работа) ако я поискам ще ми я даде, но от както имам книжка нямам сериозно шофиране и ме е страх да я карам из центъра и то с малката (да не говоря че и столче не сме купили, защото се оказа че нямаме колани отзад). Rolling Eyes Ако срещичката е някъде по близо до Надежда... Mr. Green   А много ми се иска да се видим Фив. Hug Като решите къде да е срещата все пак ще дам крайно решение , но ако е на езерето Ариана , няма да мога. Rolling Eyes

Зори честита ти годишнина.Още сто години любов ви пожелавам. Hug

# 79
Фивърче   Hug Hug Hug много се радвам за тебе, хайде скоро докторите да ти дават зелена светлина и да ни се похвалиш с  EFP

# 80
Здравейте и от нас със Дари.

Много отдавна не съм писала,но нямам никакво време,защото имам комп само вечер когато пък цялото семейтво ме дърпа за нещо   

Фивърче  Hug Hug Hug и успех .

Зори, честита ви годишнина.    bouquet

Дари вече ходи много добре.От време на време залита и пада на дупе,но след това се изправя и продължава.Проходи хубаво точно на 1г.1м на 17.02. Също така се изправя без да се държи от клекнало и от седящо положение.

Много бавно и пробиват зъбите и досега има само два долу и един горе.В момента избива 2-рия горен и вече  2 седмици е с ужасна хрема и не можем да спим.Когато вадеше предишния, 1 месец беше така и 1-2 дни преди да избие сополите изведнъж изчезнаха.

Лека нощ.

# 81
Ха добър вечер (то вече станало за Лека нощ де).
Утре благородно ще завиждам на всички, които ще видят Фивчето. Да я прегърнете от мен - задължително.
Зори, честит ви празник. Той Жори явно точно по поръчка за вашия празник си е нацелил рождената дата. Simple Smile Жела ви много любов и разбирателство. И пълна къща с детски смях (деца, внуци и правнуци).

Бени, ти къде се буташ в А-групата с тия шипове - недей така - млада си още. Виж моя милост вече може да почне да се оплаква от такива болежки. Тия дни се въртя само от кръста - врата ми е неподвижен. За капак трябва да сваля килца и да си направя стелки за краката. Днес всъщност разбрах какво е да те болят краката заради паднал свод. Записах се да ходя на народни танци в училище. На 15-тата минута вече едвам стъпвах. Но няма да се откажа. Много е готино и разтоварващо (нищо че засега сме само квачки).

И покрай цялата дандания май забравих да честитя първото зъбче на Бела. Нека ги нареди всички здрави и бели - като перлена огърлица. И да ни радва с прекрасната си усмивка.

Честити ходещи крачета на Дари - нека все по хубави пътища да я водят.

Шер, не се притеснявай за реакцията на Вики на тържеството. Важното е да има на кой да поднесе букетчето - дори и тате да отиде пак ще е на 6. Аз в петък май ще пропусна тържеството на Петър в училище (че ще вземе да ми става навик да отсъствам от работа). Но пък татенцето ще отиде (негов ред е след като пропусна коледното тържество).

Hug Hug Hug за всички

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 23:32 от Anichka

# 82
Добро утро мами
Ани май и на теб ти е рано за такива болежки.Бързичко се оправяй Hug

Честито прхождане на Дари и бързо да изчезват тия сополаци.

Фив браво миличка.Много се радвам Heart Eyes

Зори,честита годишнина мила.Още дълги години да се обичате все така  bouquetА малък Жори да оздравява.

Шерче не се притеснявай за малката.Сигурна съм,че ще се забавлява много.А теб успех

Весе ти си вече направо доктор. Mr. Green

Последно разбрали се къде ще е срещата.Надявам се да успеем с Хриси да дойдем.Много ще се радвам да се запознаем.
Иначе при нас нищо ново.Освен,че ми е много криво ама живота продължава.Утре ще е погребението и незнам как ще издържа ако не се дрогирам с хапове.
Лек ден на всички Heart Eyes Hug

# 83
 Аз съм за Арианата около обяд. Измислете някакъв час, аз ще дойда като нахраня маймунчето- с него или без него според дъжда...  Зори, ти ще вземеш ли Жорката? Честита ви годишнина- на патерица, но пък от сърце:))
 Браво на щъкащата Дари:) Кога ще видим нови снимки да й се порадвам на сините очички Heart Eyes

Аз след много чуденки и безсънни нощи реших, че ще правя два купона- един с майки с бебета- както направи Зори, и един с приятели, чиито деца са по-големи. Лудницата ще е пълна, вече съм под пара. Не знам къде ще съвместя в цялата работа родата- те нашите така и така ще присъстват и на двата купона,ама оня ден свекървата ме попита кога ще поканя бабата/т.е. прабабата/... а нямам сили да приготвям и вечеря. Ще взема да изпуша отвсякъде... И се чудя за купона с майките дали да го направя по обяд както Зори, или от 4часа? За 4часа ще се подготвя по-спокойно... По обяд пък ми се вижда по- подходящо... Не знам newsm78

# 84
  • София
Ники, не знам още.Нашият тати има малко работа и ако сме сами точно тогава,ще трябва с него,но ако вали примерно няма как да дойдем,че нямаме дъждобран.Ако мъжо е тук,ще го оставя сигурно.

За РД - както ти е по-удобно.Аз направих така,защото Жори спи преди обяд и после след обяд пак,та не му наруших режима по никакъв начин.Прецени за Бела как е най-добре и за теб!

# 85
Ники,ако вали незнам как ще дойдем,защото сме сами.А за днес знам,че го дават да вали.Ох незнам............

# 86
Сега се чух с Фивчето.
Понеже не знаем точно режимите на бебчовците, но ни се стори че около 13:00 е прилично време, та предложението ни е на Арианата около този час.
За който не знае къде е въпросното заведение - пада се в единия край на ледената пързалка, под Нац. стадион точно. И дано да не вали, че да можем да се съберем повече хора. И малко разходка да направим също.

# 87
Много се чудя за срещата с тая хрема - да не взема да направя някоя беля на някого  Thinking. Заведението го знам, телефоните ви имам, ще взимам решение по време на движение, но ако дойда ще съм сама, защото Бобо хем е хремав, хем е супер кисел и няма да позволи да се видим. Явно неговата хрема ще да е от зъби, защото текат едни реки от лиги и венците му са страшно подути. Да излизат вече, че започвам да избушвам  Crazy.

Ники
, за рождения ден взимай пример от Зори - страшно ми хареса как си беше организирала нещата и беше супер свежа. Аз се скапах и на купона вече едва се влачех - генерална грешка  Peace.

# 88
Фивче,браво за хубавите новини.Много се радвам. Hug

На Дари честито ходещи крачета,а на Бела -много здрави зъбчета като мъниста.

Зори,честита годишнина.  bouquetДа сте живи и здрави и много да се обичате.

Приятна срещичка,момичета HugДа си прекарате чудесно и после да разказвате.

А пък при нас вали ужасно още от снощи и е едно такова мрачно и тъмно.Много неприятно.

Класната нещо ми се губи или аз недовиждам?

# 89
Милички Хриси по това време за съжаление спи.И ако тръгнем ще е ужасно кисел.Много ме е яд,но здраве да е.Дано при следващата среща да успеем да се видим.Пожелавам ви весело изкарване и чакам да разказвате.
 Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт