"Баба Марта бързала, мартенички вързала и бебенца ни носи щъркела!"

• 19 080
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Нефертити, на какво АМ сте вие? Баткото ми имаше запек преди от НАН, и други бебета съм чувала, че се запичат от него, но като минахме на Аптамил се оправиха нещата, и по-спокоен стана. Не давам съвет да го смените, не е хубаво без причина да се сменят, просто питам и споделям  Hug
В момента сме на Фризо ХА, по съвет на микропедиатърката давам такова, но тя ме предупреди че всичко си зависи от детето, моя племенник пък се запече точно от Аптамила и когато го смениха тогава започна да си ака нормално. Ние в събота сме във Варна на контролен преглед и тогава ще видим какво ще правим , иначе и аз знам че не е хубаво много да се сменят млеката ако не е наложително

# 91
ей, родилите мамчета Hug да знаете как ви завиждам за тези разговори.
Ние докато излезнем вие ще сте минали с проблемите за колики и кой колко папкал. Да давата съвети после Rolling Eyes
Поли + стискам палци всичко да мине ок и в сряда да се похвалиш със здрав бебок.
Зеленкото, мерси за инфото за болницата. Надявам се при нас всичко да е ок и да си седи при мен бебка.

# 92
Здравейте тумбички Simple Smile Първо да благодаря на всички ви за пожеланията.... моя мъж ми ги чете по телефона ,докато бях в болницата Simple Smile   bouquet
  Та така... прибрахме се днес... бебка се казва Натали и е страшна малка бонбонка Simple Smile  За самото раждане... мина бързо... в 01:30 започнаха контракциите,в 03:30 бях в болницата с 3 см разкритие,пуснаха ми система и за час станаха 8 см и... бебка се появи! Не беше толкова страшно Simple Smile  Ангелчето ни се роди доста мъничко... 2500 кг,но слава Богу.. кърмата бързо се появи дори почнахме да наддаваме,свалихме само 100 грама след като се роди Simple Smile По-късно или утре ще опитам да кача снимчици, а сега ще почета назад.

П.С... На новородилите майчици.... честити Ви рожбички ,да ви радват и растат и живи и здравички!

# 93
Честито на всички щастливи майки!!! Много радост да ви носят малките мушмулки  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря на Вероники, Весела и Бухта за отговорите от предната тема Hug . Но имам и още един въпрос във връзка с тези изследвания: останах с впечатление, че няма да оставам в болницата като отида да ги правя или... Защото аз ще ходя да ги правя към 1 седмица преди секциото, т.е. след като ми ги направят, ще си ходя (ако няма показания да постоя в болницата, разбира се). Та ако са само кръв и урина, това значи, че отивам, давам каквото давам и си отивам, така ли Rolling Eyes ?

Да питам и тези, които са имали изтичане на околоплодни води: какво е притеснителното количество Rolling Eyes ?

Зелено човече, на Борис също му беше паднал пъпа в болницата. Като си се прибрахме вкъщи, не сме го пазили при къпане. Не знам защо така са ви казали на вас. Къпех си го нормално, а след всяка баня го почиствах с тампонче (клечка за уши), напоено в спирт (от големия градус, мисля, че 90 беше, не помня Embarassed ). И нищо друго. Постепенно засъхналото се "изчопли". Херниите са друго нещо. Ние и това преживяхме, та беше голям мор, защото в най- големите жеги трябваше да му лепя пъпа с разни найлонови лепенки Sad . Но мисълта ми е, че това е изхвръкване на пъпчето, не е свързано с почиствне, падане и т.н. Peace .

# 94
Здравейте, мамчета!Както е тръгнало,ще преносвам.Не че няма още 17 дни до термина,но досега никаква контракцийка не се е появявала, а на третия(днешен)запис на тоновете стана ясно ,че матката ми е с тонус като на небременна.Изобщо-пълно спокойствие.Иначе коремчето  взе да ми тежи,а е малко .Адски много ми се щъка,времето е бижу,а аз не мога да вървя повече от километър без ставичките ми да ме заболят , а вече и седалищния нерв взе да дърпа.Смешно е ,защото кипя от енергия, а не мога да я изразходя.
Много са сладки бебчетата в албумчето,действат като стимулант!
Като гледам количките,които сте си купили,вече се раздесеторих...Всички ми харесват.Накрая ще оставя любимия да избере.

