Включвам се с едно питане - по колко време спят вашите бебоци? Ние почти не спим - вчера през деня общо е спал 6ч, а снощи са му се събрали 4ч, сега съответно пак не спи
А и аз се къпя с много топла, почти вряла вода и съм се отпуснала и като ми текнала таз кърма, елате да ме видите. Ако бях запушила и се топнала във ваната и Клеопатра щеше да ми завиди. 

сега се чудя как съм успявала
то майченството ми е минало в банята и над масата за гладене.
Последния месец ми мина толкова бързо, като един миг, за разлика от първите два, които ми се сториха цяла вечност. Вчера се разходихме до Пигис та му купихме и подарък
но пък добре че не живее на същия етаж в нашия вход /Биби напълно те разбирам/, а е на цееели 15мин.
, та вече си я оставям накъдето си иска да е. То в памперса си има достатъчно място, а и така не се напишкваме.

. А когато е буден рядко се носим на рьце, повече време прекарва в количката на терасата- но тук времето е доста топло.От вчера започнах да го слагам по малко и в кошницата за кола- мисля доста му хареса, пьк и така си го разнасям с мен из цялата кьща, кьдето каквото имам да си домакинствам....говоря му доста и положението е ок.
Препоръчани теми