Отговори
# 465
Е-хе най-накрая!  newsm68 newsm44
Честито на Вихрогончето,  вече е щастлива леля!
Малката принцеса Стела да е жива и здрава, а на мама Роси бързо възстановяване!

# 466
Добре, че лелята си има заместници.
Да е жива и здрава дъщеричката на Роси! Много радост и усмивки да причинява на всеки!   bouquet
Честита племенничка, Вихрогонче! Много да я глезите девойката!   bouquet

Светле, що се размисли така? Аз само профилактично ... Laughing

# 467
 newsm44 newsm44 newsm44 Страхотна новина!
  Вихрогонче, честита ти племенничка! Пожелавам на малката принцеса да е здраво и спокойно бебе !

# 468
  • Sofia
Нефертити, благодаря ти!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Аз понеже съм на работа, много ми е натоварено и намерих минутка време само в отчетната Март 2009 да се похваля засега!  Heart Eyes  Hug
БЛАГОДАРЯ на всички ви, ДАМИ!!!  Hug  Heart Eyes

# 469
  • Варна
Вихрогонче, поздравления и най-добри пожелания за племенничката ти! Да расте здраво и щастливо дете и всички много да й се радвате!

# 470
Еееххх, че на хубав ден се роди детенце!!! Честито, Вихрогонче, да ви е жива и здрава прицесата !!!

Благодаря ви за пожеланията, момичета, да ви се връща двойно!!!!! И аз сега се надявам да започнат да ми се случват по-хубави неща!!!!

# 471
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,NADEJ! smile3525
Пожелавам ти до следващия ти ЧРД да се сбъдна една твоя мечта  ylinfant и всички други, които искаш!

# 472
  • Sofia
Честит Рожден Ден, Надеж - на много хубав и красив Празник си родена!
Бъди жива, здрава, щастлива, дива и красива!
Нека най-съкровеното ти желание, най-горещата ти мечта стане реалност!  Hug

# 473
Честит рожден ден на Nadej. Присъединявам се към пожеланията на момичетата

Честита Стела на Вихрогонче и семейството й. Да расте здрава и много да ви радва

# 474
 bye bye bye
 bdbaloni Надеж,пожелавам ти много любов и щастливи мигове.Бъди най-обичаната жена newsm51

Вихрогонче,честита племеница.Много да ви радва малката принцеска  love001 Two Hearts

Мече по-честичко се вясвай,че ни липсваш Hug

Ронка  Hug-те мила

Ние вече сме качествено болнички.Днес го водих на доктор-засега няма нищо притеснително,но от следобед започна да кашля и малко ми е притеснено.Нали сме с астма и неговите кашлици са много упорити.
И аз ходих на гинеколог-нищо ми няма,добре съм и имаме зелена светлина за бебе.Но мисля първо да изчакам резултата от цитонамазка.Стискайте ми палци.
Ето и малко снимки от партито
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334052&pid=11240965

# 475
  • Варна
nadej, Честит рожден ден! Желая ти много здраве и силен дух, за да сбъднеш мечтите си!

Вихрогонче, Честита племенничка Стела! да бъде много здрава, много обичана и всички да се гордеете с нея! На сестричката ти Роси - бързо възстановяване!

И днес не можах да се чуя с доктора ми, но ще продължавам да му досаждам с обаждания тези дни  Mr. Green

# 476
 Честит рожден ден, Надеж! Оттук натаък само хубави неща да ти се случват!

Честита племенница на Деси! Да е добре дошла на тоя свят и само радост, щастие и слънчеви усмивки да има по пътя й!

Исе, много сте сладки, Хриси е много хубаво пораснало момченце и си има много хубава биба Heart Eyes В кое клубче беше празненството? Изглежда много сте се забавлявали. Дано бързо се оправи милото детенце, аман от болести.

# 477
Деси, честита племенница! Здрава и усмихната да расте. Много да радва цялото ви семейство   bouquet Бързо възстановяване на мама Роси  Hug
Надеж, честит рожден ден! Бъди здрава и сбъдни мечтите си  Hug
Исе, много сладък рожденик и ти си много лъчезарна  Wink Бързо оздравяване на малчо  Praynig

При нас положението малко се нормализира, ама не съвсем  ooooh! Аз още се обучавам, голям ми е зор... От утре се налага да се оправям сама при положение, че половината неща още не са ми обяснени и ми е каша в главата  ooooh! Постоянно си повтарям, че ще се оправя и не ми зависи живота от тая работа, ама истината е, че съм притеснена  Confused
Вики е добре в яслата, ама после е ужас. На моменти не мога да я позная, и чак почвам да се притеснявам леко. Дано е просто някакъв лош период  Tired
Ох, искам нещо много хубаво да ни се случи, че напоследък сме под голям стрес всички.

# 478
Шерче  Hug Hug Hug не се тревожи, и ти и Вики трябва да свиквате с новите промени, скоро нещата ще се нормализират
isepise дано малкия скоро да оздравее, голям сладур ти е той , а ти скоро да се похвалиш, че ще го правиш батко

Ние сме добре, малкия ми Шошко расте, снощи като го теглихме беше 3730 гр и вече е 54 см. Имахме малко екшън с АМ , вече сме на 3-ти вид, надявам се вече това да е неговото мляко и да не се налага да го сменяме често
Като ми остане малко повече време ще кача и снимки да ни видите
Лека нощ на всички

# 479
Добре дошла на белия свят, мъничка Стела!

Вихрогонче, да ви е жива и здрава мъничката принцеса и много усмивки и обич да донесе в семейството ви!  bouquet

Шерче, от цялото си сърце пожелавам нещо хубаво да ти се случи скоро.  Heart Eyes

Исе, голяма веселба е било! Бързо оздравявайте и дано ви се размине гадната кашлица.  Praynig

Фивче,  Hug чакаме да ни кажеш какво е казал чичо док.

Светле, що се размисли така? Аз само профилактично ... Laughing

Бе де дазнам. Скрита лимонка си ти.  Mr. Green Аз и без това все ви дебна с Жабчето и Ася, ти сега съвсем ще ме накараш да си зарежа домочадието и да вися все тук.  Mr. Green

А сега да се оплача - на моето племенниче днес са му казали,че с едното оченце вижда на 30 процента и ако спешно не вземат мерки ще става все по-зле. Sad И понеже жимеем в малък град се оказва мисия невъзможна да се намерят лепенки за закриване на здравото оче.  #Cussing out Сестра ми е много притеснена, а на мен ми е много мъчно за него.

Общи условия

Активация на акаунт