# 95
Мерси за подкрепата момичета  Hug
През деня се кърмим като по часовник и както пише в книгите  Hug не му го налагам аз, мъника сам си се буди като часовник, но вечерите до сега бяха ад, но с тези капки за коликите, дето го мъчат, мисля че ще закърпим положението  newsm17 Утре ще ви кажа как е минала нощта, вчера по това време се носихме на ръце, а сега за сега спинка  Praynig
На малкия Борис  още не му е паднало пъпчето, ама и ние взехме за по натам някакви специални лепенки - за да не изхвръква пъпчето.
Хайде за сега спокойна нощ от нас!!!

# 96
  • София
Качих снимка на Мария
Плюйте, че е много грозна и лоша!!!

# 97
Здравейте майчета.Аз минавам да ви поздравя и да кажа честито на всички появили се бебчета от събота до днес.Пожелавам много здраве и щастие, а на мамите бързо възтановяване.Ами засега е това  ще се постарая да ви изчета. Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet

# 98
На малкия Борис  още не му е паднало пъпчето, ама и ние взехме за по натам някакви специални лепенки - за да не изхвръква пъпчето.
Сори за индианския въпрос ама ...  как така ще му изхръква пъпчето?

# 99
Качих снимка на Мария
Плюйте, че е много грозна и лоша!!!

пу-пу голяма "грозница" си имаш, а татко и отсега да се настроива, че щерка му ще разбива мъжки сърца

Сори за индианския въпрос ама ...  как така ще му изхръква пъпчето?
понякога от много плач буквално им изхвръкват напред пъпчетата, някои момчета правят и херния, затова всички съветват бебето да не се оставя да плаче повече от 5 - 6 минути, аз и толкова не издържат заплаче ли веднага го гушвам
ей, родилите мамчета Hug да знаете как ви завиждам за тези разговори.
Elg много скоро и ти и всички други ще се включвате активно в тези разговори  Hug Hug Hug

# 100
savage_17 за пъпчето Нефертити ти е отговорила - при момченцата опасността от развиване на херния е много голяма. И аз не издържам и 2-3 минути да плаче съкровището - веднага на ръце. Тази вечер направо не мога да си позная детето - спинка си, откак сме сменили памперса и го кърмих в 18.30  newsm44 Да е жив и здрав този, дето ги е измислил тия капки за колики. Има ги милото, ама се погърчи малко, не реве, пръцне си и пак заспинка  newsm32 Дано и нощес е толкоз спокоен  newsm17
Аз чак сега успях да разгледам мъниците - пу-пу-пу Всички са големи красавци и принцеси!!!

# 101
пу пу на Мария. Може да изпратим татковците заедно да си купят пушки. Нашия от сега си е казал, че ще е 3 борче отляво надясно Rolling Eyes
Всички бебоци са сладури. Нали са си нашите бебоци.  Hug  bouquet Така като ги гледам и ми е странно, че и моето е толкова голямо.
Аз лично в тови форум се чуствам като у дома си, много ви обичам вичките. И се надявам, че ще е така и занапред- да си споделяме всички с бебоците и т.н(айде че се разчуствах)
от нас лека и мека  Hug

# 102
 Thinking  ooooh!    Аха!  Благодаря за разяснението!   bouquet

# 103
Здравейте момичета!

Имам въпрос към вече родилите! От тази сутрин малката след хранене се свива, мрънка и проплаква, което ще рече че коликите май ни започват! Мъж ми сега е купил Еспумизан, едва след това са му препоръчали Колиеф! Ще пробваме днес със Еспумизана, но моля ви дайте отзиви за капките, които давате на бебчетата ви! Колиеф наистина ли са по-добри? Благодаря предварително!

Здрасти, ние сме на Колиеф от няколко дни... в момента в който и дам капки и я накърмя и тя спеше по 3-4 часа, след това пак така, но днес....просто е ад...вече нищо не помага...спи по час и половина и после рев и нерви..и въртене и стягане и какво ли не...та не знам дали са по-добри...утре и ние май ще вземем еспумизан...

# 104
Здравейте милички.Вече втори ден се опитвам да изчета старите теми ама май няма да мога. Ще ги чета в последствие.
 Сега за мойто раждане.
 Пожелавам го на всички. В 18:00ч отидох в болницата с контракции и болки на 15мин. След клизми и други процедури ме вкараха в предрод. зала. Към 19:30ч ми започнаха силните болки и докато се сетя да охкам започнаха напъните качиха ме на магарето и айдее бебчо излезе.
 Вече сме си в къщи гушка ме се засега нямаме проблеми с кърменето и се надявам и да нямаме и занапред Praynig

Много благодаря на всички ви за милите думи, за подкрепата докато бях в болницата Hug Hug Hug толкова мило ми стана.
Сега баткото си е в къщи и нямам много време за компютъра ама от сряда пак тръгва и ще се включвам по често.

Общи условия

Активация на акаунт