Мами в Белгия - 12

• 16 794
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Под книжка имам впредвид, подвързани страниците със спирала, прозрачна първа страница .. Като презентация, Нещо такова... 
Шакира, ти картичките не ги мисли, да ти отпадне поне това..  Peace
А за изпращането, ако няма някой път до тогава до България, аз мисля да използвам пътуващия човек на Блонди , за да изпратя малко багаж и да сложа и презентацията в него. Ще помоля майка ми да го посрещне в София и препрати до Видин. Ще го измислим;...

# 271
Калинка, машината е най-изгодна за week-end. Предлагат и продукт, но аз имах Ваниш за килими и отказах. Добре стана.

Аз също мисля че се казва френско говорящи, но не съм много веща с БГ граматика. Също, не мислите ли че площада трябва да го назовем Grand Place. Поне така съм го срещала в международни туристически каталози и мисля че така е известен.
Картички има най-различни, не само със смесени обекти и нека ги купим накуп за да няма повтарящи се. Това са моите предложения, а вие както решите.

Блонди, хайде помагай. Какво се скатаваш там на топличко  Peace

# 272
Под книжка имам впредвид, подвързани страниците със спирала, прозрачна първа страница .. Като презентация, Нещо такова... 
Шакира, ти картичките не ги мисли, да ти отпадне поне това..  Peace
5-10 ? няма да ме съборят споко ,инъЧе мерси за загрижеността   Peace

# 273
  • Overijse, Belgie
Момичета, забравих да се похваля вчера - успяхме да се докопаме до 2 билета за концерта на U2 в Амстердам през юли!!! Следващата стъпка е да намерим мераклия да гледа децата  Twisted Evil Но мисля, че ако предложим уикенд в Амстердам, ще има мераклии Wink
Беше доста трудно, макар, че се продаваха по и-нет. Нещо сайта не можа да издържи на наплива. Билетите са в различни сектори - кофти, но винаги съм искала да отида на концерт на U2, въпреки, че си падам по по-твърда музика - те са просто уникални!

# 274
Аз вече купих 28 картички.
Мария, ако можеш да ми пратиш адреса си на лични, за да мога да ти ги пратя по пощата.
Аз няма да мога да дойда на срещата,защото ще имам гости тези дни.
Поздрави на всички и ако има нещо друго, с което мога да помогна казвайте.

# 275
Джъст това с концерта е страхотно , и аз съм и голям фен но няма да ме огрее , както и Мадона в Бг също  Sad , в разгара на сезона няма как просто , но ти пък после ще разказваш  Wink

# 276
Момичета помощ , малкият натисна нещо на клавиатурата и сега страницата на форума ми се зарежда огромна с огромни букви , как да го оправя  newsm78

# 277
Натисни CTRL , долу дяво е на моята клавиатура + скролера напред назад

# 278
Жеже, натисни контрол и докато го държиш натиснат започни да въртиш левия бутон на мишката назад Peace моето диване постоянно ми прави същите номерца Laughing

Днес намерих картички за по 0,40 евро - много ми се видя и не взех, пък и бяха грозни повечето. Затова кажете на коя от вас да изпратя пари да вземе и за мен.

# 279
 Joy Joy Joy
Това е то опита , мерси  Joy

# 280
Къде се губите днес  55   Беше един чуден слънчев ден, сигурно скитосвате

Джъст, на линия ли си още

# 281
  • Overijse, Belgie
Тук съм, тук Simple Smile

Последен напън вече е настал Wink....в офиса Simple Smile Още 3 дни и спирам да работя, което ме натъжава, честно казано Sad

# 282
Джъст, забрави вече за работата и се радвай на това прекрасно нещо което ще ти се случи

Момичета , да не бойкотирате темичката ни? Никакви ви няма. Ще ви пиша отсъствия, особено на Блонди  Wink   И Рени нищо не разказва за бебка ........ ще се разправяме  Naughty

# 283
  • Overijse, Belgie
Джъст, забрави вече за работата и се радвай на това прекрасно нещо което ще ти се случи

Ако почна само да "мътя" Wink и мисля само за това, ще се побъркам - ще се впусна в безмислени покупки, които после ще се чудя къде да слагам, всяка болежка ще я обявявам за контракция и ще се шашкам Wink
Сега поне живея с надеждата, че другата седмица ще отида на фризьор, козметик, ще подготвя картичките, ще се разходя по магазините Simple Smile Само Марти да е здрав, че нали знаете как бързо се развалят сметките, направени без кръчмар Wink

# 284
Джъст ти до 40 седмица имаш оЩе цели 2 седмици ,аз родих в 40 седмица и 3 дни  Laughing,ама все пак ми беше първо дете ,казват ,Че следваЩите деца по рано се раждали и според зависи ,когато му дойде времето.Приготви ли си куфара за болница ,Щом всиЧко е готово сега само релакс ,Чакане и разходки .А ние сега през това хубаво време  сме на плоЩадката в парка ,деЧица Щъкат навсякъде ,много е приятно ,дано така да се задържи  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт