Мартенички имат всички ЯНУАРЧЕТА добрички!

• 10 580
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Там дори са гостоприемни Simple Smile
Има теми в някои подфоруми, в които не може да припари нов човек  Laughing

# 61
  • София; Дружбето
Ай честит ви празник bg

# 62
Честит празник, девойки! bg
Селма, честит рожден ден на патерици!  Hug
Аз от сутринта съм надула едни опълченски песни, рецирам стихотворения и маршируваме със Софи.
Много яки тия арабки!  Laughing Човек ще си помисли, кой знае какви снимки публикуват.  Crazy

# 63
Момичета, колажът е готов:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10856285

с помощта на Любо го правих няколко пъти, защото той имаше голямо желание да ми спира компа преди да съм сейвнала промените  Mr. Green
Вижте дали всички деца са с правилните си имена  Wink

Нещо не желае да се покаже в заглавната страница, вероятно е с голям рамер. По-късно ще го редактирам Simple Smile

# 64
  • София
Анджи, страхотен е колажа. Благодаря ти за труда   bouquet

# 65
  • София; Дружбето
Супер е колажа Hug Ма са ни хубави чаветата Mr. Green

# 66
Андж, супер си! Бройкам си ергени вече!     Laughing  Всичките дечица са страхотни!  Heart Eyes
Лила, къде се губиш? Как е астралната близначка на Софи?

# 67
Супер е колажа Hug Ма са ни хубави чаветата Mr. Green
С такива Убави майки- няма как да не са!  Mr. Green

# 68
Привет, момичета!  Simple Smile

Честит празник на всички. bg

Анжи много е хубав колажа.  Grinning  Поздравления за труда.   bouquet
Мойто гардже, е с правилно изписано име (Па, е и убавооо  Flutter)   JoyВсички деца, са страхотни.  Heart Eyes

Аз, от онзи ден се бях нещо шашнала, направо си се уплаших.  ooooh! Ванеса предната нощ, не спа почти никак - през по голямата и част, плака и все викаше аки, аки - видно беше, че я боли силно корема. От вчера сутринта се започна едно акане, придружено със рев и слуз - стори ми се даже, че и кръв видях.  Crazy Направо изпаднах в дива паника. Обадих се на лекуващия ни лекар - той ме успокои, че няма страшно да давам Хидра сек и днес да отидем. Обаче аз реших да отидеме до  спешното - там един мил млад лекар ме уплаши, че детето е с бронхит и ще се наложи да ходим на хирург заради акото.  CrazyСъответно предписа АБ (който аз, не купих). Нощес слава богу, спа прибично, и днес вече няма помен от тези ни неразположения. Ходихме и при нашия лекар, и след прегледа каза, че гърдичките са и чисти и, че ще се оправи. И в никакъв случай да не давам АБ отново.
Извинявам се, че така се отплеснах в обяснения, но сякаш имах нужда.  Embarassed

Хайде лек и ведър ден, на всички.  Hug

# 69
Благодарим за страхотния колаж и положения труд, Анджи!    bouquet

# 70
  • Варна
Анджи, колажа наистина е страхотен! Много ми харесва и фона - кофички, камиончета, мечета...   bouquet
Schmetterling, да си давала онзи ден някаква нова храна?

И да не пропусна - честит 3-ти Март! bg

# 71
 bgЧестит празник! bg

Анджелина, колажа е невероятен. Благодарим ти!

Schmetterling, горката Венеса. Пак и на теб не ти е било лесно  да гледаш така малката принцеса.

# 72
Честит празник момичета и от мен bg
А колажа ви е наистина страхотен,поздравления за Анджи smile3501

# 73
Анджи, страхотен колаж  Hug

Ив, обичам те, бе жена Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, честит ни празник и нека не забравяме миналото си  Peace

# 74
Viki_76 не, не съм и давала, нищо ново и непознато. Било в последствие на АБ, и вируса. Ама ми се случва за пръв път, да видя такова нещо, и се уплаших. Реших, че я язва има, я нещо такова  Crazy Абе, майчини глупости.  ooooh! Те нали хората са хазали - "да не ти се случва това, което една майка, може да си помисли." Rolling Eyes

Flowerlina  Hug

Общи условия

Активация на акаунт