Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 74

• 41 277
  • 368
  •   1
Отговори
# 255
Честит празник и от мен.
Риен,хубаво,че пробваш ,всичко се постига с практика.
Литли спровиласи се отличнос коня ,като се има в предвид ,че ти е втора торта.
Дарилка хубави моделчета ,за начинаещ са супер.
Доня Копривка нещо фото не ти е както трябва ,но торта за Ани е много нежна,а върху втората трябва тренировки
Мелеиди ,имаш браво от мен за кошницата и розите Hug
Блу може би ще се възползвам от тази рецепта ,защото постя ,но първа трява да се купя шоколад с какаово масло ,защото само той е постен.Благодаря ти че я сподели с нас ,а изпълнението ти е супер  bouquet

# 256
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!  bouquet  bouquet  bouquet
Бъдете най-обичаните и уважавани жени на земята.
Milady,твоята кошничка ми взе акъла.Започвам с нея почерпката си за празника и чакам с нетърпение да видя с какво ще почерпят останалите момичета,днес ще си хапна от всяка тортичка... Wink
Аз нямам сладкиш за днешния ден ,затова чакам да оплакна окото наготово..... Rolling Eyes

# 257
  • у дома
Албена, по-късно ще докладвам и за вкуса  Peace аз я направих с чист натурален шоколад  Peace (честно казано, никак не разбирам от пости, но се постарах. като публикувам рецептата, ще дам линк, че има малко доуточнения от мен при продуктите  Laughing )

# 258
 Мерси за отговорите за боичките, но няма да ми се налага да стигам до Метро, защото вчера най-случайно както си купувах овесени трици от диетичния магазин на Шишман и видях, че ги имат:mrgreen: Сега остава и червеното да е червено, а не да става розово като от боичките за яйца, които имам. Аз все пак успях да измайсторя една калинка, но не боядисах тестото, ами рисувах отгоре. Така стана червено. Страхотни животинки измайсторих, направо като ги погледна и страшно им се кефя. Сега остава и тортите да станат...и ще показвам bowuu

Въпросче- как правите тревичките- с моделираща маса и..шприц ли, какво ли.. гледам и се чудя newsm78

Хубав празник на всички ви!

# 259
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ ДАМИ!!!!БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ,УСМИХНАТИ И ОБИЧАНИ!!! newsm51

Ванче,  Peace

Много хубави торти сте показали  Peace,но постната на blueeye® много ме впечатли  Hug

Ето и една от мен

И едни шоколадови пастички

# 260
Честит празник момичета! Бъдете все така всеотдайни, щастливи и обичани  bouquet

Благодаря на всички за отзивите, само не ми стана ясно за черния цвят - готов ли се купува или има вариант и на заместител?

Милейди - страхотна торта, браво! Много добре си се справила. Шприца откъде го взе, че и аз търся такъв?
KikiNiki - тревите се правят с шприц от вид крем - маслен или друг, мисля с втория накрайник, поправете ме ако греша  newsm78

# 261
Честит празник на всички!

Въпросче- как правите тревичките- с моделираща маса и..шприц ли, какво ли.. гледам и се чудя newsm78

Не съм спец, но мисля че от маслен крем със шприц. Някъде по-назад Пепи беше дала този линк на кошница и трева от маслен крем:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;quote=10432362;top … 116255619d6638927

п.п Иринка, много нежна торта  Peace

п.п.2 Хе хе, аз докато се натуткам и Дарилка ти отговорила... нищо Simple Smile

# 262
Аз трева правих с маслен крем 234 номер. този последния от линка на Дарилка.
От моделираща маса  някой правеше през цедка. Не се сещам кой.  Embarassed
Албенка, много си мила.

# 263
Здравейте момичета и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Отново видях страхотни торти!Milady не мога да не подмина кошницата ти,невероятна е!
Да ви покажа и моите 2 торти от вчера:

и моята за РД:

и парче:
вътре е Red Velvet Cake с крем Баунти

# 264
ai-ai , много са нежни и елегантни и двете торти!    Peace   

Иринка , тортата не я виждам,но пастичките са много ...шоколадови и вкусни!

blueeye® , самото съвършенство!  Изрязаните листа и цветенца от какво са, от круши ли?

Ето и моята торта за Тодоровден.Приемам всякаква критика.

и още ...
http://www.teilor.snimka.bg/album.php?album_id=272114&pid=10947786   

# 265
Честит празник и от мен милички!!!
Ето моите творения за днешния ден:
Торта с бременна мацка за брат'чедката
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319608&pid=10947701
и теменужки за любимата ми баба
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319608&pid=10947708
а на мама днес направих палачинки, че тя не си пада много по тортите Heart Eyes

# 266
jenik Тия теменужки истински ли са??? Shocked

# 267
  • София
Дарилка покритието на коняето трябваше да е с въпросния крем какао(шоколад) шприцован на звездички върху цялото конче. Обаче първо е ставаше за шприцоване и второ накрайника ми беше твърде голям, затова се ОПИТАХ да го загладя кончето. А първиш маслен крем който направих беше с захарен сироп а не с пудра захар, и незнайно защо боята беше оцветила крема, но същевременно се беше отделила от него. Тоест като шприцовах, капеше от страни, затова направих нов крем(с пудра захар). Той пък стана уьасен защото пудрата захар беше под всякаква критика.  В НИКАКЪВ слуяай НЕ купувайте ТАКАВА пудра захар. Незнам каква е тази "специална технология" която са написали на опаковката, но има вкус на брашно, а не на пудра захар. #Cussing out Ама аз съм си виновна, като не я опитах преди да я сложа... ooooh!
Иначе съм напълно съгласна, че трябваше надпис или някое друго цветче да има на тази полянка, ама не ми остана небоядисан крем, а нямах време да правя още един.
За твоите фигурки -МНОГО ми харесват! И пяелияката и тя! Толкова е "изродска" (в най най най-добрия смисъл на думата) като от комикс е!
Стаси благодаря за комплимента, и аз така мисля, като за втора е идеална!  Mr. Green
*MILADY*  кошницата е страхотна! Потекоха ми лигите!!! И аз щях да плача при тязането й!
краси.мира  и на теб благодаря!  Blush Hug

# 268
  • София
краси.мира, чудесно конче, супер е! Малкият каза "искам някой ден да направиш тази торта"Simple Smile)) Браво!  И идеята за горния етаж като огнадено пасбище е чудесна!

Jenik, много хубави теменужки! Как ги прие баба ти? Нали й бяха любимите цветя, сигурно е била достатъчно критична:)))

blueeye, невероятно вкусна и естетично поднесена торта. Супер! Това е стилът домашна торта, който (ако е изработен добре, а при теб е:)) ми носи истинско удолоствие, повече и от най-изпипаната фонданова украса!

# 269
краси.мира кончето е много хубаво, като истинско е! Мисля си обаче, че вторият етаж може би е трябвало да е малко по-семпъл и с не толкова много цветя и звездички.

little_sweet_didka™
  големи премеждия си имала с тоя маслен крем. Добре че каза за пудрата захар и аз използвах същата  hahahaза фигурките. Няма да ги слагам на торта, това беше час по моделиране.
jenik и двете торти много ми харесват.
ai-ai справила си се много добре и ЧРД!

Общи условия

Активация на акаунт